- 18 Şubat 2018
- 13.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.736
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.221
Pislik herif,acıdım karısına.Kimbilir kac kişiyle aldattıŞimdi ben istanbulda bayağı büyük bir kolejde öğretmenlik yapıyorum, o sıra nişanlıydım. Okulda bi bedenci var, yanaşıp duruyor oç. Ben de safım hiç anlamıyor, veli toplantısı olan günlerde geliyor ...hocam sizin burcunuz neydi falan diyor, kova diyorum ben de şu falan diyor(unuttum burcunu şerefsizin) eee diyorum, nasıl anlaşırlar mı diyor bilmem ki hocam sizle sorunum yok sonuçta demek ki anlaşıyor dedim. Bu arada bu bedenci de sevgilisi var nişanlı, ben o yüzden asla yürüyor gibi düşünmedim yani. Neyse bir gün evdeyim nişanlım yanımda, telefonum çaldı tanımadığım numara bir açtım bu pz.venk dedim aa numaramı nerden aldınız, ben bulurum falan diyor, ee buyrun bir şey mi oldu dedim. İşte hani konuşup bakacaktık anlaşıyor muyuz diye dedi, ben dedim anlamıyorum ne diyorsunuz sonra konuşuruz falan deyip kapadım, adam yanımda sonuçta noluyor diyor şoka girdim
Sonra akşama mesaj attı hani deneyecektik diyorkendi kendime diyorum ne diyo lan bu sonra dedim neyi deniyoruz? yakınlaşalım anlaşıyor muyuz hani siz dediniz ya demek ki anlaşıyoruz diye diyor. Anaaa dumur oldum. Dedim siz ne diyorsunuz ya benim sevgilim var. Olsun dedi bana anaaa arsız pzvenk ya. Dedim siz çok yanlış anlamışsınız iyi günler kapattım teli. Okulda sürekli yemekte karşıma oturuyor gözle taciz ediyor, bizim zümre toplantılarına girip karşıma oturuyor falan. Sonra bir gün gelmiş yabancı diller bölümüne diyor ki ben evleniyorum benim yüzüme bakıyor, bana ne ya allah allah. Tepkimi görmek istiyor. Ben de çıktım gittim odadan. Bu şekilde günlerce tacizi sürdü şerefsizin. Cidden evlendi 1 ay sonra falan. Millet haldur huldur aldatıyor yani...
Ben eskiden çok utanıyordum anlatmıyordumYa bi yandan da güldüm vallahi buna nası saçma bi olay bi gülüp bi sinirleniyorumay inanılmaz ya
Evet en cok da ne olduğunu bulmalarına sevjndım desemTeşhis edilmesi çok güzel canım, bundan sonrası şifa süreci... canını hiç sıkma geçecek, güzel haberlerini bekliyorum hep
Anaa o nasıl bi manyak yaŞimdi ben istanbulda bayağı büyük bir kolejde öğretmenlik yapıyorum, o sıra nişanlıydım. Okulda bi bedenci var, yanaşıp duruyor oç. Ben de safım hiç anlamıyor, veli toplantısı olan günlerde geliyor ...hocam sizin burcunuz neydi falan diyor, kova diyorum ben de şu falan diyor(unuttum burcunu şerefsizin) eee diyorum, nasıl anlaşırlar mı diyor bilmem ki hocam sizle sorunum yok sonuçta demek ki anlaşıyor dedim. Bu arada bu bedenci de sevgilisi var nişanlı, ben o yüzden asla yürüyor gibi düşünmedim yani. Neyse bir gün evdeyim nişanlım yanımda, telefonum çaldı tanımadığım numara bir açtım bu pz.venk dedim aa numaramı nerden aldınız, ben bulurum falan diyor, ee buyrun bir şey mi oldu dedim. İşte hani konuşup bakacaktık anlaşıyor muyuz diye dedi, ben dedim anlamıyorum ne diyorsunuz sonra konuşuruz falan deyip kapadım, adam yanımda sonuçta noluyor diyor şoka girdim
Sonra akşama mesaj attı hani deneyecektik diyorkendi kendime diyorum ne diyo lan bu sonra dedim neyi deniyoruz? yakınlaşalım anlaşıyor muyuz hani siz dediniz ya demek ki anlaşıyoruz diye diyor. Anaaa dumur oldum. Dedim siz ne diyorsunuz ya benim sevgilim var. Olsun dedi bana anaaa arsız pzvenk ya. Dedim siz çok yanlış anlamışsınız iyi günler kapattım teli. Okulda sürekli yemekte karşıma oturuyor gözle taciz ediyor, bizim zümre toplantılarına girip karşıma oturuyor falan. Sonra bir gün gelmiş yabancı diller bölümüne diyor ki ben evleniyorum benim yüzüme bakıyor, bana ne ya allah allah. Tepkimi görmek istiyor. Ben de çıktım gittim odadan. Bu şekilde günlerce tacizi sürdü şerefsizin. Cidden evlendi 1 ay sonra falan. Millet haldur huldur aldatıyor yani...
geçecek birkaç gün böyle bir etki olacağını okumuştumKaç dakikadır daha yeni buraya ulaştım aahahahaakşamdan beri de hiç keyfim yok niyeyse ya bi negatif enerji üstümde
Ohhh anlat anlat tabi senin yaptığın hiçbir şey yok ki sapık herifBen eskiden çok utanıyordum anlatmıyordumsonra büyüdüm tabi artık gülüyorum ben niye utanayım ki ayıp onun
Ayy uzun sürmese bari bu akşamdan başladımgeçecek birkaç gün böyle bir etki olacağını okumuştum
Bir de ben nöbetteyim, o da bedenci ya hareket falan yaptırıyor öğrencilere, geçmiş tama benim nöbet yerimin karşısına, böyle kas gösterisi yapıyorAnaa o nasıl bi manyak yagerçi şaşırmamak lazım o kadar çoklar ki… yazık eşine üzüldüm karaktersizin.
Ahahah gözümde canlandı sahneBir de ben nöbetteyim, o da bedenci ya hareket falan yaptırıyor öğrencilere, geçmiş tama benim nöbet yerimin karşısına, böyle kas gösterisi yapıyorahahahahah badi ekrem ya cidden komedi bir kekoluk
umarım ya beni de az biraz vurduAyy uzun sürmese bari bu akşamdan başladım
sensiz eksik oluyoruz :) iyi geceler bebetomBebeklerim ben yine kaçıyorum rica ediyorum fazla yazışmayınşaka şaka yazın napalım artık sabah okurum iyi geceler diliyorum
Sana da iyi geceler tatlışBen de içinize ateşi salıp gideyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?