- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.261
Bizim burda pek kimsede yok doğalgaz yeni yeni geliyor altyapısı yaptıran çok yokValla ben de en son o sıralarda almıştım herhalde,tam hatırlamıyorum ama 300 ne ya,nereye gidiyoruz kanka?Doğalgaz yok mu sizde de?
Burada da öyle canım,bizim de ev sahibinin yaptırması lazım,bakalım ne olacak.Bizim burda pek kimsede yok doğalgaz yeni yeni geliyor altyapısı yaptıran çok yok
aynen kanka 25 yaş küçükmüş kendisindenBir tane daha çocuk büyütecek o zaman,hayırsever kadın
Şaşırdık mı kanka?Huylu huyundan vazgeçerim mi?Ama Barbie bebek gibi Seda bacımız Allah içinaynen kanka 25 yaş küçükmüş kendisinden
Böyle bir şey görmüştüm canımBugünlerde ne var gökyüzünde gene ya keyfimiz kaçık mı olacakmışruzgargulu_ kuşum sen dün diyordun? Herkese çatıyorum da bundan mı acaba
Gerçi benim keyfim kronik olarak kaçık
Kadın flörtlerini evlilik olarak yaşayıp sonra ayrılıyor zatenŞaşırdık mı kanka?Huylu huyundan vazgeçerim mi?Ama Barbie bebek gibi Seda bacımız Allah için.Biraz robot gibi bakıyor ama olsun o kadarcık .
Okumanı tavsiye etmem zaten Evitam :) son sayfadan devam boş verçok yazmışsınız ben buradan devam ederim valla okuyamam....
Ama Nihat eniştemiz ile çok yakışıyorlardı kanka,ayrildikarinda çok üzülmüştüm ben☹Kadın flörtlerini evlilik olarak yaşayıp sonra ayrılıyor zaten
Nihat enişteden sayılmıyor kankaAma Nihat eniştemiz ile çok yakışıyorlardı kanka,ayrildikarinda çok üzülmüştüm ben☹.
Anladım kuzumNihat enişteden sayılmıyor kankabir şey diyecektim de burası uygun değil sana özelden yazarım
Bilimsel makalede adamız mi geçecek?Doğru mu okudum kankaKızlar bilimsel makalelerde acknowledgement diye bölüm oluyor sonlarda, belki bilirsiniz. Orada işte o çalışmayı yaparken kişiye yardımcı olan, işlerin deneyin falan ucundan tutan kişilerin adı yazılıp teşekkür ediliyor. Benim çalışmam 6-7 aylık bir ürün ve bunun son 2 ayı sizinle tanışmıştım. Benim motivasyonuma pozitif etkiniz olduğu için acknowledgement kısmına nicknamelerinizi yazsam absürt olmaz bence
Ama herkes ekip olarak çalıştığı için herkesin işbirlikçileri var hep oraya isimler yazıp teşekkür ediyorlar. Ben hep tek yaptım, yazacak isim yok, benim boynum bükük mü kalsınBilimsel makalede adamız mi geçecek?Doğru mu okudum kanka
Kobra Murat ve İsmail Yk şarkıları paylaşarak bizi biraz olsun neselendiren umutsuz ev kadını Borellus dersin açıklamadaAma herkes ekip olarak çalıştığı için herkesin işbirlikçileri var hep oraya isimler yazıp teşekkür ediyorlar. Ben hep tek yaptım, yazacak isim yok, benim boynum bükük mü kalsın
Ayyyyy altıma ediyorum gülmektenKobra Murat ve İsmail Yk şarkıları paylaşarak bizi biraz olsun neselendiren umutsuz ev kadını Borellus dersin açıklamada
Who is the Kobra Murat huhAyyyyy altıma ediyorum gülmektendüşünsene öyle bir yazı görseler makalede, hiçbir dergi-yayınevinden kabul gelmez who the f.cking girl is
Yayınevinde bir bayram havası herkes tulumba çekiyor birdenWho is the Kobra Murat huh?Ohh yeahh,he is really funny
Bu iş çığır açar kanka,koca koca profesörleri göbek atarken düşünseneKobra murat feat Cansever şarkısı ile data analysis kısmında benim motivasyonumu yükselten sevgili arkadaşımBorellus80 e içten teşekkürlerimi sunuyorum metin de hazır kanka
ya o şarkı da ne kadar kötüydü ama yaBu iş çığır açar kanka,koca koca profesörleri göbek atarken düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?