- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.201
Tam ne guzel sohbet ediyorduk gidecektim uyumaya bende. birden böyle bir konuya girildi.hem de çok alakasız şekilde kimse kusura bakmasın ama ben hiç iyi niyet gormuyorum.burda anlattiklarimizdan mi vuracağız birbirimizi.sen de bir yere gitme rüzgar gülü canım.kimse kimsenin yaşadığını bilemez.hemde böyle bir platformda.Ben çok iyi hissetmiyorum kendimi arkadaşlar, bir şarkı bırakıp biraz uzaklaşacağım, umarım böyle şeyler bir daha yaşanmaz
Ya zaten canımın içi allah aşkına onlar hayatımın ufak rezil-komik kesitleri, elbette anlatmadığım zilyar tane hem çok güzel hem de çok kötü anılar var. Eğlenelim diye anlatılan olayların bu şekilde bana döneceğini düşünemedim. Biraz meditasyon yaptım, aklımaTam ne guzel sohbet ediyorduk gidecektim uyumaya bende. birden böyle bir konuya girildi.hem de çok alakasız şekilde kimse kusura bakmasın ama ben hiç iyi niyet gormuyorum.burda anlattiklarimizdan mi vuracağız birbirimizi.sen de bir yere gitme rüzgar gülü canım.kimse kimsenin yaşadığını bilemez.hemde böyle bir platformda.
Cansın canYa zaten canımın içi allah aşkına onlar hayatımın ufak rezil-komik kesitleri, elbette anlatmadığım zilyar tane hem çok güzel hem de çok kötü anılar var. Eğlenelim diye anlatılan olayların bu şekilde bana döneceğini düşünemedim. Biraz meditasyon yaptım, aklımaBorellus80 un bana özelde söylediği bir şey geldi kahkaha patlattım falan sonra kendime geldim
Hayat yeterince bktan zaten, bari sanalda eğlenelim. Uçurumun kenarından düşerken dans ediyorumCansın can.
Ya şunu hala daha kafaya takıyorsun ya,kızıyorum sana heee.Anlat bakiyim neymisneyse ben arsızım gene bir anımı anlatacaktım size sözümü tutayım
Miyom büyümüs, yer ve tur degıstırmıs vücut buna uyum sağlamaya calısıyormus, sıvı birikmiş falan ve enfeksiyon olmusHoşgeldin canıımçok sevindim en azından bir şeylerin teşhis edilip çözüm yoluna girmesine. Zor bir süreç geçirmişsin çok geçmiş olsun. Artık bir şeyler netleşecektir bak ilaç da yaramış ne güzel. Sağlık çok önemli gerçekten. Peki neymiş o karındaki şişlik sebebi?
Zaten kaçtığımız durum diğer konularda herkesin açık aramasıydı, birbirini yargılamasıydı. Ben huzursuz oluyorum diye bir derdim var a bakmaya korkuyorum millet orada birbirine laf sokuyor. Benim yapımda yok ben dayanamıyorum böyle gerginliklere de çok üzülüyorum. Bazen karşıdakinin kendini ezdirdiğini düşünüp hırslanırız ya, bu yaşanan da oradan çıktı bence ama istemsizce bambaşka bir yere gitti. Öyle olduğunu düşünmek istiyorum yani…Tam ne guzel sohbet ediyorduk gidecektim uyumaya bende. birden böyle bir konuya girildi.hem de çok alakasız şekilde kimse kusura bakmasın ama ben hiç iyi niyet gormuyorum.burda anlattiklarimizdan mi vuracağız birbirimizi.sen de bir yere gitme rüzgar gülü canım.kimse kimsenin yaşadığını bilemez.hemde böyle bir platformda.
