- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.981
Ay çok sevindim canım ya güzel haberler duyunca mutlu oluyorum :) bol şifa diliyorumÇok teşekkür ederim canım.cok şükür iyi eve getirdik cuma günü toparliyor yavaş yavaş
Çok sağol canım benimAy çok sevindim canım ya güzel haberler duyunca mutlu oluyorum :) bol şifa diliyorum
Evettttt o yıllardır atıyor gulansu muydu neKızlar bir de sürekli fal atan biri daha vardı ankarada kiralık dükkanı varmış ne zaman ve nasıl birine kiraya vereceğim diye sorup duruyorduhatırlayan var mı
Artık ben allaha dua edeceğim o abla dükkanını iyi birine kiraya versin nolur diyeEvettttt o yıllardır atıyor gulansu muydu ne
GlnsuKızlar bir de sürekli fal atan biri daha vardı ankarada kiralık dükkanı varmış ne zaman ve nasıl birine kiraya vereceğim diye sorup duruyorduhatırlayan var mı
Olmazsa ben yardımcı olayım yakınmış banaArtık ben allaha dua edeceğim o abla dükkanını iyi birine kiraya versin nolur diye
Erkek olunca hayatım diyemiyor mu sende buradan mı çocuğu kadın yaptın adam erkek yani kadın değilBen de öyle zannediyordum ama bana hayatım deyince ayıktım.
Geldi mi senin falın?Erkek olunca hayatım diyemiyor mu sende buradan mı çocuğu kadın yaptın adam erkek yani kadın değil
Yok koz öyle birşey demedi banaYa ben duvarında onların konuşmalarını okudum dün gece,yarıldım gülmekten.Bana baktığı fal için çok yordu beni,enerjimi sömürdü falan demiş kıza,yalnız bu çocuk bir değişik baksana
Kanka dün gece okudum duvarını ben,en son bana baktı ya,son falım çok yordu beni demiş.Yok koz öyle birşey demedi bana
Aaaa ben onu görmedim hiç hayır bakmadıKanka dün gece okudum duvarını ben,en son bana baktı ya,son falım çok yordu beni demiş.
Ben takip ediyorum zaten,bakmamış dahaAaaa ben onu görmedim hiç hayır bakmadı
Evet kanka bakmadıBen takip ediyorum zaten,bakmamış daha.
Sen bu üzümlü keklerin adını diğer falcılar vermedin değil mi?Evet kanka bakmadı
Kanka zaten sorarken de ismi ile soruyorum sonuçta hani bende kadro kalabalık olunca karışmasın diyeSen bu üzümlü keklerin adını diğer falcılar vermedin değil mi?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?