- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
o bugün iptal..yarın ola hayrola...iyi uyanır inşallah....T Theseaanchor nerdesiiiiiiin? iyi misin
Bence de kanka,konuyu değiştirelim.Hadi konuyu değiştirelim, çünkü benim yaramdır o konu açılınca saatlerce ağlarım giden yıllarıma
Iyi gecelerHadi iyigeceler hanımlar...
İyi geceler canımHadi iyigeceler hanımlar...
Hakikaten konuya başkası damlamadı hiçBence de kanka,konuyu değiştirelim.
Evet ya,gorumcem bana çemkirdi diye konu açsaydın iğne atsan yere düşmezdi buradaHakikaten konuya başkası damlamadı hiç
Örnek yorum: görümcene arkasından burada saydırdığına göre sen de çok düzgün biri değilsinEvet ya,gorumcem bana çemkirdi diye konu açsaydın iğne atsan yere düşmezdi burada
Görümceler kutsaldırÖrnek yorum: görümcene arkasından burada saydırdığına göre sen de çok düzgün biri değilsin
Seni de uykuya emanet edebilirim kanka :) sizin saatler geç olduGörümceler kutsaldır
Birazdan giderim ben de,kocişim üçüncü uykusuna geçtiSeni de uykuya emanet edebilirim kanka :) sizin saatler geç oldu
Ben de gene bahçede dans styleBirazdan giderim ben de,kocişim üçüncü uykusuna geçti
İçtin mi kız?Ben de gene bahçede dans stylehazır kafayı da bulmuşum
Evet şarap puro ikilisi, kafayı bulmasam kadersizlik anılarımı döker miydim hiçİçtin mi kız?
Benim de kafayı bulup hunharca dansetmeye ihtiyacım var sanırımEvet şarap puro ikilisi, kafayı bulmasam kadersizlik anılarımı döker miydim hiç
Acayip deşarj ediyor ya hep beraber yapsak keşkeBenim de kafayı bulup hunharca dansetmeye ihtiyacım var sanırım.
Ohooo ben çok güzel dans ederdimAcayip deşarj ediyor ya hep beraber yapsak keşke
Ben de b.k gibi dans ederimOhooo ben çok güzel dans ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?