Ahali Lokali

Kızlar ben de giremiyorum malum birkaç gündür yoğunluktan dolayı ama tüm yazdıklarınızı okudum, Evita1907 öncelikle senin hikayeni gözlerim dolu dolu okudum ama sonunda nasıl bir noktaya geldiğini görünce de nasıl mutlu oldum anlatamam ruzgargulu_ şartların hep böyle kalmayacak bunu biliyorsun, belki hemen değil belki biraz zaman alacak ama eninde sonunda olacak. Bu arada belki hemen değil dedim ama bu en en kötü ihtimal ki ben onun olacağını da düşünmüyorum, çok az bir zamanı kaldı buna inanıyorum İkinizin de güzel kalbinden öpüyorum

Kahvaltilar yapıldı kahveler içildi mi kızlar
kahvaltılar yapıldı, bugun tek oldugum icin yulaf lapası yaptım meyveyle yedim, sonra espresso ictim simdi biraz kandil simidi yiyim türk kahvesine gecicem, mideme kültür şoku ben de bir fal kapatayım telvede 10 kredim var birine gönderesim var bugun ama bu paraya kim bakar bilmiyorum

şimdi ne olacak? 1 sene boyunca oturum izni mi alamayacaksın? o odada 1 sene daha mı geçecek? ne olcak şimdi? başka yer hiç mi kalmadı? çok güzel çıkıyor hep enerjin ya..gerçekten anlamıyorum...
evet ben de ona cok sasırdım, benim actıgım kartlar hep iyi cıkııyordu hem de o kadar isabetli cıkıyordu ki sanki sormasa bile o soruyu sormus gibi cevap veriyordu kartlar..

şimdi ne olacak? 1 sene boyunca oturum izni mi alamayacaksın? o odada 1 sene daha mı geçecek? ne olcak şimdi? başka yer hiç mi kalmadı? çok güzel çıkıyor hep enerjin ya..gerçekten anlamıyorum...
evet ben de ona cok sasırdım, benim actıgım kartlar hep iyi cıkııyordu hem de o kadar isabetli cıkıyordu ki sanki sormasa bile o soruyu sormus gibi cevap veriyordu kartlar..
Ben de dün geceden beri bu soruları soruyorum kendime, peki şimdi ne olacak?
Kartlar konusunda da şunu diyebilirim, demek ki sadece benim isteğim yansımış kartlara, çok istiyordum içlerinden birini ve yaklaşık 7 yıldır oraya başvuracağım günü beklemiştim, hazırlanmıştım. En son açıklayan da o yerdi işte. Dün gece haber verdiler, hatta mail gelince kamerayı kaydı açtım beni çeksin de mutlu haberi okuduğum anı o halimi kayıt altına almış olayım diye. Ama hüsranla sonuçlandı. Kalbim ağzımda atıyordu resmen. Olmadı.
Kimisi için ne var ya o iş olmadı ötekine bak gibi düşünülebilir. Ama bu öyle bir şey değil, evlat gibi büyüttüğün emeklerin, akademik çalışmaların var sabahlara kadar oturup yaptığın. Ve aslında bir yere özellikle hazırlanıyorsun, çünkü tam seninle paralel işler yapıyorlar. Bütün inancını ve emeğini oraya akıtıyorsun, hem de tam hayatındaki en yakınından büyük darbe yiyip hayatını ayırmaya karar verdiğin bir kırılma döneminde. Bu tek göz yerde, hayatıma yeniden başlayabilmek için bütün umudumu kalbimin üstüne koyup çok çalıştım. Çıkacaktım inanmıştım, hiçbiri olmasa bile o 7 yıldır istediğim okul olacaktı çünkü ona çok emek vermiştim. Ama olmadı. Şimdi karanlıkta, bu sizin de sorduğunuz sorularla başbaşa kaldım.
Size demiştim, benim hikayelerim umutlu da umutsuz da başlasa mutlu sonla bitmiyor maalesef.

canım ya öyle dusunme lütfen, her karanlık gecenin bir sabahı vardır. sana ne desem üzüntünü hafifletebilirim bilmiyorum

Çok çok üzüldüm umudunu hiç kaybetmemeye çalış inşallah bu çıkmazdan da kurtulacaksın❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…