- 18 Şubat 2018
- 13.588
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.748
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.081
Ayyy utanırım amaBen de seni minik kusummm nerde görsem tanırım bu zeytin gözleri
bir süredir yasaklı olduğuna göre sabıkalılardansın. Bu forumun birçok ortamı adamı dellendirir, sabıkalı olmanı rütbe sayabiliriz rahat olValla çok konu açtım kız ne bilim
Beni cildirtan uyelerden değildir umarımbir süredir yasaklı olduğuna göre sabıkalılardansın. Bu forumun birçok ortamı adamı dellendirir, sabıkalı olmanı rütbe sayabiliriz rahat ol
Tmm cnm aynenbir süredir yasaklı olduğuna göre sabıkalılardansın. Bu forumun birçok ortamı adamı dellendirir, sabıkalı olmanı rütbe sayabiliriz rahat ol
Popüler üye olduğunuza göre kıdemlisiniz o zamanTmm cnm aynen
Eskiyim biraz popüler mi olmuşum iyiymişPopüler üye olduğunuza göre kıdemlisiniz o zaman.
Sevgi ve saygı çerçevesinde herkese kapımız açıkYok konuşmuyor çözemedikneyse zaman her şeyin ilacı
Ben buna niye bu kadar çok güldümAjan mısın yoksa kraltellwe den mi geldin, altincihisleriolan????
yolla gelsin kankaBen de Sebbo reyize bir hosgeldin şarkısı atayım bari
Ben bunu kacirmisim olabilir mi olabilirBen buna niye bu kadar çok güldüm
Tşk cnm benim
ya ben ona o kadar laf attım ki korkuyorum artık, o kadının laneti benim üzerimde olabilir ahahahahahBen buna niye bu kadar çok güldüm
ya ben ona o kadar laf attım ki korkuyorum artık, o kadının laneti benim üzerimde olabilir ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?