- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.561
yalnız yves rocher avrupanın en ucuzu diyebilirim, çok üzücü yaaAy evet ya çok pahallı bende kıyamıyorum aahahhahhaah
içim rahatladı tamamdır ahahahahahatmıyorum ben de valla 1 sene kullanırım
5 sene var sanirimYeni fotoğraf mı bu siz kaç yaşındasınız ya neden yaşlanmıyorsunuzAllah mutluluğunuzu daim etsin çok tatlısınız
Of evet ya internet sitesinden baktım aşşşırı ucuz oralarda burada yüz temizleme jelini 120ye mi ne almıştım sanki bide krem vs 3-4 parça şeye 400küsür vermiştim ama işte cildime de o çok iyi geliyor vazgeçemiyorum da hiçyalnız yves rocher avrupanın en ucuzu diyebilirim, çok üzücü yaa
Ayni yaştayiz,iki ay büyük bendenAy muhteşemsiniz gerçekten ya bayıldımmmmm 41 kere tü tü tüüüüüüüüü
evet güzel ürünleri de varOf evet ya internet sitesinden baktım aşşşırı ucuz oralarda burada yüz temizleme jelini 120ye mi ne almıştım sanki bide krem vs 3-4 parça şeye 400küsür vermiştim ama işte cildime de o çok iyi geliyor vazgeçemiyorum da hiç
Ay onu hiç deme ya felaket pahallı o da yves rocher yine baya ucuz kalıyor bunların içinden mesela makyaj temizleyicisi 250 küsürlü bir şeylerdiL'occitane nasıl orada fiyat olarak?cnu
avrupada lise mezunları bile bu markaları rahatlıkla alıyor. Tr de kalifiye eleman l'occitane bile alamıyor, ne olacak bu gidişat ya lanet olsunAy onu hiç deme ya felaket pahallı o da yves rocher yine baya ucuz kalıyor bunların içinden mesela makyaj temizleyicisi 250 küsürlü bir şeylerdi
Ben krem değil de parfüm delisiyim.avrupada lise mezunları bile bu markaları rahatlıkla alıyor. Tr de kalifiye eleman l'occitane bile alamıyor, ne olacak bu gidişat ya lanet olsun
Iyi geceler bebitoKızçeler ben gidiyorum başka kek sunumu olmayacaksasizi seviyorum iyi geceler
şaka mısın sen ya cidden benim parfüm delisi olanBen krem değil de parfüm delisiyim.
Kiz biz çakmasını bile zor alırızşaka mısın sen ya cidden benim parfüm delisi olan
l'occitane herbae, yeşil olan aşşşşıırııı güzelşaka mısın sen ya cidden benim parfüm delisi olan
ben para biriktirip alıyorum vallaKiz biz çakmasını bile zor alırız
Zorla neutrogena alınabilir belki o bile yüz temizleme jelleri 40-50 lira ben kremlerine bayılıyorum ama yüz temizleme jeli bana hiç iyi gelmedi ya. imkanı yok ben alınca bile içime oturuyor allah sabır versin gerçekten çok sinirleniyorum şu fiyatları gördükçeavrupada lise mezunları bile bu markaları rahatlıkla alıyor. Tr de kalifiye eleman l'occitane bile alamıyor, ne olacak bu gidişat ya lanet olsun
Ben vanilya,Bergamot ve turunç ağırlıklı kokuları seviyoruml'occitane herbae, yeşil olan aşşşşıırııı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?