- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.581
Hayatın bir matemetiği var ama ben anlayamıyorum diyordum...baksana yokmuşHikayen beni çok etkiledi, en çok da çukurda üstüne toprak atılma hissi... aynen öyle hissediyorum.
Temelde sana katılıyorum ben aslında. Sürekli içimde olacak olacak diyen bir hissiyat var aslında ama onu da bastırmaya çalışıyorum, çünkü olmadığını gördüğümde o içimdeki şey çok kötü kırılıyor.
Ben hayatımın birkaç evresinde bu tarz durumlar yaşadım. Birinde hiç inanmamıştım olmaz biliyorum falan derken olmadı. Sonra başka bir olay için de farklı bir tutum izlemiştim hep inandım, olmazsa da bir daha bir daha deneyeceğim illa ki olacak yapacağım dedim, nihayetinde olmadı gene, o zaman yaşadığım kırıklığı inan anlatamam, tüm gücümle inanıp sadece olumlu olarak tahayyül ettiğim şey bile kocaman olumsuzluk olarak dönmüştü. İki yöntemi de deneyip hep olumsuz sonuç alınca artık bunun bir kuralı veya matematiğini olmadığını anladım. Burada bir şeyler oluyor etrafımda ben sadece izliyor gibi hissediyorum, kontrol de edemiyorum müdahale de. Hep mi yanlış şeyleri seçtim istemek için? Bilemiyorum. Buradan bir çıkış illa ki olacak ama bazen bu yükleri taşıyacak gücümüz olmuyor. Şu anki yaşım için elbette çok farklı şeyler hayal etmiştim ama bambaşka şeyler yaşıyorum. Bakma ben aslında hazırım her şeye de içimde ki çocuk susmuyor, istiyor ki hayal ettiği olsun, hayal edince de kapılıp gidiyor, hayale aldanıyor, halbuki gerçekler hayaldeki gibi değil.
Hayatta bir matematik olmayışı, bize öğretilen "ne ekersen onu biçersin" anlayışının gerçek hayatla bu kadar uyumsuzluğu, yaptıklarının karşılıksız olması, emeklerin hiç olması insanın ışığını ve umudunu söndürüyor.
Ben bir güneşli havaya sevinen insandım. Şimdi gözüme her şey sahte geliyor.
Mesajın bana çok iyi geldi, samimiyetin, içinin güzelliği yansıyor. Mücadelen çok güzel, çok güçlü. Hayatta her şey senin ve kızın için çooook daha güzel olsun
Bu benim için de aynen böyle, ne büyük yanılgı yaşadım... meğerse ben de boşuna inat etmişimHayatın bir matemetiği var ama ben anlayamıyorum diyordum...baksana yokmuş
Evlendiğimde hayatımın aşkını buldum sanıp hayata karşı zafer kazandığımı düşündüm ama bak Allah beni koruyormuş meğerse ben boşuna inat etmişm..
Bunu okurken bile gözyaşlarımı tutamadım, aslında ne kadar istediğimi, içeriden nasıl da ona tutunduğuma bakBelki uygun,doğru zamanla uygun doğru iş yerini bekliyordur hayat...
Hadi seninde son kalan yer kabul etti hayatımı düzenleyeceğim artık demeni diliyorum...
Yaa benim için kart mı çektin yine :) sen çok güzel bir insansınBeni de bu yaşımda istediği yerde olmadığın anlattığın yer etkiledi çünkü benim bir kırılma anımda bunu çok yoğun hissettiğim bir dönemdir...
senin içinde bir kart seçtim değnek ikilisi geldi..
''Değnek ikilisi Değnek Birlisinin teslimatta götürüp bir adımda ilerlediğimizde de öncülük bir karttır. Hatta Değnek birlisinde henüz tamamlanmamış olan bir kişi artık kesin olarak tamamlanmış ve büyük bir adımını atmıştır. Bir sayısıyla enerjisi değneğinkiyle iki kademeli ve geliştirme aşamasında. Bazen Bu karta yönelik planlar yapılırken bize hatırlatır. Ayrıca Bugün atılan bugün yapılacak verme verme amaçlı uzun vadeli planlarla başarı sağlanacak.''
Yazdıklarınızı okuyorum,Evita alnından öpüyorum,hayata karşı dimdik durmana ve şu anki hayatına şapka cikartiyorum.Ruzgargulu'm sana her zamanki gibi en güzeli senin olacak buna inan diyorum,acını yaşa tabi ki,bu çektiğimiz acılar bizi hayata karşı daha güçlü kılıyor zaten.Olgunlaşıyoruz acı çeke çeke,zira ben de bunlardan biriyim.Sizin gibi uzun uzadıya yazmayacağım ama;Allah'ım canımı al da kurtulayım artık diye ağladığım çok zaman oldu,ama almadı bak işte buradayım.Hayatimin en güçlü,en olgun zamanlarını yaşıyorum belki de,ikinizi de çok öpüyorum ve seviyorum.
