- 18 Şubat 2018
- 13.482
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.207
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Kanka ritme kaptiracaksın kendini,gerisi geliyorBen de b.k gibi dans ederim
Hareketlerim özürlü gibiKanka ritme kaptiracaksın kendini,gerisi geliyor.
Yakınlarda olsan ben sana ders verirdimHareketlerim özürlü gibi
Valla süper olurduYakınlarda olsan ben sana ders verirdim.
Yalnız ben dans ederken 5 şiddetinde deprem oluyorValla süper olurdu
Oha ya ahahhahaYalnız ben dans ederken 5 şiddetinde deprem oluyor
İste ben yer çekimine kapilmiyorum yaniOha ya ahahhahaya zaten ortalık sallanmayacaksa ne yapalım öyle dansı. Ben de rüzgarla dans ediyorum, yaprak gibi sallayıp savuruyor beni
Kendimi sana halatla bağlayayım bariİste ben yer çekimine kapilmiyorum yani
Çekiş gücüm iyidir kanka,250 beygirimKendimi sana halatla bağlayayım bari
At gibi kadınsın ne güzel, bana bir koysan b.k gibi duvara çakarsın alimallahÇekiş gücüm iyidir kanka,250 beygirim
Lan cidden at gibiyim yalnızAt gibi kadınsın ne güzel, bana bir koysan b.k gibi duvara çakarsın alimallah
Uf ne güzel işteLan cidden at gibiyim yalnız
Ya bundan fazla olmasın da,buna razıyım artıkUf ne güzel işte
Üçün beşin lafı olmaz, taş gibisinYa bundan fazla olmasın da,buna razıyım artık.
Kız pohpohlana pohpohlana kendimi kraliçe sanmaya başlayacağım artık,bu kadar iltifat dengemi bozuyorÜçün beşin lafı olmaz, taş gibisin
oooh seveceksin tabi kendini, daha doğal bir şey olamaz. Az foruma bak gez ne kadar sorunlu tip varsa kendini aşırı beğenmiş bir şekilde millete laf söylüyor. Senin kimseye lafın da yok, şeker gibi insansın, tabi ki güzelsinKız pohpohlana pohpohlana kendimi kraliçe sanmaya başlayacağım artık,bu kadar iltifat dengemi bozuyor.
Allah'ta böyle güzel insanları çıkarıyor işte karşımaoooh seveceksin tabi kendini, daha doğal bir şey olamaz. Az foruma bak gez ne kadar sorunlu tip varsa kendini aşırı beğenmiş bir şekilde millete laf söylüyor. Senin kimseye lafın da yok, şeker gibi insansın, tabi ki güzelsin(lafımı da koydum burdan)
Ben biraz dengesiz bir insanım ama olsun, yine de iltifatını kabul etmek istiyorumAllah'ta böyle güzel insanları çıkarıyor işte karşıma.
Ne dengesizi be,sen tanıdığım en olgun insanlardan birisinBen biraz dengesiz bir insanım ama olsun, yine de iltifatını kabul etmek istiyorum
yaa canımsıınNe dengesizi be,sen tanıdığım en olgun insanlardan birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?