Ahali Lokali

Valla benim hasta olmak gibi bir lüksüm yok,ama boğazıma gayet iyi bakıyorum merak etme
ben de vitamin alarak ayakta kalıyorum, çünkü tüm gece oturup çalışıyorum, gündüz de ev işi ve köpüşümle ilgileniyorum, ha bir de kendimi mental hırpalamalarım var, bağışıklık düşüyor. Sen de multivitamin al ara ara

Kanka hastaneye gidip kan sayımı yaptırmam lazım ama hastaneye gitmekten nefret ediyorum.Akdeniz anemisi tasiyicisiyim,ölmüyorum ama sürünüyorum.

Ya ben de sevmiyorum hastane işlerini, ama böyle bir durumun varsa aksatma ya, al bir randevu git çıksın o aradan
Surekli gitmeye karar veriyorum zaten,ama gideceğim ya.Doktor bu konuda aynen dediğim gibi öldürmez ama süründürür demişti.Surekli halsizlik ve uyku hali yapıyor.

köpeğimi bir yere götürüyorum bir bakıyorum ayağımdaki çizmemin teki yok, nerde düşürdüm ya falan diye arayıp bulamıyorum, geldiğim yola bakıyorum bulmak için, yol çok kalabalık, tuhaf tuhaf insanlar geçiyor, içlerinde bir tanesi böyle yaşlı kambur bir kadın, cadı gibi tipi var korkunç ama çok hızlı hareket eden biri. Özellikle benim gözlerimin içine bakıp gidiyor. Bu ne tip ya böyle bana niye bakıyor diyorum. Sonra onu biraz ileride biri, bir adam tutuyor sırtında asılı bir heybesi var o cadı kadının, o heybesinden benim çizmemi çıkarıyor adam bana veriyor ben de aaa bu meymenetsiz çalmış falan diye şaşırıyorum Kanka bilinçaltım çorba yaa

Kanka üstünü güzel ört yatarken,şaka bir yana bende tuhaf bir rüya gördüm ama çokta tuhaf değil,böyle huzurluydum ama değişik,ya tarif edemiyorum işte

Kanka üstünü güzel ört yatarken,şaka bir yana bende tuhaf bir rüya gördüm ama çokta tuhaf değil,böyle huzurluydum ama değişik,ya tarif edemiyorum işte
Bir taraflarım açık kalıyor o kesin ya bu aralar işte biliçaltı karmaşası olacakmış dolunaydan. Tuhaf rüyalar görülebilir demişti yigitpenguen

Bir taraflarım açık kalıyor o kesin ya bu aralar işte biliçaltı karmaşası olacakmış dolunaydan. Tuhaf rüyalar görülebilir demişti yigitpenguen
Ya bende çok karmaşık görürüm,ve çoğunu hatırlarım ama bazı insanlar ben hiç ruya görmüyorum diyorlar ona şaşırıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…