- 18 Şubat 2018
- 13.482
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.209
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Egona kurbanyaa canımsııngeceyi böyle bitirmek azıcık egomu okşamadı değil
Benim başım çok dönüyor yaEgona kurban
Hadi yat uyu kanka,benimde göz kapakları isyan halindeBenim başım çok dönüyor yaayakta duramıyorum
o zaman iyi geceler değil de iyi sabahlar diyeyimHadi yat uyu kanka,benimde göz kapakları isyan halinde.
Bi mukabele bebito,yarın görüşürüz inşallah.İyi gecelerrrro zaman iyi geceler değil de iyi sabahlar diyeyimyarın görüşürüz, çok sevgiler saygılar
Aminnn canım çok üzüldüm yaşadıklarına ama kalmaz yanlarına çıkar bir yerdenSonrasında da attılar zaten, yaklaşık 10 yıllık (lise yıllarım dahildir) emeğimdi o subaylık, her detayına çalışmıştım, fiziksel yeterlilikte falan birinci gelmiştim. Sanırım hayattaki tek ahım bu, eğer bizi duyan bi üst enerji varsa, benim hayatımdan çaldıklarını onların yedi ceddinden çıkarsın
Ah ahh çok üzgünüm olan yine mazluma oluyor.gercekler er yada geç çıkar.ama onca yıl yapılan haksızlıklar çok ağır.insallah tez vakitte özgürlüğüne işine kavuşur kardeşin.Benim kardeşim de Silivri'de,yedinci seneye girdi.
Çok teşekkür ederim canım,benim inancım tam bu konuda.Ah ahh çok üzgünüm olan yine mazluma oluyor.gercekler er yada geç çıkar.ama onca yıl yapılan haksızlıklar çok ağır.insallah tez vakitte özgürlüğüne işine kavuşur kardeşin.
Yaa üst mesajları tam okuyamadım şu an akşam bakarım yine inşallah en kısa zamanda gerçekler ortaya çıkar çok üzüldümÇok teşekkür ederim canım,benim inancım tam bu konuda.
Bugün aldığımız en güzel haber de bu olsun o zaman.Allah tamamını erdirsin canım benimArkadaşlar sonunda evleniyorum
Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımmİçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız
Mutluluğumu paylaştığım ilk insanlardan birisiniz bu arada
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz sarhoştım az gittim deşarj olayım diye ondan forumdan çıktım mesajları tek tek okudum evitacım bana bayağı hakim kurban olduğum sabah da suam çok iyi uyandım ve çok çok tebrik ediyorum ALLAH bir yastıkta kocatsınArkadaşlar sonunda evleniyorum
Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımmİçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız
Mutluluk pesinden ayrılmasın canim tebriklerrrr.Arkadaşlar sonunda evleniyorum
Yaaa çok teşekkür ederimmBugün aldığımız en güzel haber de bu olsun o zaman.Allah tamamını erdirsin canım benim.
Çoookk çook teşekkür ederim aminnn inşallahArkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz sarhoştım az gittim deşarj olayım diye ondan forumdan çıktım mesajları tek tek okudum evitacım bana bayağı hakim kurban olduğum sabah da suam çok iyi uyandım ve çok çok tebrik ediyorum ALLAH bir yastıkta kocatsın
Amiinn hepimizin inşallah çok teşekkür ederimmMutluluk pesinden ayrılmasın canim tebriklerrrr.
Sana bir Trakya kızanı lazımNikahlar kıyılsın o zaman
Yaaaa...çok güzel geldi bu ama.....Allahım mutluluğunuzu,bereketinizi arttırarak devam ettirsin...Ocağınız hep uğurlu olsun....Arkadaşlar sonunda evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?