- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.041
Merhaba iyiyim siz nasılsınız?Slm millet nasilsiniz
İyiyiz sen nasılsın :)Slm millet nasilsiniz
İyim özlemişim sizi Bayadır yoktumİyiyiz sen nasılsın :)
Sana da afiyet olsun kuzumAfiyet olsun canım bende cayimi yudumluyorum
Bizde seni özledikİyim özlemişim sizi Bayadır yoktum
Var mı bildiği şeyler?GüZel bakmış beğendim ben
Bir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallahBizde seni özledik
Hatay'lı gurme kankam benimSağol canım benimmm
Merhaba, iyi olmaya çalışıyoruz, burası bir nevi rehabilite alanımızSlm millet nasilsiniz
Merhaba,sizi çıkaramadımBir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallah
Yasakliydim bir süredir normaldirBir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallah
o zaman tam yerine gelmişsiniz, burada rencide edenin, yargılayanın ağzına kürekle vuruyoruzBir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallah
+1Merhaba,sizi çıkaramadım
Ben hiç cikaramadim yaslandim galibaMerhaba,sizi çıkaramadım
Var tabi :)Var mı bildiği şeyler?
Merhaba, iyi olmaya çalışıyoruz, burası bir nevi rehabilite alanımızsiz nasılsınız?
Harika tam benliko zaman tam yerine gelmişsiniz, burada rencide edenin, yargılayanın ağzına kürekle vuruyoruz
sakin gençler, ben de çıkaramadımBen hiç cikaramadim yaslandim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?