- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.621
Merhaba canım iyiyim seni sormali? nerelerdeydinSlm canlar nasilsiniz
Toparlan,gel bebeğimBen yokken de buraları yeşillendirmeniz hoşuma gidiyor kızlar. Öpüyorum hepinizi
Iyiyiz canım,sen?Slm canlar nasilsiniz
Iyiyiz canım,sen?
Bahar yorgunluğudur canım,ben de öyleyimBen de okumaya yetişemem diye bakıyorum sonra hadi bi laf atayım kimse konuşmamış diyorum amaa çok enerjisizim kızlar bu ara yine umarım çabuk geçerherkes iyidir umarım
Ben de okumaya yetişemem diye bakıyorum sonra hadi bi laf atayım kimse konuşmamış diyorum amaa çok enerjisizim kızlar bu ara yine umarım çabuk geçerherkes iyidir umarım
Ay inşallah herkes çabucak toparlanır çok özlüyorum sohbetleriiBahar yorgunluğudur canım,ben de öyleyim.
İnşallah canımAy inşallah herkes çabucak toparlanır çok özlüyorum sohbetlerii
Bahar da yeni yeni geliyor ama benim modum genelde böyle galiba karamsar bi tipim ya hemen modum düşebiliyor en basit şeylerden bileBahar yorgunluğudur canım,ben de öyleyim.
Ben de sizi özledim valla,koşturmaca devam ama enerji bitikBahar da yeni yeni geliyor ama benim modum genelde böyle galiba karamsar bi tipim ya hemen modum düşebiliyor en basit şeylerden bileŞimdi daha iyiyim ama veee sizi özledim
Ben de zamanı verimli kullanamamaktan şikayetçiyim bu ara. Gündüz ölü gibiyim canım hiçbir şey istemiyor, geceleri coşuyorum. Sonra diyorum neden işler yetişmiyorBen de sizi özledim valla,koşturmaca devam ama enerji bitik.
Valla ben de öyleyim,sanki gündüzleri üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi ama gece daha enerjiğim.Ben de zamanı verimli kullanamamaktan şikayetçiyim bu ara. Gündüz ölü gibiyim canım hiçbir şey istemiyor, geceleri coşuyorum. Sonra diyorum neden işler yetişmiyor
Ben bunu şöyle düşündüm, onu da şimdi düşündüm yani yanlış anlaşılmasınValla ben de öyleyim,sanki gündüzleri üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi ama gece daha enerjiğim.
10 numara tespit,üç dört gündür otel arayıp duruyorum.İcim dışım otel oldu.Marmaris'te varmı bildiğiniz güzel bir otel?Ben bunu şöyle düşündüm, onu da şimdi düşündüm yani yanlış anlaşılmasıngündüz işten kaçma eğiliminde oluyoruz gün sonunda bir bakıyoruz her şey geride kalmış, o an bi tutuşup yapasımız geliyor derken enerji yükselmiş oluyor
Yok canım benim bildiğim ama bildiğini düşündüklerim var sorabilirim istersen10 numara tespit,üç dört gündür otel arayıp duruyorum.İcim dışım otel oldu.Marmaris'te varmı bildiğiniz güzel bir otel?
Valla önerilere açığım alt tarafı beş gün gidip kalacağız sanki otelin tapusunu üstümüze yapacaklar,fiyatlar acayip uçuk.Bakalim kısmet olacak mı.Yok canım benim bildiğim ama bildiğini düşündüklerim var sorabilirim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?