- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Asker miydiBenim kardeşim de Silivri'de,yedinci seneye girdi.
Baskomiser pilotAsker miydi
ahh..gene uyku yok...Allah kahretsin...Benim kardeşim de Silivri'de,yedinci seneye girdi.
Aminnnn.....bizde görelim..Sonrasında da attılar zaten, yaklaşık 10 yıllık (lise yıllarım dahildir) emeğimdi o subaylık, her detayına çalışmıştım, fiziksel yeterlilikte falan birinci gelmiştim. Sanırım hayattaki tek ahım bu, eğer bizi duyan bi üst enerji varsa, benim hayatımdan çaldıklarını onların yedi ceddinden çıkarsın
o şerefsizler yüzünden oraya düştü o da di miBaskomiser pilot
az emek mi o...pilot olmak kolay mı...çok günah bunlar çok...Baskomiser pilot
Aynen canım,o kadar öfke doluyum ki anlatamam.o şerefsizler yüzünden oraya düştü o da di mi
Çok haklısın, ben dua ediyorum ki diretmedim, direnseydim belki ben de şu an bir kumpas ile silivride olacaktım.Aynen canım,o kadar öfke doluyum ki anlatamam.
Hepsini geçtim gazetelerde vatan haini pilot diye manşet attılar.Babam iki kere kalp krizi geçirdi bu şerefsizler yüzünden.az emek mi o...pilot olmak kolay mı...çok günah bunlar çok...
o at izinin it izine karıştığı geceden sonra düştü hapse di miHepsini geçtim gazetelerde vatan haini pilot diye manşet attılar.Babam iki kere kalp krizi geçirdi bu şerefsizler yüzünden.
Evet canım,o akşam görevde bile değil di.Ataturk havalimaninda görevli normalde,kalkışma var diye göreve çağırıyorlar.Sonra kumpas üstüne kumpaso at izinin it izine karıştığı geceden sonra düştü hapse di mi
Allah kavuştursun canım, çok üzüldüm, herkes için o kadar zor ki, umarım hak yerini bulurHepsini geçtim gazetelerde vatan haini pilot diye manşet attılar.Babam iki kere kalp krizi geçirdi bu şerefsizler yüzünden.
İnşallah canım ama elimizden birsey gelmiyor,mahkeme tarihi bile belli değil daha.Allah kavuştursun canım, çok üzüldüm, herkes için o kadar zor ki, umarım hak yerini bulur
onanmış bir cezası var mı yoksa dosyası falan hazırlanmadı mıEvet canım,o akşam görevde bile değil di.Ataturk havalimaninda görevli normalde,kalkışma var diye göreve çağırıyorlar.Sonra kumpas üstüne kumpas
Daha önce ağırlaştırılmış müebbet,müebbet ve en son 24 yıl aldı ama daha sonra karar bozuldu.Biz de imkanlar dahilinde çok dişli bir avukat bulamadık.onanmış bir cezası var mı yoksa dosyası falan hazırlanmadı mı
Konuşacak çok şey var ama ben hep susuyorum.Arkadaşlar tez zamanda adalet yerini bulsun..karşımda olsaydınız farklı ifade ederdim...ben o gece askeriyedeydim..bütün gece yaşadığımı bir ben bilirim..travmalarım var..çok birşey diyemiyorum şu an bu herkese açık platformda..
Ben de, söyleyecek çok şeyim varKonuşacak çok şey var ama ben hep susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?