Ahali Lokali

yalnız yves rocher avrupanın en ucuzu diyebilirim, çok üzücü yaa
Of evet ya internet sitesinden baktım aşşşırı ucuz oralarda burada yüz temizleme jelini 120ye mi ne almıştım sanki bide krem vs 3-4 parça şeye 400küsür vermiştim ama işte cildime de o çok iyi geliyor vazgeçemiyorum da hiç

Ay onu hiç deme ya felaket pahallı o da yves rocher yine baya ucuz kalıyor bunların içinden mesela makyaj temizleyicisi 250 küsürlü bir şeylerdi
avrupada lise mezunları bile bu markaları rahatlıkla alıyor. Tr de kalifiye eleman l'occitane bile alamıyor, ne olacak bu gidişat ya lanet olsun

Benim cildimde sedef var kızlar, stresten çıkıyor. O yüzden bioderma kullanıyordum yüzüme falan, o bile ben Türkiyedeyken çok pahalıydı. Şimdi daha fenadır

avrupada lise mezunları bile bu markaları rahatlıkla alıyor. Tr de kalifiye eleman l'occitane bile alamıyor, ne olacak bu gidişat ya lanet olsun
Zorla neutrogena alınabilir belki o bile yüz temizleme jelleri 40-50 lira ben kremlerine bayılıyorum ama yüz temizleme jeli bana hiç iyi gelmedi ya. imkanı yok ben alınca bile içime oturuyor allah sabır versin gerçekten çok sinirleniyorum şu fiyatları gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…