Ahali Lokali

Yaaaa...çok güzel geldi bu ama.....Allahım mutluluğunuzu,bereketinizi arttırarak devam ettirsin...Ocağınız hep uğurlu olsun....
Evitacığımmm Çoook teşekkür ederim amin inşallaaah çok mutlu ettiniz hepiniz habire sırıtıyorum bu mesajlarınıza

Sana bir Trakya kızanı lazım.Mıstafa ile İsmail ile olmaz bu işler.
Aslında olay kişiler değil x kişisi y kişisi bu zamana kadar mesala düşünüyorum da kendi çevremde arkadaşlarım kendim hepimiz farklı illerden farklı kişiler farklı aile farklı doğum tarihi farklı meslekler hani bazen derdik burçtan bazen derdi aileden yöreden bununla alakası yok olay aslında bir insanın tamamen istemesi bir insan istiyorsa hangi yöreden aileden burçtan olursa olsun herşeyi yapıyor istemiyorsa da bahanesi çok oluyor

Eskiden hep kendimi suçlardım hep ben yapamıyorum ben bununyaptım sunu dedim diye şimdi o moda çok girmemeye çalışıyorum gene canım sıkılıyor üzülüyorum ama eskisi gibi yılımı almıyor 2 sene birine 3 sene birine 1 sene diğerine derken hani aradaki güzel insanlara kendine yazık oluyor en azından artık acı sürem bayağı kısaldı yada ağrısız acı çekşyorum hayattan kopardım tamamen kendime bakmazdım anti depresam kullanırdım şimdi çıkıp gezer yer içer keyfime bakarım şu kelimeden nefret ederdim işte hayat uzun boşver bak neler var daha ya abi benim için o var bitti böyleydim ama artık cidden içim yeşillendi bayağı kurumuştum

Evlilik tamamen nasip kısmet işi,biz işin gırgırını yapıyoruz.Belki Türk değil de yabancı biriyle evlenirsin,hayatın insanın karşına neler çıkaracağı hiç belli olmuyor ki canım.

Örnek verecek olursak üzümlü kekim dediğim şahısla çok güzel di herşey rüya gibiydi ve ben böyle artık birini sevmek bağlanmak istemiyordum sadece güzel zaman geçirelim birbirimize iyi gelelim kafasındaydım ve bir insandan çöl çabuk sıkılıyordum artık ama ona bir anda ergen gibi hiç böyle sevmemiş gibi sevdim ama ona rağmen bıraktım çünkü ben uzak mesafe yapamam sonrasında üzüldüm fal baktırdım dönmesini bekledim bir kaç kez yokladım ama baktım ki o feraset cesaret yok arka plana attım gene aklıma gelşyor merak ediyorum ama hayatımı etkilemiyor öyle bir anı hayat anılardan ibaret zaten şimdi mesala Mustafa ise cidden çok tatlı bir insandı ilgisi alakası ama bir insan evlilik gibi ciddi bir olay istiyorsa tabiki maddiyat önemli değil diyen yalan söyler çünkü faturalar sevgiyle ödenmiyor ekmek de sevgiyle alınmıyor ondada beklediğim bazı şeyleri göremedim ve insanların işte diyoruz ya seviyorum dedi yok aşığım dedi inanma ister istemez inanıyorsun abi bende vakti zamanında böyle dibimden ayrılmayan insanların böyle bir çekilmesini garip karşılıyorum bu durum canımı sıkıyor ha bu durum artık klişe oldu orası ayrı buna şaşırmamak lazım gene de bir miktarda olsa bu durum sarsıyor ama gene eskiye bakınca daha gelişecek aşacak öğrenecek çok fazla şeyim var yolun daha çok başındayım ama hemen gider ne biliyim birşeyler içer sinime kadar birilerine sarardım yada böyle saçma şeyler dün oturdum içtim güzel güzel sonra kimseye bulaşmadan eve geldim bide o kadar hazırlanmıştım boşa gitmesin diye muhakkak başka plan arayışına başka biriyle görüşmeye giderdim kız arkadaşım olur farklı birşey olur o kadar giyinip kuşanmışım ve hiçbirşey yapamadık bide sinirim bozuldu görünce muhakkak o siniri içime atıp eve gitmezdim hami böyle tabiri caizse aranırdım ama ben dün arkadaşlarım gel bari bişeyler içelim demesine bile sağolun hava kararmadan eve gidiyim dedim ve eve geldim meditasyon yaptım spor yaptım ütü yaptım tekrar çamaşır serdim içtim paşa paşa sessiz sakin asil asil kimseye bulaşmadan uyudum ve sabah kalktığımda kendimi çok iyi hissettim hem böyle alkolüm ertesi günü benim için kötü olurdu mide baş ağrısı ağızdaki o saçma tat hem bunlar olmadı hemde dün ya ben ne yaptım neden aradım neden özledim dedim seviyorum dedim neden neden diye bir gecelik açımı bir haftaya uzatacak bir taşkınlık oldu yani üzümlü keklerim hayat böyle çok cizel

Tebrik ederim canım gerçekten güzel bir haber oldu mutluluklar diliyorum

Oooo günün güzel haberi geldi Dün ota boka sarhoş olup oynayan ben buna oynamaz mıyım
Buyrun şarkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…