- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.241
biz de kendi derdimize yanalım, bir bktan da geri kalmıyorumBu arada seda sayan yine evleniyormuş
Bir tane daha çocuk büyütecek o zaman,hayırsever kadınBu arada seda sayan yine evleniyormuş
Ah canım çok geçmiş olsun şifalar versinMiyom büyümüs, yer ve tur degıstırmıs vücut buna uyum sağlamaya calısıyormus, sıvı birikmiş falan ve enfeksiyon olmusay bir suru sey cok tesekkur ederim ilgine
dolunay var canım ondandır...içimizdeki sıvılar kıpraşıyor...sakin ol sen bir 5-6 gün...Bugünlerde ne var gökyüzünde gene ya keyfimiz kaçık mı olacakmışruzgargulu_ kuşum sen dün diyordun? Herkese çatıyorum da bundan mı acaba
Gerçi benim keyfim kronik olarak kaçık
Bir tane daha çocuk büyütecek o zaman,hayırsever kadın
18 inde dolunay vardı evet etkileri önceden oluyor demek ki, öncesi varsa sonrası da vardır bunun şimdidolunay var canım ondandır...içimizdeki sıvılar kıpraşıyor...sakin ol sen bir 5-6 gün...
Tünaydın canım benim
Amann alışık o,büyütüp büyütüp salıyor piyasaya.Kadinin bir tane uygun evliliği yok kidoğanın kurallarına ters..bazen kurallar bizi korur....bile bile lades....
bidanesi,güldanesi,candanesi tüm daneler şarkıda...bize birşey kalmamış....Biraz gözünüzü gönlünüz açılsın
Özlemiştik bu ikiliyi,valla bundan sonra kimseyle yakıştıramadım kadınıbidanesi,güldanesi,candanesi tüm daneler şarkıda...bize birşey kalmamış....
Bir haftadır 300tl kuşum sen yeni mi duydum maalesef hayat şartları iyice zorlaştıKızlar bir ev tüpü 300 lira olmuş,gözlerim yerinden fırladı.
Kız tüp bitti,tüp söyledim eve duyunca şok oldum☹.Bir haftadır 300tl kuşum sen yeni mi duydum maalesef hayat şartları iyice zorlaştı
Biz ocakta aldık en son 258tl idiKız tüp bitti,tüp söyledim eve duyunca şok oldum☹.
Valla ben de en son o sıralarda almıştım herhalde,tam hatırlamıyorum ama 300 ne ya,nereye gidiyoruz kanka?Doğalgaz yok mu sizde de?Biz ocakta aldık en son 258tl idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?