Ahali Lokali

Pislik herif,acıdım karısına.Kimbilir kac kişiyle aldattı

Anaa o nasıl bi manyak ya gerçi şaşırmamak lazım o kadar çoklar ki… yazık eşine üzüldüm karaktersizin.

Anaa o nasıl bi manyak ya gerçi şaşırmamak lazım o kadar çoklar ki… yazık eşine üzüldüm karaktersizin.
Bir de ben nöbetteyim, o da bedenci ya hareket falan yaptırıyor öğrencilere, geçmiş tama benim nöbet yerimin karşısına, böyle kas gösterisi yapıyor ahahahahah badi ekrem ya cidden komedi bir kekoluk

Arkadaşlar ben ekranda deneklerden aldığım dataları analiz ederken bir yandan da çevirdiğim kahve fincanından bir işaret görebilmek umuduyla kendi falıma bakıyorum. Yanda ekranda bilimle uğraşırken, bir yandan da bilimdışı bir şeyde umut arıyorsam bu "umudun ne kadar hayati bir şey" olduğunun ibretlik göstergesidir.
Neyse ya zaten bilimi besleyen de "hala bulunamamış/bilinmeyen" şeylerin keşfedilme uğraşıdır. (Tamam kabul bu son kısım daha çok kendimi avutmak için olabilir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…