- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.581
market markalarını almayın kızlar kötü onlar yaZorla neutrogena alınabilir belki o bile yüz temizleme jelleri 40-50 lira ben kremlerine bayılıyorum ama yüz temizleme jeli bana hiç iyi gelmedi ya. imkanı yok ben alınca bile içime oturuyor allah sabır versin gerçekten çok sinirleniyorum şu fiyatları gördükçe
Valla o da 170den başlıyordu sanki 3 ay önce şimdi artmıştır iyiceBenim cildimde sedef var kızlar, stresten çıkıyor. O yüzden bioderma kullanıyordum yüzüme falan, o bile ben Türkiyedeyken çok pahalıydı. Şimdi daha fenadır
herbae seversin o zaman :) ben de fresh koku seviyorum misk falan çok ağır geliyor, damascena gülünü de üst veya orta notada severimBen vanilya,Bergamot ve turunç ağırlıklı kokuları seviyorum
parfümler 700-800den başlıyorl'occitane herbae, yeşil olan aşşşşıırııı güzel
Bulursam severim tabi kankamherbae seversin o zaman :) ben de fresh koku seviyorum misk falan çok ağır geliyor, damascena gülünü de üst veya orta notada severim
Avon gene iyi,ben Bim takılıyorum yineparfümler 700-800den başlıyorvalla çok zoruma gidiyor ben birde parfümü bocalarım iyice 1-2 ayı bulmaz bitiririm adım başı sıkarım arabaya koyuyordum bide 2 ayda bir parfüme dünya para gidince çok üzülüyorum avona geçicem en son
eau de parfume alırsan kalıcı olur bebito, eau de toilette olanlar kalıcı değil gidiyor hemenparfümler 700-800den başlıyorvalla çok zoruma gidiyor ben birde parfümü bocalarım iyice 1-2 ayı bulmaz bitiririm adım başı sıkarım arabaya koyuyordum bide 2 ayda bir parfüme dünya para gidince çok üzülüyorum avona geçicem en son
işe girersem sana göndereceğim, buraya yazdımBulursam severim tabi kankam
Ohhh süper valla,hadi bakalım iki kat dua edeceğim sanaişe girersem sana göndereceğim, buraya yazdım
abartma ya sen deAvon gene iyi,ben Bim takılıyorum yine
Ben 1 yıldır falan burberry sıkıyorum muhteşem o da yine ucuz 300lerdeydi kalıcı kokuları seviyorum ya odadan çıktığımda kokum kalsın ahahahahahAvon gene iyi,ben Bim takılıyorum yine
allah bereket versinOhhh süper valla,hadi bakalım iki kat dua edeceğim sana
Yok ya,ben kimyaciyim kanka bişi olmazabartma ya sen debimden parfüm mü alınır zehirlenirsin ahahahah
parfüm yapacağım ben ileride evim falan olursa, öğrendim yapma tekniğini. Bana taktik verirsin o zaman :)Yok ya,ben kimyaciyim kanka bişi olmaz
Ben üniversite de wish diye bir koku kullanıyordum,herkes peşime takılıp soruyordu markası be diyeBen 1 yıldır falan burberry sıkıyorum muhteşem o da yine ucuz 300lerdeydi kalıcı kokuları seviyorum ya odadan çıktığımda kokum kalsın ahahahahah
evet ya koku çok güzel bir şeyBen 1 yıldır falan burberry sıkıyorum muhteşem o da yine ucuz 300lerdeydi kalıcı kokuları seviyorum ya odadan çıktığımda kokum kalsın ahahahahah
Evet hatırlamam lazım.Şarap ve bira yapımını da öğrenmiştim ama unuttum hepsiniparfüm yapacağım ben ileride evim falan olursa, öğrendim yapma tekniğini. Bana taktik verirsin o zaman :)
Avonun wish of happiness vardı turunç kokuluydu çok severdim uçucuydu ama çok güzeldi sonra kaldırdılar onu maalesefBen üniversite de wish diye bir koku kullanıyordum,herkes peşime takılıp soruyordu markası be diye
oysho dan çok alırdım eskiden ama bayağı kötü aslında yayogaya başladım ya derse falan gitmeyi düşünüyordum kıyafet alayım dedim oyshodan taytlar 450den başlıyor napim naylon taytla mı gideyim ya sinirim bozuldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?