Ahali Lokali

Hayatın bir matemetiği var ama ben anlayamıyorum diyordum...baksana yokmuş
Evlendiğimde hayatımın aşkını buldum sanıp hayata karşı zafer kazandığımı düşündüm ama bak Allah beni koruyormuş meğerse ben boşuna inat etmişm..

Belki uygun,doğru zamanla uygun doğru iş yerini bekliyordur hayat...

Hadi seninde son kalan yer kabul etti hayatımı düzenleyeceğim artık demeni diliyorum...

Beni de bu yaşımda istediği yerde olmadığın anlattığın yer etkiledi çünkü benim bir kırılma anımda bunu çok yoğun hissettiğim bir dönemdir...

senin içinde bir kart seçtim değnek ikilisi geldi..
''Değnek ikilisi Değnek Birlisinin teslimatta götürüp bir adımda ilerlediğimizde de öncülük bir karttır. Hatta Değnek birlisinde henüz tamamlanmamış olan bir kişi artık kesin olarak tamamlanmış ve büyük bir adımını atmıştır. Bir sayısıyla enerjisi değneğinkiyle iki kademeli ve geliştirme aşamasında. Bazen Bu karta yönelik planlar yapılırken bize hatırlatır. Ayrıca Bugün atılan bugün yapılacak verme verme amaçlı uzun vadeli planlarla başarı sağlanacak.''

Bu benim için de aynen böyle, ne büyük yanılgı yaşadım... meğerse ben de boşuna inat etmişim

Belki uygun,doğru zamanla uygun doğru iş yerini bekliyordur hayat...

Hadi seninde son kalan yer kabul etti hayatımı düzenleyeceğim artık demeni diliyorum...
Bunu okurken bile gözyaşlarımı tutamadım, aslında ne kadar istediğimi, içeriden nasıl da ona tutunduğuma bak

Yaa benim için kart mı çektin yine :) sen çok güzel bir insansın
Ben de tutunacağım senin gibi. Benim de köpüş kızım var gözümün içine bakıyor. Elbet bir ışık çıkacaktır, yani öyle umarım

Yazdıklarınızı okuyorum,Evita alnından öpüyorum,hayata karşı dimdik durmana ve şu anki hayatına şapka cikartiyorum.Ruzgargulu'm sana her zamanki gibi en güzeli senin olacak buna inan diyorum,acını yaşa tabi ki,bu çektiğimiz acılar bizi hayata karşı daha güçlü kılıyor zaten.Olgunlaşıyoruz acı çeke çeke,zira ben de bunlardan biriyim.Sizin gibi uzun uzadıya yazmayacağım ama;Allah'ım canımı al da kurtulayım artık diye ağladığım çok zaman oldu,ama almadı bak işte buradayım.Hayatimin en güçlü,en olgun zamanlarını yaşıyorum belki de,ikinizi de çok öpüyorum ve seviyorum.

Herkesin bir hikayesi var...Bende seni çok öpüyorum ve seviyorum canım..herşey geride kaldı artık önümüzdeki maçlara bakacağız..

Bugün yeğenim bir arkadaşının instagramda videosunu gösterdi.Evlenmişler 2 sene olmuş hatta ..hala gelinlik damatlıkla prenses masalı gibi klipler çekiyorlarmış..oyle bir klibini seyrettirdi işte...
Oysaki kız evlenmek için inanılmaz kötü olaylara maruz kalmış,aldatılmış,sinirleri bozulmuş,sağlığı bozulmuş bu 2 senede en az 30 kilo almış vs vs...Anlattıkları ile bu kadar prenses masalında yaşaması imkansız..o adam mutlaka birşeyler yapıyordur yine birdenbire ermediyse tabi.. yine ikizalev hikayesi..

Seyrettik güldük vs... bu kızcağzın burada ileride açacağı konu başlığını görüyor gibiyim...

Yani herkesin bir hikayesi var veya olacak...önemli olan o an nasıl davranacağımız...

Bir evim olsa, sizi ağırlasam soframda, konuşsak böyle karşılıklı... :) öyle hayal ettim sadece, ne güzel olurdu.

Dünyanın başka yerlerinde insanlar neler yapıyor ben hala ihtiyaçlar piramidinin en altındaki barınma kısmını halledemedim, nasıl faydalı olayım ki etrafıma, dünyaya...

ikizalev diye diye insanları azrailine bağlıyorlar, ne saçmalık. Çok üzücü, bizim toplumda zaten ne yaparsa yapsın yine yapışıp kalan genelde kadın oluyor, bu da sosyolojik açıdan bir çok şeyi gösteriyor aslında. Kadın ne kadar yanlış, ne kadar eksik yetiştiriliyor ki sevildiğini sandığı bir erkeğe, neye maruz kalırsa kalsın bu kadar tutunuyor.

Olur olur..niye olmasın? olmaması için bir sebep yok...

nefrettt ediyorum...ikizalevli her bilgiyi aleve atıp yakasım var....

Selam kızlaaarrr ev işleri çeyiz alışverişi vs. Derken saat 8 olmadan uykuya dalıyorum hep bugünde erkenden uyudum daha yeni bi kalktım sizi çoook özledim kaç gündür ya yarın full dinlenicem artık mahvoldum vallahi ya. Telefonı neredeyse hiç elime alamadım işten çıkıp alışverişe sonra yemek ve uyku 3-4 gündür felaket bir yoğunluk. Bu sefer eski mesajları okuyamayacağım pat diye daldım içeriye

Valla ben de kaç gündür nerede bu kız diyordumiçimden,tatlı telâşlar bunlar canım.Hayirlisi ile geçsin gitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…