- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
dur ya..ben arkadaş aracılığı ile biryere başvurdun sandım...dur daha başvurmamışmıydın?bu arkadaşa güvenir misin? yani bunu buraya bırakıyorum ama işte siz bilirsiniz falan der mi? üç kağıt kartı çıktı da biraz...ya işyeri biraz sıkıntılı ya da aracı olan..şimdi gece gece kem kem konuşmayayım da..
şansını dene ya hem belki görüşmeye gidince sen beğenmezsin orayı, bilmiyoruz yani, denemeye değerKanka mesleğim ile alakalı ama nasıl bir yer hiç bilmiyorum.Gidip basvurmayi düşünüyorum ama.
Arkadaşıma güvenirim,o da bilgi sahibi değildir.İlani görüp bana haber verdi sadece.bu arkadaşa güvenir misin? yani bunu buraya bırakıyorum ama işte siz bilirsiniz falan der mi? üç kağıt kartı çıktı da biraz...ya işyeri biraz sıkıntılı ya da aracı olan..şimdi gece gece kem kem konuşmayayım da..
Iki sarhoş,hadi bakalımben bu gece sarhoş edeceğim kendimi galiba, öyle niyetlenmiş gibiyim
Mıstafa yı aramaya gitti herhaldeHakikaten nerde T Theseaanchor nereye kayboldun? iyi misin?
En son sövüyordu ama onaMıstafa yı aramaya gitti herhalde.
Ah Mıstafa ahhhEn son sövüyordu ama ona
anladım anladım...ben ilk yazdığını yanlış anlamışım..sonra düzelttim..Arkadaşıma güvenirim,o da bilgi sahibi değildir.İlani görüp bana haber verdi sadece.
Mıstafa değil....üzümlü kekim ismail bence en büyük sorun...Ah Mıstafa ahhh.
Ben oraları pek anlayamadımMıstafa değil....üzümlü kekim ismail bence en büyük sorun...
Ahh ismail diyorum bende...
reklam gibi olacak ama durulanmayan saç kremi al taramadan önce onu sür ben öyle kurtuldum...dalgalı hele benim...artık kolay tarıyorum....Kızlar bu saclardan bıktım artık,banyodan sonra taramak eziyet cidden.
içimi yaktın şu an....Kızlar size bir kadersizlik anımı söyleyeyim, beni o malum şerefsiz cemaat subaylıktan attırdı,
evet subaydım hem de en atatürkçüsünden :)
Alayım onlardan evet,bizim su aşırı kireçli.Ksxık gibi oluyor saçlarım.reklam gibi olacak ama durulanmayan saç kremi al taramadan önce onu sür ben öyle kurtuldum...dalgalı hele benim...artık kolay tarıyorum....
Benim kardeşim de Silivri'de,yedinci seneye girdiDarbeden önce, sınav sorularına verdiğim cevapları özellikle kurşun kalemle yapmamı istediler, darbeden sonra öğrendim, arkada değiştiriliyormuş cevaplar, mülakatımda da karışımda bir cemaatçi vardı, hayran olduğun bir kişilik söyle dedi Mustafa Kema... demeden geç onu geç biliyoruz onu demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?