- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.641
Aynen ya uçmuş durumda fiyatlar, bakınca ben de dedim herhalde tarihi yanlış seçtim 1 aylık falan işaretledimValla önerilere açığım alt tarafı beş gün gidip kalacağız sanki otelin tapusunu üstümüze yapacaklar,fiyatlar acayip uçuk.Bakalim kısmet olacak mı.
selam sebbo kuş, ben yine darmadağın takılıyorum, sen nasılsın?Slm canlar nasılsınız
İyim cnn çok şükür bugün antremanim vardı gittim geldim kahve içtim birşeyler yedim dinleniyorumselam sebbo kuş, ben yine darmadağın takılıyorum, sen nasılsın?
Canımm ben Angel Marmariste kalmıştım muhteşem bir yerdi biraz fiyatı pahallı olabilir ama geçen senede biraz uçuktu. Yine bi bak oraya çok güzeldi her şeyi konumu özellikle harikaydı.Valla önerilere açığım alt tarafı beş gün gidip kalacağız sanki otelin tapusunu üstümüze yapacaklar,fiyatlar acayip uçuk.Bakalim kısmet olacak mı.
Hiiiç söylemedim say şok oldum fiyatlarını görünce araba fiyatı olmuş resmen sezon bile değil daha yuh ya10 numara tespit,üç dört gündür otel arayıp duruyorum.İcim dışım otel oldu.Marmaris'te varmı bildiğiniz güzel bir otel?
Canım bugün pineta club diye bir otele rezervasyon yaptırmış eşim,en uygun fiyatı orası vermişti,ama yorumlar rezalet.5,6 şişe çamaşır suyu alıp öyle gitmek lazım,offf tadım kaçtı yorumları okuyunca,iki senedir evde tıkılıyiz,baya heyecanlanmıştım ama hevesim kursağımda kaldı☹.Hiiiç söylemedim say şok oldum fiyatlarını görünce araba fiyatı olmuş resmen sezon bile değil daha yuh ya
Yaa olumsuz düşünme belki de tertemiz olur gerçekten yorumları okuyup canını sıkma hiç benim bahsettiğim otele bile olumsuz yorum yapmışlar ki otelin her şeyi dört dörtlük temizlik yemek her şey muhteşemdi olumsuz tek bir şey yoktu ona bile laf söylemişler hiiç canını sıkma çok zor memnun olan bir milletiz zatenCanım bugün pineta club diye bir otele rezervasyon yaptırmış eşim,en uygun fiyatı orası vermişti,ama yorumlar rezalet.5,6 şişe çamaşır suyu alıp öyle gitmek lazım,offf tadım kaçtı yorumları okuyunca,iki senedir evde tıkılıyiz,baya heyecanlanmıştım ama hevesim kursağımda kaldı☹.
Bak bu söylediklerine tamamen katılıyorum,bizim millet kadar memnuniyetsiz ve kaprisli bir millet daha zor bulunur.Evet otel çok eski ve eşyalar falan da eski haliyle,benim için temiz olması yeterli,alıp evime götürecek halim yok.Fiyat ferformans oteli işte,bu bile bütçemizi baya zorlayacak ki diğerlerine gitmek için arabayı falan satmamıź gerekecektiYaa olumsuz düşünme belki de tertemiz olur gerçekten yorumları okuyup canını sıkma hiç benim bahsettiğim otele bile olumsuz yorum yapmışlar ki otelin her şeyi dört dörtlük temizlik yemek her şey muhteşemdi olumsuz tek bir şey yoktu ona bile laf söylemişler hiiç canını sıkma çok zor memnun olan bir milletiz zaten
Nerelerdesin kuzum sen?Özledimmmm
Ayy borellusum buradaymışNerelerdesin kuzum sen?Özledimmmm.
Biraz olsun kendini toparlaman çok güzel,inşallah daha da iyi olacaksın.Ben de anne ve babamı yolcu ettim.Ev boşaldıAyy borellusum buradaymış
Ne bileyim bebişim ya, savruk savruk yaşıyorum. İki öğrenci daha geldi özel ders için, gün içinde özel derslerle uğraşıyorum. Çok şükür o dersler de var, ekmek param çıkıyor :) sen nasılsın?
Kıyamam, birden çok boş gelmiştir ev. Sağlıklı olsunlar da canım yine gelirler üzme canınıBiraz olsun kendini toparlaman çok güzel,inşallah daha da iyi olacaksın.Ben de anne ve babamı yolcu ettim.Ev boşaldı.
İylier canım çok şükür ya,yeğenlerimin yanına gittiler.Biraz da onlarla kalıp dönecekler.Kıyamam, birden çok boş gelmiştir ev. Sağlıklı olsunlar da canım yine gelirler üzme canını
Oh ne güzel takılsınlar keyiflerince. Sen de tatile odaklan :) ne zaman yolculuk?İylier canım çok şükür ya,yeğenlerimin yanına gittiler.Biraz da onlarla kalıp dönecekler.
25 ve 30 Haziran bebeğim,valla ayarladık biryer ama nasıl bir sürprizle karsilacagiz artık gidince göreceğiz.En mütevazi tatile bile 10 ay taksit ödeyeceğiz yalnız,adaletini seveyim dünyaOh ne güzel takılsınlar keyiflerince. Sen de tatile odaklan :) ne zaman yolculuk?
Ya zittir et oraya odaklanma keyfini çıkar boşver, daha iyilerini yapacağınız günler de gelecek. Sen de işe girince daha da güzellerini yaparsınız. Bir de tam sezonda ayarlamışsınız o yüzden pahalıdır. Eylül gibi daha uygun oluyor. Aklınızda olsun :)25 ve 30 Haziran bebeğim,valla ayarladık biryer ama nasıl bir sürprizle karsilacagiz artık gidince göreceğiz.En mütevazi tatile bile 10 ay taksit ödeyeceğiz yalnız,adaletini seveyim dünya.
Bebeğim özel sektör olunca tarihleri netleştiremiyoruz ki,bunu bile zor kaptı benimki,patron demiş hayırdır nereye?Benimki de evde karım başımın etini yiyiyor,kısa bir tatile ihtiyacımız varYa zittir et oraya odaklanma keyfini çıkar boşver, daha iyilerini yapacağınız günler de gelecek. Sen de işe girince daha da güzellerini yaparsınız. Bir de tam sezonda ayarlamışsınız o yüzden pahalıdır. Eylül gibi daha uygun oluyor. Aklınızda olsun :)
Ben de hijyen konusunda takıntılıyım ya ama bazen boşvermek gerekiyor, gezin tozun dışarıda takılın odayı da ilk gün bir elden geçirip temizlersin olur biter. Rahat rahat yayılırsınız. Hiç bozma moralini canımın içiBebeğim özel sektör olunca tarihleri netleştiremiyoruz ki,bunu bile zor kaptı benimki,patron demiş hayırdır nereye?Benimki de evde karım başımın etini yiyiyor,kısa bir tatile ihtiyacımız var.Benim hijyen takıntım dışında bir sorun yok,kocam ben bütün gün bira içip mslak gibi yatmayı düşünüyorum diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?