- 18 Şubat 2018
- 13.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.735
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.341
40 senelik deneyim derken ceninken falan mi başlamış bakmaya tövbe estaaa evet sarışın bombaydı, şimdi kızıl kraliçe olmuş :)) her şeyi en iyi o bilir
ProFOSyonelmiş bak
Eki Görüntüle 3027837
ayy ona hiç dikkat etmemiştim aahahhahahahaha40 senelik deneyim derken ceninken falan mi başlamış bakmaya tövbe est
Ama güzel hatun Allah içinAma proFOS olduğu kesinfosluk konusunda üstüne yok
ona lafımız yokAma güzel hatun Allah için
Ohhhh ne güzel olur bol yeşillikli acı acıDidilika kuzum,canım ne çekti biliyor musun?Bol ekşili Antakya usulü kısır
Ya o çok güzel bir şey ama Hatayda ona sarmaiçi diyorlar diye biliyorum di mi?Ohhhh ne güzel olur bol yeşillikli acı acı
bilinçaltın boşalıyor..meditasyonu düzenli yapınca bende de oluyor..saçma sapan rüyalar görüyorum...sonrasında ufak da olsa güzel gelişmeler mutlaka oluyor.köpeğimi bir yere götürüyorum bir bakıyorum ayağımdaki çizmemin teki yok, nerde düşürdüm ya falan diye arayıp bulamıyorum, geldiğim yola bakıyorum bulmak için, yol çok kalabalık, tuhaf tuhaf insanlar geçiyor, içlerinde bir tanesi böyle yaşlı kambur bir kadın, cadı gibi tipi var korkunç ama çok hızlı hareket eden biri. Özellikle benim gözlerimin içine bakıp gidiyor. Bu ne tip ya böyle bana niye bakıyor diyorum. Sonra onu biraz ileride biri, bir adam tutuyor sırtında asılı bir heybesi var o cadı kadının, o heybesinden benim çizmemi çıkarıyor adam bana veriyorben de aaa bu meymenetsiz çalmış falan diye şaşırıyorum Kanka bilinçaltım çorba yaa
lucid rüyalar gündüz görülmüyormuş doğru mu acaba? bunun gecesi gündüzü nasıl oluyır acaba?Şimdi biz seçilmiş insanlar mı oluyoruz kanka,bak çok ilginç şeyler öğreniyorum şu anda.
uff hatayda ekmeğe salçasından sür ..o bile güzel ya...Ya o çok güzel bir şey ama Hatayda ona sarmaiçi diyorlar diye biliyorum di mi?
aaa evet sarışın bombaydı, şimdi kızıl kraliçe olmuş :)) her şeyi en iyi o bilir
ProFOSyonelmiş bak
Eki Görüntüle 3027837
bu yazıyı her okuduğumda bu mümkün mü acaba diye düşünürüm...illaki etkileniyorsun..bu kadar müdanasız olmak için yaşamamak lazım...yok ya mümkünü yok bunun tekrar düşündüm de...Mantalite bu olsun kızlar
Bunun bilimsel bir alt tabanı yok. O yüzden bilemiyorum.lucid rüyalar gündüz görülmüyormuş doğru mu acaba? bunun gecesi gündüzü nasıl oluyır acaba?
Evet bu duyguda stabil kalmak zor zaten özellikle çocukluktan itibaren kıyas ile yetiştirilmiş bir toplumdan geldiğimiz için. İstemesek bile beyin otomatik kıyaslı düşünce üretiyor. Ama bu yazıdaki şeyi aynı meditasyon gibi günde 10 dk bile yapmayı başardığımızda çok iyi geliyor. Ben kendi kendime bunu çok öğütlemiştim zamanında. Şimdi becerebiliyorum ama dediğim gibi bir saat falan o duyguda kalıp rahatlıyorum. Sonra hayat karmaşasında yine beyin illa ki bir kıyasa sürüklüyor. Önemli olan o kıyas duygusu ile mücadele etme kararlılığımız.bu yazıyı her okuduğumda bu mümkün mü acaba diye düşünürüm...illaki etkileniyorsun..bu kadar müdanasız olmak için yaşamamak lazım...yok ya mümkünü yok bunun tekrar düşündüm de...
Bunu yapabilmenin de ufak yöntemlerini kendi kendine geliştirdim. Herkeste işe yarar mı bilmem ama istersen paylaşırımEvet bu duyguda stabil kalmak zor zaten özellikle çocukluktan itibaren kıyas ile yetiştirilmiş bir toplumdan geldiğimiz için. İstemesek bile beyin otomatik kıyaslı düşünce üretiyor. Ama bu yazıdaki şeyi aynı meditasyon gibi günde 10 dk bile yapmayı başardığımızda çok iyi geliyor. Ben kendi kendime bunu çok öğütlemiştim zamanında. Şimdi becerebiliyorum ama dediğim gibi bir saat falan o duyguda kalıp rahatlıyorum. Sonra hayat karmaşasında yine beyin illa ki bir kıyasa sürüklüyor. Önemli olan o kıyas duygusu ile mücadele etme kararlılığımız.
Evet bu duyguda stabil kalmak zor zaten özellikle çocukluktan itibaren kıyas ile yetiştirilmiş bir toplumdan geldiğimiz için. İstemesek bile beyin otomatik kıyaslı düşünce üretiyor. Ama bu yazıdaki şeyi aynı meditasyon gibi günde 10 dk bile yapmayı başardığımızda çok iyi geliyor. Ben kendi kendime bunu çok öğütlemiştim zamanında. Şimdi becerebiliyorum ama dediğim gibi bir saat falan o duyguda kalıp rahatlıyorum. Sonra hayat karmaşasında yine beyin illa ki bir kıyasa sürüklüyor. Önemli olan o kıyas duygusu ile mücadele etme kararlılığımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?