Bir evim olsa, sizi ağırlasam soframda, konuşsak böyle karşılıklı... :) öyle hayal ettim sadece, ne güzel olurdu.Yazdıklarınızı okuyorum,Evita alnından öpüyorum,hayata karşı dimdik durmana ve şu anki hayatına şapka cikartiyorum.Ruzgargulu'm sana her zamanki gibi en güzeli senin olacak buna inan diyorum,acını yaşa tabi ki,bu çektiğimiz acılar bizi hayata karşı daha güçlü kılıyor zaten.Olgunlaşıyoruz acı çeke çeke,zira ben de bunlardan biriyim.Sizin gibi uzun uzadıya yazmayacağım ama;Allah'ım canımı al da kurtulayım artık diye ağladığım çok zaman oldu,ama almadı bak işte buradayım.Hayatimin en güçlü,en olgun zamanlarını yaşıyorum belki de,ikinizi de çok öpüyorum ve seviyorum.
ikizalev diye diye insanları azrailine bağlıyorlar, ne saçmalık. Çok üzücü, bizim toplumda zaten ne yaparsa yapsın yine yapışıp kalan genelde kadın oluyor, bu da sosyolojik açıdan bir çok şeyi gösteriyor aslında. Kadın ne kadar yanlış, ne kadar eksik yetiştiriliyor ki sevildiğini sandığı bir erkeğe, neye maruz kalırsa kalsın bu kadar tutunuyor.Herkesin bir hikayesi var...Bende seni çok öpüyorum ve seviyorum canım..herşey geride kaldı artık önümüzdeki maçlara bakacağız..
Bugün yeğenim bir arkadaşının instagramda videosunu gösterdi.Evlenmişler 2 sene olmuş hatta ..hala gelinlik damatlıkla prenses masalı gibi klipler çekiyorlarmış..oyle bir klibini seyrettirdi işte...
Oysaki kız evlenmek için inanılmaz kötü olaylara maruz kalmış,aldatılmış,sinirleri bozulmuş,sağlığı bozulmuş bu 2 senede en az 30 kilo almış vs vs...Anlattıkları ile bu kadar prenses masalında yaşaması imkansız..o adam mutlaka birşeyler yapıyordur yine birdenbire ermediyse tabi.. yine ikizalev hikayesi..
Seyrettik güldük vs... bu kızcağzın burada ileride açacağı konu başlığını görüyor gibiyim...
Yani herkesin bir hikayesi var veya olacak...önemli olan o an nasıl davranacağımız...
Bir evim olsa, sizi ağırlasam soframda, konuşsak böyle karşılıklı... :) öyle hayal ettim sadece, ne güzel olurdu.
Dünyanın başka yerlerinde insanlar neler yapıyor ben hala ihtiyaçlar piramidinin en altındaki barınma kısmını halledemedim, nasıl faydalı olayım ki etrafıma, dünyaya...
nefrettt ediyorum...ikizalevli her bilgiyi aleve atıp yakasım var....ikizalev diye diye insanları azrailine bağlıyorlar, ne saçmalık. Çok üzücü, bizim toplumda zaten ne yaparsa yapsın yine yapışıp kalan genelde kadın oluyor, bu da sosyolojik açıdan bir çok şeyi gösteriyor aslında. Kadın ne kadar yanlış, ne kadar eksik yetiştiriliyor ki sevildiğini sandığı bir erkeğe, neye maruz kalırsa kalsın bu kadar tutunuyor.
Valla ben de kaç gündür nerede bu kız diyordumiçimden,tatlı telâşlar bunlar canım.Hayirlisi ile geçsin gitsin inşallah.Selam kızlaaarrrev işleri çeyiz alışverişi vs. Derken saat 8 olmadan uykuya dalıyorum hep bugünde erkenden uyudum daha yeni bi kalktım sizi çoook özledim kaç gündür ya yarın full dinlenicem artık mahvoldum vallahi ya. Telefonı neredeyse hiç elime alamadım işten çıkıp alışverişe sonra yemek ve uyku 3-4 gündür felaket bir yoğunluk. Bu sefer eski mesajları okuyamayacağım pat diye daldım içeriye
Günaydın sebbo bünye alışık ya erken kalkmaya ondandirGünaydın bn yine erkenciyim evde de olsam uyuyamıyorum
İs başvurularından mı?reddedildim, gücüm kalmadı artık
Evet sebbo falimi bile kapadımKahvaltilar yapıldı kahveler içildi mi kızlar
Yok maalesefvar mı gelişme?
Oh yarasınEvet sebbo falimi bile kapadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?