- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.521
Senin sarhoş kafa benim ayık kafadan iyidir kankagenelde ben saçmalıyorum ayık olmadığım için, benimkileri anlamaya çalışmadan geçebilirsin
Ben olmasam sizi kim güldürecek ama değil miAma yerin göründü kanka bunu bilesinBorellus80
içmeden de sarhoş oluyorum enteresan, dopamin reseptörlerim balatayı sıyırdıSenin sarhoş kafa benim ayık kafadan iyidir kanka
evet sen beni çok güldürüyorsun, allah da hep seni gündürsün diyerek sonunu bir klişeye bağlayacağımBen olmasam sizi kim güldürecek ama değil mi
Hep ben mi okuyacak yirmi sayfaAmma yazmışsınız Hee,hepsini okuya okuya zor geldim
Kesinlikle öyle Hatay yaşayıp kilo almayan yokBen de orada yaşasam benim de en iyi yaptığım şey yemek yemek olurdu
böyle güzel bir mutfak yok ya....
Olsa olsa tatlı bela olur senden panpisBelan olurum haaaa.
Sebbo uyudu sen yine uykusuz kaldinya gelmiyor uykum, cin gibi kaldım, bari spor falan yapayım belki yorulup uyurum
Neyse ya bu saatten sonra da uyunmaz herhalde, kaldık geceye artık
Ahahahahha valla o gitti ciddenSebbo uyudu sen yine uykusuz kaldin
İçim de buz gibi kanka ayrıca bi yerlerim de karpuz gibiboş ver kanks ya içimiz sıcak olsun yeter
karpuz kısmından şüphem yokİçim de buz gibi kanka ayrıca bi yerlerim de karpuz gibihayat çok b.ktan
Bi de kısır resimleri falan paylaşılıyor çok ayıpkarpuz kısmından şüphem yok
içini de ısıtırlar elbet merak etme :))
kesinlikle, gömen var gömemeyen varBi de kısır resimleri falan paylaşılıyor çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?