- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.561
Bir yanım Malatya bir yanım Hatay olunca yemekler şaheser gibi oluyorgörmez olaydımmm...bu nasıl güzel birşey ya...eline sağlık...tablo gibi...
deme ya...adamın gençli fotolarına baktım... ne çabuk geçiyor zaman ya...
Biz de mantı yaptık bu akşam kankaBir yanım Malatya bir yanım Hatay olunca yemekler şaheser gibi oluyortesekkur ederim canım.
Vallahi bizde bugün kızımla taco yedik...o yuzden dayanabiliyorum şu an sizeBiz de mantı yaptık bu akşam kanka.
Ooo size de afiyetler olsun efenimVallahi bizde bugün kızımla taco yedik...o yuzden dayanabiliyorum şu an sizeafiyet olsun...
Elinize sağlık panpisim afiyet olsunBiz de mantı yaptık bu akşam kanka.
O da güzel oluyor ablam Ankara da yedirmişti bana da özel sosu falan güzeldi . afiyet olsun canım.Vallahi bizde bugün kızımla taco yedik...o yuzden dayanabiliyorum şu an sizeafiyet olsun...
karda yürüyüşe çıktık..ara bir sokakta varmış..hadi dedik ilk defa yedik güzeldi vallahi...ama senin kısır mı taco mu desen...senin kısır tabi...O da güzel oluyor ablam Ankara da yedirmişti bana da özel sosu falan güzeldi . afiyet olsun canım.
Ben de bende kısırkarda yürüyüşe çıktık..ara bir sokakta varmış..hadi dedik ilk defa yedik güzeldi vallahi...ama senin kısır mı taco mu desen...senin kısır tabi...
Her taraf kar altında biz de kuru sorunu çekiyoruz anca.Bence dünyanın en iyi mutfağı açık ara Türk mutfağı,Dünya mutfağı örneklerini çok bilmiyorum ama öyle yakarda yürüyüşe çıktık..ara bir sokakta varmış..hadi dedik ilk defa yedik güzeldi vallahi...ama senin kısır mı taco mu desen...senin kısır tabi...
yapma bunu bana, umutlandırma, çok üzülüyorum sonra her ret alıştaişe başlayacaksın yakında...duzenlemek lazım..zıt diye uyum sağlayamazsın yavaş yavaş başla canım...beyinde hazırlıyorum ben seni..
haklısın, ben de üç kuruş kazanıyorum özel derslerden, o da öyle eve, yemeğe gidiyor, kalana da içki geliyorucuz olsa kesin bende sık sık saçmalardım burada...o kadar pahalı ki..hep kıyas yapıp,ona bu parayı vereceğime diye bırakıyorum...
Kesinlikle en iyisi Türk mutfağıHer taraf kar altında biz de kuru sorunu çekiyoruz anca.Bence dünyanın en iyi mutfağı açık ara Türk mutfağı,Dünya mutfağı örneklerini çok bilmiyorum ama öyle ya.
Ne oldu anlat canım.Dertliyim gene kızlar, sıkkınım
Çok umutsuz kaldım canım, kaldıramıyorum bu durumu artık, aylardır işsiz bir şekilde sabrediyorum bir şeyler toparlansın da evim düzenim olsun diye. Ama yok, bir de hala tuhaf imalar yiyorum boşanacağım kişiden. Sonra saatlerce tartışma, dert anlatma, ağlama...Ne oldu anlat canım.
Ah canım ya üzülme bugünlerde geçecek.en büyük hazineler yıkıntılar arasında çıkar.insanda dibi gormeden bir yerlere gelemiyor.cok yakında güzel şeyler olacak inşaallahÇok umutsuz kaldım canım, kaldıramıyorum bu durumu artık, aylardır işsiz bir şekilde sabrediyorum bir şeyler toparlansın da evim düzenim olsun diye. Ama yok, bir de hala tuhaf imalar yiyorum boşanacağım kişiden. Sonra saatlerce tartışma, dert anlatma, ağlama...
geçerken bizden de götürüyorAh canım ya üzülme bugünlerde geçecek.en büyük hazineler yıkıntılar arasında çıkar.insanda dibi gormeden bir yerlere gelemiyor.cok yakında güzel şeyler olacak inşaallah
haklısın, ben de üç kuruş kazanıyorum özel derslerden, o da öyle eve, yemeğe gidiyor, kalana da içki geliyor
Hikayen beni çok etkiledi, en çok da çukurda üstüne toprak atılma hissi... aynen öyle hissediyorum.kuzum sürekli olumsuza odaklanıp kendini depresyona sokmanı engellemeye çalışıyorum sadece...
Sen nöro konularında benden daha bilgilisin şu an kendini bir döngüye kaptırıp düşündüğün olumsuz sonuca başarıyla ulaşmandan da ayrıca çekiniyorum..
şöyle söyleyeyim yaklaşık 13-14 sene önce 100.000 tl borçla elinde 1 aylık bebeyle kalakaldım ve kızımın babası tüm acımasızlığı ile saldırıyordu. Maddi ,ailevi problemler yanısıra hukuki olarak da çok çıkmazdaydım.Elimde kalan 3-5 altını satarak avukat giderlerini karşılamaya çalışıyordum.Sürekli dertli,endişeli ve mutsuz olduğum için çevrem de boşalmaya başlamıştı..En son kendimi bir çukurdayım ve üstüme sürekli toprak atılıyor gibi hissettiğimi hatırlıyorum..Üstüne de adam zengin bir kadın bulup çocuğuda alacağım demez mi..işte o noktada dayanmak için psikolojik ilaçlar kullanmaya başladım. dava öncesi 3-5 atıp gidiyordum..Maille,telefonla sürekli aşağılayıcı sözlere maruz kalmam,tanıdık bazı polis memurlarıyla korkutmaya çalışması da cabası..Ayın sonu nasıl geliyordu hatırlamak bile istemiyorum.Çok kötü ,eski bir evde oturuyorum,çocuğu soba yanında leğende yıkıyorum vs vs..şartlarda berbat..
Bu savaşım yaklaşık 4 sene sürdü.Çok yıpratıcıydı.Tek başına olsaydım çoktan bırakırdım belki ama evlat olunca sürekli tırmaladım.
Neyse bu kısmı geçeyim..şu an İstanbul da güzel bir semtte düzgün bir evim var,adam tamamen hayatımdan iptal olmuş durumda çok uzun süredir..Çocuğumla tatillere de gittim,orta halli bir özel okulda okutuyorum vs vs..
Yani hiçbirşey o durumda kalmıyor,evet mutlaka bende izi kaldı,çok zor geçti vs vs hayatımızdaki dönemeçleri çok kolay almıyoruz ama gerçekten geçiyor ve durumun içindeyken hiç geçmeyecek gibi gözüküyor ama..
Eğer umudunu kaybetmezsen,sürekli negatife odaklanmazsan hayat seni oradan alıp bir yere mutlaka koyup buradan devam et diyecek yani..bu sene..1 ay sonra..6 ay sonra vs vs...illaki olacak yani...
Sen vazgeçmezden bir şekilde de destekleniyorsun...
Şimdi sen bu bıkmış ,vazgeçmiş,umutsuz halinle ..evren beni destekleme ben sonumu yazdım ve o sona ulaşmayı istiyorum aman beni elleme etkisi yapıyorsun gibi geliyor...
Ama çok zor seni anlıyorum bu kısmı kesin yanlış anlama dediğim bunlar dert değilruzgargulu_ ne dertler var demek istemiyorum asla...bu bir dert ve çok ciddi bir dert kesinlikle kabul ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?