- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.601
Sağol canım benimOh yarasın
reddedildim, gücüm kalmadı artık
kahvaltılar yapıldı, bugun tek oldugum icin yulaf lapası yaptım meyveyle yedim, sonra espresso ictim simdi biraz kandil simidi yiyim türk kahvesine gecicem, mideme kültür şokuKahvaltilar yapıldı kahveler içildi mi kızlar
evet ben de ona cok sasırdım, benim actıgım kartlar hep iyi cıkııyordu hem de o kadar isabetli cıkıyordu ki sanki sormasa bile o soruyu sormus gibi cevap veriyordu kartlar..şimdi ne olacak? 1 sene boyunca oturum izni mi alamayacaksın? o odada 1 sene daha mı geçecek? ne olcak şimdi? başka yer hiç mi kalmadı? çok güzel çıkıyor hep enerjin ya..gerçekten anlamıyorum...
şimdi ne olacak? 1 sene boyunca oturum izni mi alamayacaksın? o odada 1 sene daha mı geçecek? ne olcak şimdi? başka yer hiç mi kalmadı? çok güzel çıkıyor hep enerjin ya..gerçekten anlamıyorum...
Ben de dün geceden beri bu soruları soruyorum kendime, peki şimdi ne olacak?evet ben de ona cok sasırdım, benim actıgım kartlar hep iyi cıkııyordu hem de o kadar isabetli cıkıyordu ki sanki sormasa bile o soruyu sormus gibi cevap veriyordu kartlar..
canım yaBen de dün geceden beri bu soruları soruyorum kendime, peki şimdi ne olacak?
Kartlar konusunda da şunu diyebilirim, demek ki sadece benim isteğim yansımış kartlara, çok istiyordum içlerinden birini ve yaklaşık 7 yıldır oraya başvuracağım günü beklemiştim, hazırlanmıştım. En son açıklayan da o yerdi işte. Dün gece haber verdiler, hatta mail gelince kamerayı kaydı açtım beni çeksin de mutlu haberi okuduğum anı o halimi kayıt altına almış olayım diye. Ama hüsranla sonuçlandı. Kalbim ağzımda atıyordu resmen. Olmadı.
Kimisi için ne var ya o iş olmadı ötekine bak gibi düşünülebilir. Ama bu öyle bir şey değil, evlat gibi büyüttüğün emeklerin, akademik çalışmaların var sabahlara kadar oturup yaptığın. Ve aslında bir yere özellikle hazırlanıyorsun, çünkü tam seninle paralel işler yapıyorlar. Bütün inancını ve emeğini oraya akıtıyorsun, hem de tam hayatındaki en yakınından büyük darbe yiyip hayatını ayırmaya karar verdiğin bir kırılma döneminde. Bu tek göz yerde, hayatıma yeniden başlayabilmek için bütün umudumu kalbimin üstüne koyup çok çalıştım. Çıkacaktım inanmıştım, hiçbiri olmasa bile o 7 yıldır istediğim okul olacaktı çünkü ona çok emek vermiştim. Ama olmadı. Şimdi karanlıkta, bu sizin de sorduğunuz sorularla başbaşa kaldım.
Size demiştim, benim hikayelerim umutlu da umutsuz da başlasa mutlu sonla bitmiyor maalesef.
Yaa insallah cok tesekkur ederim canıımmmValla ben de kaç gündür nerede bu kız diyordumiçimden,tatlı telâşlar bunlar canım.Hayirlisi ile geçsin gitsin inşallah.
Çok çok üzüldümBen de dün geceden beri bu soruları soruyorum kendime, peki şimdi ne olacak?
Kartlar konusunda da şunu diyebilirim, demek ki sadece benim isteğim yansımış kartlara, çok istiyordum içlerinden birini ve yaklaşık 7 yıldır oraya başvuracağım günü beklemiştim, hazırlanmıştım. En son açıklayan da o yerdi işte. Dün gece haber verdiler, hatta mail gelince kamerayı kaydı açtım beni çeksin de mutlu haberi okuduğum anı o halimi kayıt altına almış olayım diye. Ama hüsranla sonuçlandı. Kalbim ağzımda atıyordu resmen. Olmadı.
Kimisi için ne var ya o iş olmadı ötekine bak gibi düşünülebilir. Ama bu öyle bir şey değil, evlat gibi büyüttüğün emeklerin, akademik çalışmaların var sabahlara kadar oturup yaptığın. Ve aslında bir yere özellikle hazırlanıyorsun, çünkü tam seninle paralel işler yapıyorlar. Bütün inancını ve emeğini oraya akıtıyorsun, hem de tam hayatındaki en yakınından büyük darbe yiyip hayatını ayırmaya karar verdiğin bir kırılma döneminde. Bu tek göz yerde, hayatıma yeniden başlayabilmek için bütün umudumu kalbimin üstüne koyup çok çalıştım. Çıkacaktım inanmıştım, hiçbiri olmasa bile o 7 yıldır istediğim okul olacaktı çünkü ona çok emek vermiştim. Ama olmadı. Şimdi karanlıkta, bu sizin de sorduğunuz sorularla başbaşa kaldım.
Size demiştim, benim hikayelerim umutlu da umutsuz da başlasa mutlu sonla bitmiyor maalesef.
Ben konularda geziniyorum,öylesine bakınıyorum.Sen nasılsın canım?Canlar nasılsınız?
Bende iyiyim panpisim.Daha yeni eve geldim bnde sinemaya gittik arkadaşimla.gitmez olaydım ağlamaktan öldüm.Ben konularda geziniyorum,öylesine bakınıyorum.Sen nasılsın canım?
Hangi film kankitoş?Bende iyiyim panpisim.Daha yeni eve geldim bnde sinemaya gittik arkadaşimla.gitmez olaydım ağlamaktan öldüm.
BergenHangi film kankitoş?
Bende izleyeli 3 gün oldu ama hala etkisinden cikamadimBergen
Çok acikliydi annesi ile sahneleri beni çok etkilediBende izleyeli 3 gün oldu ama hala etkisinden cikamadim
Valla her şey uçmuş Allah sonumuzu hayretsin5 litrelik kedi kumu 50 lira olmuş,daha geçen ay 27 liraya aldım,Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?