- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.301
anaa doğru o italyancasını yazmışım, ingilizce sparkling wine diyorlarVine tamam kuzu,vine vino
oyy kıyamam, çok yoruldun gün içinde demek ki, dinlen bebitomKolumu kipirdatacak halim yok,bu nasıl bir halsizlik yaavv
Saat 10 gibi anca oturdum popomun üstüne,iyi bile idare ediyor bu beden benioyy kıyamam, çok yoruldun gün içinde demek ki, dinlen bebitom
boğazına iyi bak bacım, valla tüm eve sen bakıyorsun, kendine iyi bakman lazımSaat 10 gibi anca oturdum popomun üstüne,iyi bile idare ediyor bu beden beni.
Valla benim hasta olmak gibi bir lüksüm yok,ama boğazıma gayet iyi bakıyorum merak etmeboğazına iyi bak bacım, valla tüm eve sen bakıyorsun, kendine iyi bakman lazım
ben de vitamin alarak ayakta kalıyorum, çünkü tüm gece oturup çalışıyorum, gündüz de ev işi ve köpüşümle ilgileniyorum, ha bir de kendimi mental hırpalamalarım var, bağışıklık düşüyor. Sen de multivitamin al ara araValla benim hasta olmak gibi bir lüksüm yok,ama boğazıma gayet iyi bakıyorum merak etme
Kanka hastaneye gidip kan sayımı yaptırmam lazım ama hastaneye gitmekten nefret ediyorum.Akdeniz anemisi tasiyicisiyim,ölmüyorum ama sürünüyorumben de vitamin alarak ayakta kalıyorum, çünkü tüm gece oturup çalışıyorum, gündüz de ev işi ve köpüşümle ilgileniyorum, ha bir de kendimi mental hırpalamalarım var, bağışıklık düşüyor. Sen de multivitamin al ara ara
Ya ben de sevmiyorum hastane işlerini, ama böyle bir durumun varsa aksatma ya, al bir randevu git çıksın o aradanKanka hastaneye gidip kan sayımı yaptırmam lazım ama hastaneye gitmekten nefret ediyorum.Akdeniz anemisi tasiyicisiyim,ölmüyorum ama sürünüyorum.
Surekli gitmeye karar veriyorum zaten,ama gideceğim ya.Doktor bu konuda aynen dediğim gibi öldürmez ama süründürür demişti.Surekli halsizlik ve uyku hali yapıyor.Ya ben de sevmiyorum hastane işlerini, ama böyle bir durumun varsa aksatma ya, al bir randevu git çıksın o aradan
o zaman bugün randevunu al, ancak 15 gün sonraya veriyor çünküSurekli gitmeye karar veriyorum zaten,ama gideceğim ya.Doktor bu konuda aynen dediğim gibi öldürmez ama süründürür demişti.Surekli halsizlik ve uyku hali yapıyor.
Anlatsana kankaben gene çok tuhaf rüya gördüm kızlar
köpeğimi bir yere götürüyorum bir bakıyorum ayağımdaki çizmemin teki yok, nerde düşürdüm ya falan diye arayıp bulamıyorum, geldiğim yola bakıyorum bulmak için, yol çok kalabalık, tuhaf tuhaf insanlar geçiyor, içlerinde bir tanesi böyle yaşlı kambur bir kadın, cadı gibi tipi var korkunç ama çok hızlı hareket eden biri. Özellikle benim gözlerimin içine bakıp gidiyor. Bu ne tip ya böyle bana niye bakıyor diyorum. Sonra onu biraz ileride biri, bir adam tutuyor sırtında asılı bir heybesi var o cadı kadının, o heybesinden benim çizmemi çıkarıyor adam bana veriyorAnlatsana kanka
Kanka üstünü güzel ört yatarkenköpeğimi bir yere götürüyorum bir bakıyorum ayağımdaki çizmemin teki yok, nerde düşürdüm ya falan diye arayıp bulamıyorum, geldiğim yola bakıyorum bulmak için, yol çok kalabalık, tuhaf tuhaf insanlar geçiyor, içlerinde bir tanesi böyle yaşlı kambur bir kadın, cadı gibi tipi var korkunç ama çok hızlı hareket eden biri. Özellikle benim gözlerimin içine bakıp gidiyor. Bu ne tip ya böyle bana niye bakıyor diyorum. Sonra onu biraz ileride biri, bir adam tutuyor sırtında asılı bir heybesi var o cadı kadının, o heybesinden benim çizmemi çıkarıyor adam bana veriyorben de aaa bu meymenetsiz çalmış falan diye şaşırıyorum Kanka bilinçaltım çorba yaa
Bir taraflarım açık kalıyor o kesinKanka üstünü güzel ört yatarken,şaka bir yana bende tuhaf bir rüya gördüm ama çokta tuhaf değil,böyle huzurluydum ama değişik,ya tarif edemiyorum işte
Ya bende çok karmaşık görürüm,ve çoğunu hatırlarım ama bazı insanlar ben hiç ruya görmüyorum diyorlar ona şaşırıyorum ben de.Bir taraflarım açık kalıyor o kesinya bu aralar işte biliçaltı karmaşası olacakmış dolunaydan. Tuhaf rüyalar görülebilir demişti yigitpenguen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?