- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.541
Ahahahahha valla o gitti ciddensebbo iyi uykular canım, biz gene buralardayız gördüğün gbi
Tünaydın sebbo:))))Yeni uyandım evt
ben köpüşümü gezmeden getirdim, iş güçle uğraşırken buralardan da olamıyorumYeni uyandım canlar napiyorsunuz bakiyim
Bnde dizi izliyorum uyudum dinlendim niyetliyim zaman geçsin diye uyudum birazda oruç baya vuruyorben köpüşümü gezmeden getirdim, iş güçle uğraşırken buralardan da olamıyorumsen ne yapıyorsun?
ne için niyetlisin bebeto? Yanlış anlama, bilmediğimden soruyorumBnde dizi izliyorum uyudum dinlendim niyetliyim zaman geçsin diye uyudum birazda oruç baya vuruyor
Kandil gününden başlayarak bir üç gün oruç tuttuk annemle tutamadiklarimizi tutuyoruzne için niyetlisin bebeto? Yanlış anlama, bilmediğimden soruyorum
allah kabul etsin bebiş, yemek düşünme fazla, kendini uykuya verKandil gününden başlayarak bir üç gün oruç tuttuk annemle tutamadiklarimizi tutuyoruz
Çatlayana kadar uyudum son bir kac dk kaldı kavuşuyorum inşallahallah kabul etsin bebiş, yemek düşünme fazla, kendini uykuya ver
Hoşgeldin sebboSlm kızlar karnımı doyurdum insan oldum geldimRabbim kimseyi açlıkla imtihan etmesin cidden zor
görmez olaydımmm...bu nasıl güzel birşey ya...eline sağlık...tablo gibi...Bende kısır yaptım o gün burda konuşunca canım çektiydi.bugunde pazardan yeşillik alınca yapıverdimyiyiverem garı
deme ya...adamın gençli fotolarına baktım... ne çabuk geçiyor zaman ya...kızlar Alain Delon otenaziye başvurmuş yaa.(((icim acidi yaa.
aa arkadaşın var ne güzel...benimilerin hepsi evli ya...hadi gel gidek diyeceklerim o kadar azaldı ki...Bugün gene kafayı çekmeye gidiyorum arkadaşla, gece size sarabilirim, sessize alın burayı
ucuz olsa kesin bende sık sık saçmalardım burada...o kadar pahalı ki..hep kıyas yapıp,ona bu parayı vereceğime diye bırakıyorum...genelde ben saçmalıyorum ayık olmadığım için, benimkileri anlamaya çalışmadan geçebilirsin
işe başlayacaksın yakında...duzenlemek lazım..zıt diye uyum sağlayamazsın yavaş yavaş başla canım...beyinde hazırlıyorum ben seni..içmeden de sarhoş oluyorum enteresan, dopamin reseptörlerim balatayı sıyırdı
var mı gelişme?İçim de buz gibi kanka ayrıca bi yerlerim de karpuz gibihayat çok b.ktan
Allah kabul etsin..Kandil gününden başlayarak bir üç gün oruç tuttuk annemle tutamadiklarimizi tutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?