- 18 Şubat 2018
- 13.590
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.792
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.601
Sadece wish o kokunun adu kanka tabi 20 sene öncesinden bahsediyorumAvonun wish of happiness vardı turunç kokuluydu çok severdim uçucuydu ama çok güzeldi sonra kaldırdılar onu maalesef
of var sanki pembeli bise değil miydi dışııAvonun wish of happiness vardı turunç kokuluydu çok severdim uçucuydu ama çok güzeldi sonra kaldırdılar onu maalesef
tamam onu anladım da wish deyince onu çağrıştırdı diye söyledimSadece wish o kokunun adu kanka tabi 20 sene öncesinden bahsediyorum
ya aslında spor taytları çok güzel ama yani 400lük bir şey yok ki ederi ennnn fazla 100 ben çok rahat ediyorum şu nike adidastan daha rahat gelmiştioysho dan çok alırdım eskiden ama bayağı kötü aslında ya
hayır pembe olan wish of love o kötü, happiness olan turuncu renktiof var sanki pembeli bise değil miydi dışıı
Yaaa bakayım buna o zaman bi
Ya bak kardeşim Italya'dan getirmişti bana bir parfüm,o efsane birseydi ama adını hatırlamıyorum.tamam onu anladım da wish deyince onu çağrıştırdı diye söyledim
ya tabi bir çok markaya göre güzel de ben fiyat kalite dengesi açısından söyledim aslında yani o kadar para veriyorsun bir iki ayda pörsüyor. Tasarımları güzel amaya aslında spor taytları çok güzel ama yani 400lük bir şey yok ki ederi ennnn fazla 100 ben çok rahat ediyorum şu nike adidastan daha rahat gelmişti
Ay hiç bilmiyorum onuu direkt aklıma diğeri geldi avonda far away vardı bide o da kalıcı onu da ben cok seviyodumhayır pembe olan wish of love o kötü, happiness olan turuncu renkti
hemen hatırla lütfenYa bak kardeşim Italya'dan getirmişti bana bir parfüm,o efsane birseydi ama adını hatırlamıyorum.
Ya keşke hatırlasam,şeker kokuluydu ama efsane güzeldi.hemen hatırla lütfen
Evet doğru bu işte avrupada olsam giyer giyer atardım vallahi. Bak ordan bide sabahlık aldım o harika çıktı 3 yıldır falan giyiyorum daha hiçbir şey olmadıya tabi bir çok markaya göre güzel de ben fiyat kalite dengesi açısından söyledim aslında yani o kadar para veriyorsun bir iki ayda pörsüyor. Tasarımları güzel ama
Ya düşünme lütfenyarın pazartesi ve bir yerden cevap gelir diye çok korkuyorum allahım aklıma mukayet ol
Kötüyü çekmee olumlu düşün olumlu olsunyarın pazartesi ve bir yerden cevap gelir diye çok korkuyorum allahım aklıma mukayet ol
iyi geceler bebekKızlar bende kaçtım azıcık uyuyayım bariçok öpüldünüz yarın görüşürüz iyi gecelerrr
Ben de uyuyayım artık,yarın pazartesi.Seviyorum siziKızlar bende kaçtım azıcık uyuyayım bariçok öpüldünüz yarın görüşürüz iyi gecelerrr
Ya düşünme lütfen
Kötüyü çekmee olumlu düşün olumlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?