- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.021
Tarotdelisi ve berf var bir de eski sevgili yolu gözleyengiller aynı familyadanızBen bu abimizi de görüyorum hep
Ne maçı kızMeditasyonumu yaptım çok şükür bugünde :) dünden spora da geri döndüm ama onu yatmadan yapıyorum niyese yapıp yatıyorum daha iyi gibi sanki öyle :) herneyse kızlar saat 7 de maç var az ona kayacağım bide şu evi kaldırıp bi yanımı süpürseydim benden iyisi yoktu :)
Ben kodluyorum kız başımı belaya sokmayayım diyeTellwe başlığında olsak okur derdim de burayı bilmez de şimdi o
Yaa benim başım belaya girmesin şimdi durduk yereBen kodluyorum kız başımı belaya sokmayayım diye
Bende bu ikisini acayip görüyorum hep eski pesindeler eski eskide kaldı önüne bakman lazımTarotdelisi ve berf var bir de eski sevgili yolu gözleyengiller aynı familyadanız
Tabii Ankara daki kiralık dükkanın sahibi yeni favorim oldu
Şakasına diyorum ya,burayı okumaz onlar,kimse damlamiyor buraya baksanaYaa benim başım belaya girmesin şimdi durduk yereneyse olmaz bişey inşallah
Ben kodluyorum kız başımı belaya sokmayayım diye
Nasıl bi bela? Ben anlamadım memlekette kaçakçıya, soyguncuya, hırsıza, arsıza, tacizciye bir şey olmuyor, biz nickname ini yazdık diye niye bela alıyoruz? Hakaret etmedik bir şey yapmadık rahat olun yaYaa benim başım belaya girmesin şimdi durduk yereneyse olmaz bişey inşallah
Eczacıbaşı stutgart 3 1 yendik final maçıydı ikşnciside Almanya da oynanacakNe maçı kız
Ben de anca şimdi işim bitti de oturdum,çayımı demledim ve dinlenmeye geçtim.Şimdi bakacakmış mesaj atmış bende bekliyorum hala :) dedim çok beklettin beni
Afiyet olsun canım bende cayimi yudumluyorumBen de anca şimdi işim bitti de oturdum,çayımı demledim ve dinlenmeye geçtim.
GüZel bakmış beğendim benBen de anca şimdi işim bitti de oturdum,çayımı demledim ve dinlenmeye geçtim.
Sesli mi bakmış canimGüZel bakmış beğendim ben
Hayır yazılı bakmış 10 TL ye başarılı benceSesli mi bakmış canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?