- 18 Şubat 2018
- 13.572
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.657
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.661
5,6 şişe çamaşır suyu alıp giderim.En son tatilde enfeksiyon kapmistim havuzdan,normalde havuza girmem ama çocuklar çok ısrar etti diye girdim sonra zehir zıkkım oldu tatil.Hep beni bulur zatenBen de hijyen konusunda takıntılıyım ya ama bazen boşvermek gerekiyor, gezin tozun dışarıda takılın odayı da ilk gün bir elden geçirip temizlersin olur biter. Rahat rahat yayılırsınız. Hiç bozma moralini canımın içi
Benim vücut da öyle ya, hemen enfeksiyon kapıyorum. Deniz yakın mı otele? Denize gir en sağlıklısı5,6 şişe çamaşır suyu alıp giderim.En son tatilde enfeksiyon kapmistim havuzdan,normalde havuza girmem ama çocuklar çok ısrar etti diye girdim sonra zehir zıkkım oldu tatil.Hep beni bulur zaten.
Yakın yakın canım,en iyi avantajı o zaten.Marmaris Armutalan da.Merkeze de yakın,ben akşamları çıkıp gezmeyi çok seviyorum.Yoksa otel çok dandik bir otel.Benim vücut da öyle ya, hemen enfeksiyon kapıyorum. Deniz yakın mı otele? Denize gir en sağlıklısı
Ya salla zaten otelde bir tek yatmadan yatmaya bir de yemek vs. Gez dolaş keyfine bak. Olumsuz kısma odaklanma, denizin güneşin tadını çıkarYakın yakın canım,en iyi avantajı o zaten.Marmaris Armutalan da.Merkeze de yakın,ben akşamları çıkıp gezmeyi çok seviyorum.Yoksa otel çok dandik bir otel.
Çok iyi gelecek canım ya,acayip bir yorgunluk ve bıkkınlık var.İki sene önce Kuşadası'na gitmiştik.O otel daha da beterdi ama sıcak bir ortamı vardı ve çok eğlenceli geçmişti tatil.Önemli olan da gezip dolaşmak zatenYa salla zaten otelde bir tek yatmadan yatmaya bir de yemek vs. Gez dolaş keyfine bak. Olumsuz kısma odaklanma, denizin güneşin tadını çıkar
Kesinlikle atmosfer güzel olunca detaylarda olumsuzluklar göze batmıyor. Sen tatilin tadını çıkar oooh mis gibi deniz güneşÇok iyi gelecek canım ya,acayip bir yorgunluk ve bıkkınlık var.İki sene önce Kuşadası'na gitmiştik.O otel daha da beterdi ama sıcak bir ortamı vardı ve çok eğlenceli geçmişti tatil.Önemli olan da gezip dolaşmak zaten.
Bu ablaya habire boşanmış çocuklu birini öneriyorlar, o da hep niye onu alayım ben bekarım diyorUlennnn
Ya bu kız öğretmen bir de,inanamıyorumBu ablaya habire boşanmış çocuklu birini öneriyorlar, o da hep niye onu alayım ben bekarım diyorşimdi de Hristiyan fantezisi çıktı
Aaa onu nerden öğrendin yaYa bu kız öğretmen bir de,inanamıyorum.
Ben öğretmenim,hayatıma giren kişi dengim olmalı yazmıştı bir araAaa onu nerden öğrendin ya
Berf bende çok görüyordum evlenmiş ayrılmış istemem diyordu yorumlarda.ben hiç evlenmedim diyip şaka gibi yaaaYa bu kız öğretmen bir de,inanamıyorum.
Daha boyamadım pampitoş,aktı baya ama güzel renk çıktı ortaya,baya doğal duruyor.Ust tarafı kırptım çünkü beyazlar coştu gene
aha meslektaş çıktım iyi mi :))Ben öğretmenim,hayatıma giren kişi dengim olmalı yazmıştı bir ara.
Allah herkese önce ruh sağlığı versin cidden, bir köşede de bizeAhahahahah,bu ne ya
yakışmış yakışmış ben de beğendimDaha boyamadım pampitoş,aktı baya ama güzel renk çıktı ortaya,baya doğal duruyor.Ust tarafı kırptım çünkü beyazlar coştu gene.
Edebiyat öğretmeniymiş kanka,hangi üniversite diploma verdiyse artık,saygılarımı iletiyorumaha meslektaş çıktım iyi mi :))
evlenmiş ayrılmış olunca dengi olmuyor mu? Neyse kendi tercihi tabi ama böyle şeylere takılmasa keşke, kendini de hayatın getirdiklerini de özgür bıraksa...
Komşum yan yan baktı,ne yapayım?Ahahahahah koptum yaAllah herkese önce ruh sağlığı versin cidden, bir köşede de bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?