Ahali Lokali

redvelvetcake dediği yıldız name bakan kadın 400 yıldızname 400 Tarot a bakıyordu sonra forumdan bazı kızlar konuşmuş fiyat konusunda birşeyler yapar mısın baktırmak isteyen ama fiyatı pahalı bulup baktıramayan arkadaşlar var diye tarot 200 yıldızname 300 yapmış baktıran arkadaşların çoğu da yorum atmış doğum tarihimi aldı burcumu bile yanlış söyledi diye 3 4 kişi alakasız şeyler olduğunu hatta vakti zamanın da bir gazetenin yanında verilen bir yıldızname dergisi olduğunu oradan direk okuma yaptığını söylemiş genel olarak çok da memnun olan kişi yok birinden 2 kardeşsiniz demiş bilememiş ben seni öğrenci zannediyordum bu arada bebiş bence fal için bu kadar pahalı sen uygun bulmuşsun ama birşey yapmıyor sonuçta yarım saat konuşuyor bunun için 10 dakikaya 100 TL neden vereyim ben çalıştığımda saatlik ücretim bile 100 TL değildi hani ben olaya böyle bakıyorum taş atıp da kolu mu yoruluyor falcıların öyle aman aman birşeyi yokki kimi yerler evet abarttı fiyatlar ı veren çok olunca ama bence fal yani sonuçta karşı taraf da çoğu Zaman boş çıktığı için ve çoğu zaten çıkmadığı için boşa verdiğimiz para bence 100 150 arası en fazla bem telefonda genelde hep böyle baktırdım tabi eskiden paranın para olduğu zamanlarda bu rakamların çok çok üstüne baktırıyordum ben öğrenciyken kaç sene önce 300 TL bile benim için paraydı yani çok bir fal için bu miktarlar kendi şahsi yaşamın ama bence değmez hani para değil deme bence böyle bir durum için çok bile para hayatım yorumları okumuşsındur sende

Meditasyonumu yaptım çok şükür bugünde :) dünden spora da geri döndüm ama onu yatmadan yapıyorum niyese yapıp yatıyorum daha iyi gibi sanki öyle :) herneyse kızlar saat 7 de maç var az ona kayacağım bide şu evi kaldırıp bi yanımı süpürseydim benden iyisi yoktu :)

Sporu ben de öyle yapıyorum ama meditasyonu daha erken yapıyorum çünkü uykum geliyor yatmadan önce yaparsam

Saatleri değişip değişip gidiyor gece yapıyordum sabaha sarktı smdi böyle bu vakitler gene akşama akşamdan geceye neyse son hafta zaten 5 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…