- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Kirklareliler gibi konuştun beaaayaaSana bir Trakya kızanı lazım.Mıstafa ile İsmail ile olmaz bu işler .
Üstüne bastın beyaaaKirklareliler gibi konuştun beaaayaa
EvitacığımmmYaaaa...çok güzel geldi bu ama.....Allahım mutluluğunuzu,bereketinizi arttırarak devam ettirsin...Ocağınız hep uğurlu olsun....
Ayyy işte budur beayaaKaynanan da muhtemelen böyle birşey olacak
Aslında olay kişiler değil x kişisi y kişisi bu zamana kadar mesala düşünüyorum da kendi çevremde arkadaşlarım kendim hepimiz farklı illerden farklı kişiler farklı aile farklı doğum tarihi farklı meslekler hani bazen derdik burçtan bazen derdi aileden yöreden bununla alakası yok olay aslında bir insanın tamamen istemesi bir insan istiyorsa hangi yöreden aileden burçtan olursa olsun herşeyi yapıyor istemiyorsa da bahanesi çok oluyorSana bir Trakya kızanı lazım.Mıstafa ile İsmail ile olmaz bu işler .
Evlilik tamamen nasip kısmet işi,biz işin gırgırını yapıyoruz.Belki Türk değil de yabancı biriyle evlenirsin,hayatın insanın karşına neler çıkaracağı hiç belli olmuyor ki canım.Aslında olay kişiler değil x kişisi y kişisi bu zamana kadar mesala düşünüyorum da kendi çevremde arkadaşlarım kendim hepimiz farklı illerden farklı kişiler farklı aile farklı doğum tarihi farklı meslekler hani bazen derdik burçtan bazen derdi aileden yöreden bununla alakası yok olay aslında bir insanın tamamen istemesi bir insan istiyorsa hangi yöreden aileden burçtan olursa olsun herşeyi yapıyor istemiyorsa da bahanesi çok oluyor
Tebrik ederim canım gerçekten güzel bir haber olduArkadaşlar sonunda evleniyorum
Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımmİçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız
Mutluluğumu paylaştığım ilk insanlardan birisiniz bu arada
Oooo günün güzel haberi geldiArkadaşlar sonunda evleniyorum
Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımmİçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız
Mutluluğumu paylaştığım ilk insanlardan birisiniz bu arada
Yoğurt bakraçlarını ve hıyarları hazırlayın kızlarŞu şarkı da başta ben olmak üzere, dipteki yaralarını örtmek için beynini boşa alan bütün herkese gelsin
Sayende ruhumuz doydu beeŞu şarkı da başta ben olmak üzere, dipteki yaralarını örtmek için beynini boşa alan bütün herkese gelsin
Ciddi misinBu arada dün Mustafa beni aradı şaka gibi bayağı da dil döktü ben akıllanmam şuan aşk tazeliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?