- 18 Şubat 2018
- 13.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.735
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.281
Aaa sen şeyi bilmiyorsun,yemekte yaparım salcayla,göbekte atarım kalcaylaya o şarkı da ne kadar kötüydü ama yabir kere dinledim ama asla çıkmıyor aklımdan ya nasıl bir meret
Ya ayıpsın bilmem miAaa sen şeyi bilmiyorsun,yemekte yaparım salcayla,göbekte atarım kalcayla
Tamamm bebito,benim de akşam telaşesi var.Gorüşuruz aksamaBen köpüş kızımı yürüyüşe çıkarıyorum sonra biraz ev işi spor falan yapacağım, akşama gelirim canikolar siz döndürün sohbeti ben gelince okurum
aklıma birşeyler geldi ama...yok artık dedim...Nihat enişteden sayılmıyor kankabir şey diyecektim de burası uygun değil sana özelden yazarım
direk ismimi soyadımı veririm valla...bilimsel makalede ismim geçecek en beleşinden....saklamam hiçbirşeyimi...tc lazım mı?Kızlar bilimsel makalelerde acknowledgement diye bölüm oluyor sonlarda, belki bilirsiniz. Orada işte o çalışmayı yaparken kişiye yardımcı olan, işlerin deneyin falan ucundan tutan kişilerin adı yazılıp teşekkür ediliyor. Benim çalışmam 6-7 aylık bir ürün ve bunun son 2 ayı sizinle tanışmıştım. Benim motivasyonuma pozitif etkiniz olduğu için acknowledgement kısmına nicknamelerinizi yazsam absürt olmaz bence
Ben köpüş kızımı yürüyüşe çıkarıyorum sonra biraz ev işi spor falan yapacağım, akşama gelirim canikolar siz döndürün sohbeti ben gelince okurum
O nedir kuzum?Puro mu?bugün de vino spumante içiyorum, bakalım hayırlısı
Nasıl diyem, köpüklü şarap bebeğimO nedir kuzum?Puro mu?
Prosecco farklı onda köpük değil de biraz da kabarcık oluyor sadece. Spumante brut bu içtiğim. Geçen prosecco içiyordum gene burada yazmıştım. Çok fena çarpmıştıProsecco bayılırım
Vine tamam kuzu,vine vinoNasıl diyem, köpüklü şarap bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?