- 18 Şubat 2018
- 13.588
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.749
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.001
O zaman hiç heyecanlanıyorum,çünkü bana isimi o söylediKanka zaten sorarken de ismi ile soruyorum sonuçta hani bende kadro kalabalık olunca karışmasın diye
Ben direk ismini söylerimO zaman hiç heyecanlanıyorum,çünkü bana isimi o söyledi.
Allah aşkına kanka ya el birliği ile yardımcı olalım sevabınaOlmazsa ben yardımcı olayım yakınmış bana
Dört senedir kiraya veremedi yalnız orayıAllah aşkına kanka ya el birliği ile yardımcı olalım sevabınaher falcıda aynı soruyu görüyordum çünkü
Gulansu ablamız seçici biri, kiracı beğenmiyor kankaDört senedir kiraya veremedi yalnız orayı
Yapacağız birşeyler elbirliğiyle,raad olsunGulansu ablamız seçici biri, kiracı beğenmiyor kanka
Memur kefil arıyorsaGulansu ablamız seçici biri, kiracı beğenmiyor kanka
Yazık ya :)) herkesin bir derdi var işte. Abla buralardaysan şaapma biz öyle kendimizle de eğleniyoruz yani, sen de haklısın kiracı bulsan bir dert bulmasan başka dert, hayat zorMemur kefil arıyorsa
Naptım lan ben az önce, burda olmayan biriyle gaipten mi konuştumYazık ya :)) herkesin bir derdi var işte. Abla buralardaysan şaapma biz öyle kendimizle de eğleniyoruz yani, sen de haklısın kiracı bulsan bir dert bulmasan başka dert, hayat zor
Evet kanka öyle yaptın :)Naptım lan ben az önce, burda olmayan biriyle gaipten mi konuştum
Hunimi verinEvet kanka öyle yaptın :)
Tellwe başlığında olsak okur derdim de burayı bilmez de şimdi oNaptım lan ben az önce, burda olmayan biriyle gaipten mi konuştum
Sporu ben de öyle yapıyorum ama meditasyonu daha erken yapıyorum çünkü uykum geliyor yatmadan önce yaparsamMeditasyonumu yaptım çok şükür bugünde :) dünden spora da geri döndüm ama onu yatmadan yapıyorum niyese yapıp yatıyorum daha iyi gibi sanki öyle :) herneyse kızlar saat 7 de maç var az ona kayacağım bide şu evi kaldırıp bi yanımı süpürseydim benden iyisi yoktu :)
Benim geceden sonra yapıyordum sonra bu saatlere kadar geldi meditasyon benim çok farklı oldu ruh halım çok değişik olduğu için şu aralarSporu ben de öyle yapıyorum ama meditasyonu daha erken yapıyorum çünkü uykum geliyor yatmadan önce yaparsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?