Canım ya,umarım can yakan birsey değildir.Insallah en kısa sürede sağlığına kavuşursunMiyom büyümüs, yer ve tur degıstırmıs vücut buna uyum sağlamaya calısıyormus, sıvı birikmiş falan ve enfeksiyon olmusay bir suru sey cok tesekkur ederim ilgine
Canım evet okudum ben de vazgectim, öyle yapıyorsa değmez gerçekten. Ben de cok merak etmiştim cunku gerçekten yıldızname bakıyor sandım. Simdi telvede binnazda fal sepetinde krediler cok pahalı, 100-150 tl on dakikalık online fal a vermektense telefonda 40 dk böyle bir sey bana daha mantıklı geldi, bir de ben coookk nadir baktırırım, ara ara baktırırsam da 5-10 liralık baktırırım, ya da cingeneye atarım, o yuzden bu kadına baktırmak istedim bir sefer 300 tl cok gelmedi dusununce, ama yorumları okuyunca vazgectimredvelvetcake dediği yıldız name bakan kadın 400 yıldızname 400 Tarot a bakıyordu sonra forumdan bazı kızlar konuşmuş fiyat konusunda birşeyler yapar mısın baktırmak isteyen ama fiyatı pahalı bulup baktıramayan arkadaşlar var diye tarot 200 yıldızname 300 yapmış baktıran arkadaşların çoğu da yorum atmış doğum tarihimi aldı burcumu bile yanlış söyledi diye 3 4 kişi alakasız şeyler olduğunu hatta vakti zamanın da bir gazetenin yanında verilen bir yıldızname dergisi olduğunu oradan direk okuma yaptığını söylemiş genel olarak çok da memnun olan kişi yok birinden 2 kardeşsiniz demiş bilememiş ben seni öğrenci zannediyordum bu arada bebiş bence fal için bu kadar pahalı sen uygun bulmuşsun ama birşey yapmıyor sonuçta yarım saat konuşuyor bunun için 10 dakikaya 100 TL neden vereyim ben çalıştığımda saatlik ücretim bile 100 TL değildi hani ben olaya böyle bakıyorum taş atıp da kolu mu yoruluyor falcıların öyle aman aman birşeyi yokki kimi yerler evet abarttı fiyatlar ı veren çok olunca ama bence fal yani sonuçta karşı taraf da çoğu Zaman boş çıktığı için ve çoğu zaten çıkmadığı için boşa verdiğimiz para bence 100 150 arası en fazla bem telefonda genelde hep böyle baktırdım tabi eskiden paranın para olduğu zamanlarda bu rakamların çok çok üstüne baktırıyordum ben öğrenciyken kaç sene önce 300 TL bile benim için paraydı yani çok bir fal için bu miktarlar kendi şahsi yaşamın ama bence değmez hani para değil deme bence böyle bir durum için çok bile para hayatım yorumları okumuşsındur sende
Evet canımredvelvetcake askm sen evli miydin
Cok tesekkur ederim canımCanım ya,umarım can yakan birsey değildir.Insallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsun canım tekrarMiyom büyümüs, yer ve tur degıstırmıs vücut buna uyum sağlamaya calısıyormus, sıvı birikmiş falan ve enfeksiyon olmusay bir suru sey cok tesekkur ederim ilgine
Teşhis edilmesi çok güzel canım, bundan sonrası şifa süreci... canını hiç sıkma geçecek, güzel haberlerini bekliyorum hepMiyom büyümüs, yer ve tur degıstırmıs vücut buna uyum sağlamaya calısıyormus, sıvı birikmiş falan ve enfeksiyon olmusay bir suru sey cok tesekkur ederim ilgine
Çok çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim canımcok sukur gecti, gecen hafta Ağrıdan duramıyordum cok kötuydu agrısı acısı anlatamam Allah kimsenın basına vermesin gerçekten
Ya bi yandan da güldüm vallahi buna nası saçma bi olay bi gülüp bi sinirleniyorumŞimdi ben istanbulda bayağı büyük bir kolejde öğretmenlik yapıyorum, o sıra nişanlıydım. Okulda bi bedenci var, yanaşıp duruyor oç. Ben de safım hiç anlamıyor, veli toplantısı olan günlerde geliyor ...hocam sizin burcunuz neydi falan diyor, kova diyorum ben de şu falan diyor(unuttum burcunu şerefsizin) eee diyorum, nasıl anlaşırlar mı diyor bilmem ki hocam sizle sorunum yok sonuçta demek ki anlaşıyor dedim. Bu arada bu bedenci de sevgilisi var nişanlı, ben o yüzden asla yürüyor gibi düşünmedim yani. Neyse bir gün evdeyim nişanlım yanımda, telefonum çaldı tanımadığım numara bir açtım bu pz.venk dedim aa numaramı nerden aldınız, ben bulurum falan diyor, ee buyrun bir şey mi oldu dedim. İşte hani konuşup bakacaktık anlaşıyor muyuz diye dedi, ben dedim anlamıyorum ne diyorsunuz sonra konuşuruz falan deyip kapadım, adam yanımda sonuçta noluyor diyor şoka girdim
Sonra akşama mesaj attı hani deneyecektik diyorkendi kendime diyorum ne diyo lan bu sonra dedim neyi deniyoruz? yakınlaşalım anlaşıyor muyuz hani siz dediniz ya demek ki anlaşıyoruz diye diyor. Anaaa dumur oldum. Dedim siz ne diyorsunuz ya benim sevgilim var. Olsun dedi bana anaaa arsız pzvenk ya. Dedim siz çok yanlış anlamışsınız iyi günler kapattım teli. Okulda sürekli yemekte karşıma oturuyor gözle taciz ediyor, bizim zümre toplantılarına girip karşıma oturuyor falan. Sonra bir gün gelmiş yabancı diller bölümüne diyor ki ben evleniyorum benim yüzüme bakıyor, bana ne ya allah allah. Tepkimi görmek istiyor. Ben de çıktım gittim odadan. Bu şekilde günlerce tacizi sürdü şerefsizin. Cidden evlendi 1 ay sonra falan. Millet haldur huldur aldatıyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?