Ahali Lokali

Kesinlikle öyle hiiç takılma harika geçecektir ben eminimmm

Sen öyle diyorsan öyledir canım benim,nerelerdesiniz?Metresli konulara kaldım valla.
Ben sürekli alışveriş yapıyorum şu sıralar nikah için elbise ayarlamaya çalışıyorum bi yandan da işi ayarlamaya çalışıyorum balayı hazırlığı bileti falan alalım uçar şimdi fiyatlar o kadar yoğunn bir dönem ki ama stresim yememe vurdu şu sıralar habire acıkıyorum hep elimde yemekle geziyorum çok tatlı stresler ya zaten alışveriş yapmayı çok seviyorum çoğu şeyi hallettim bile mobilyalar kaldı tek tük aaa hatta onu size atayım bana bi fikir verin oturma odası için Ay çok konuştum sende ne var ne yok canıım benimmm :))))

E

Ev zaten bu tonlarda olacak açık mutfak gri mutfagımda. Robot rahat gezsin diye ayaklı bide Bu hafta en geç haftaya siparişini vericez gecikme olabiliyomus. Gören herkes fikrini belirtse coook sevinirimmm

At canım tabi,bayılırım böyle şeylere.Fiyatlar uçmuş zaten,iyice uçmadan ayarlayın bir an önce.Ben bildiğin gibiyim kuzum ya,aynı tas aynı hamam.

Reactions: cnu
Nasıl kiviriyor öyle ya ben bu yaşıma geldim onun gibi kiviramadim ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…