Ahali Lokali

bilinçaltın boşalıyor..meditasyonu düzenli yapınca bende de oluyor..saçma sapan rüyalar görüyorum...sonrasında ufak da olsa güzel gelişmeler mutlaka oluyor.

bu yazıyı her okuduğumda bu mümkün mü acaba diye düşünürüm...illaki etkileniyorsun..bu kadar müdanasız olmak için yaşamamak lazım...yok ya mümkünü yok bunun tekrar düşündüm de...
Evet bu duyguda stabil kalmak zor zaten özellikle çocukluktan itibaren kıyas ile yetiştirilmiş bir toplumdan geldiğimiz için. İstemesek bile beyin otomatik kıyaslı düşünce üretiyor. Ama bu yazıdaki şeyi aynı meditasyon gibi günde 10 dk bile yapmayı başardığımızda çok iyi geliyor. Ben kendi kendime bunu çok öğütlemiştim zamanında. Şimdi becerebiliyorum ama dediğim gibi bir saat falan o duyguda kalıp rahatlıyorum. Sonra hayat karmaşasında yine beyin illa ki bir kıyasa sürüklüyor. Önemli olan o kıyas duygusu ile mücadele etme kararlılığımız.

Bunu yapabilmenin de ufak yöntemlerini kendi kendine geliştirdim. Herkeste işe yarar mı bilmem ama istersen paylaşırım Evita1907

işte nasıl kalıplarımız var gör..günde 10 dakika,1 saat yapmak benim için faydalı değil..komple yapıyorsan faydalı...halbuki ne alakası var...işte kalıpların içinde yaşıyoruz...gün içinde kaçkere saçma sapan şeyler yapıp düşünüyorum kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…