- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.061
Hatırlamıyorum valla buralarda takılıyorum işte konulara cvp verdiysen yada buralarda konustuysak tanışmış olabiliriz
Kiz var ya Hatay'a gelirsem bulacağım seniBuyrunnn benimmmmm
Valla birçok konuya sazan gibi atlamisligim var ama bir cikarabilsemHatırlamıyorum valla buralarda takılıyorum işte konulara cvp verdiysen yada buralarda konustuysak tanışmış olabiliriz
Hangi konuyu acmistinizHatırlamıyorum valla buralarda takılıyorum işte konulara cvp verdiysen yada buralarda konustuysak tanışmış olabiliriz
Valla birçok konuya sazan gibi atlamisligim var ama bir cikarabilsem
Anladım, ben önceden başka bir hesap üzerinden girdiniz konuştuk gibi algıladım. O zaman yenisiniz aramızda, hoşgeldiniz, ben buranın ayyaşı, size nasıl seslenelim?Hatırlamıyorum valla buralarda takılıyorum işte konulara cvp verdiysen yada buralarda konustuysak tanışmış olabiliriz
Tamam işte ne fark eder hoşgeldin Sefa geldinHatırlamıyorum valla buralarda takılıyorum işte konulara cvp verdiysen yada buralarda konustuysak tanışmış olabiliriz
Hatay'lı gurme kankam benim
İkinizin kalbine giden yol da midesinden geçiyormuş ya ne güzel anlaştınız yemekler üzerindenBuyrunnn benimmmmm
Ben de seni minik kusummm nerde görsem tanırım bu zeytin gözleriKiz var ya Hatay'a gelirsem bulacağım seni
Konularima bakınız cvp verdiyseniz zaten konusmusuzdur yada buralarda isteHangi konuyu acmistiniz
siz bunu yazınca biz de tanışıyoruz sandıkdı.. :)))İyim özlemişim sizi Bayadır yoktum
Hb tşk ederimTamam işte ne fark eder hoşgeldin Sefa geldin
Kız dellendirme konuyu de heleKonularima bakınız cvp verdiyseniz zaten konusmusuzdur yada buralarda iste
Valla çok konu açtım kız ne bilimKız dellendirme konuyu de helenasıl bilim cevapladigimi
ben sevdim kafası kırıklardan o da bize uyarKız dellendirme konuyu de helenasıl bilim cevapladigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?