Ahali Lokali

5,6 şişe çamaşır suyu alıp giderim.En son tatilde enfeksiyon kapmistim havuzdan,normalde havuza girmem ama çocuklar çok ısrar etti diye girdim sonra zehir zıkkım oldu tatil.Hep beni bulur zaten.

5,6 şişe çamaşır suyu alıp giderim.En son tatilde enfeksiyon kapmistim havuzdan,normalde havuza girmem ama çocuklar çok ısrar etti diye girdim sonra zehir zıkkım oldu tatil.Hep beni bulur zaten.
Benim vücut da öyle ya, hemen enfeksiyon kapıyorum. Deniz yakın mı otele? Denize gir en sağlıklısı

Yakın yakın canım,en iyi avantajı o zaten.Marmaris Armutalan da.Merkeze de yakın,ben akşamları çıkıp gezmeyi çok seviyorum.Yoksa otel çok dandik bir otel.
Ya salla zaten otelde bir tek yatmadan yatmaya bir de yemek vs. Gez dolaş keyfine bak. Olumsuz kısma odaklanma, denizin güneşin tadını çıkar

Ya salla zaten otelde bir tek yatmadan yatmaya bir de yemek vs. Gez dolaş keyfine bak. Olumsuz kısma odaklanma, denizin güneşin tadını çıkar
Çok iyi gelecek canım ya,acayip bir yorgunluk ve bıkkınlık var.İki sene önce Kuşadası'na gitmiştik.O otel daha da beterdi ama sıcak bir ortamı vardı ve çok eğlenceli geçmişti tatil.Önemli olan da gezip dolaşmak zaten.

Kesinlikle atmosfer güzel olunca detaylarda olumsuzluklar göze batmıyor. Sen tatilin tadını çıkar oooh mis gibi deniz güneş

aha meslektaş çıktım iyi mi :))
evlenmiş ayrılmış olunca dengi olmuyor mu? Neyse kendi tercihi tabi ama böyle şeylere takılmasa keşke, kendini de hayatın getirdiklerini de özgür bıraksa...
Edebiyat öğretmeniymiş kanka,hangi üniversite diploma verdiyse artık,saygılarımı iletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…