- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.681
Herşeye çözüm var sende panpsDaha boyamadım pampitoş,aktı baya ama güzel renk çıktı ortaya,baya doğal duruyor.Ust tarafı kırptım çünkü beyazlar coştu gene.
Bir de ne zaman ölcem diye sormuşKomşum yan yan baktı,ne yapayım?Ahahahahah koptum ya
İnşallah trol dur kanka,yoksa durum vahimBir de ne zaman ölcem diye sormuşaga daha bu hayatı yaşamamışsın ne zaman ölcem diye soruyorsun, önce ne zaman hayatımı yaşayacağım desene
Her türlü çözüm bende kanka,takılın peşimeHerşeye çözüm var sende panps
Kesinlikle öyle hiiç takılma harika geçecektir ben eminimmmBak bu söylediklerine tamamen katılıyorum,bizim millet kadar memnuniyetsiz ve kaprisli bir millet daha zor bulunur.Evet otel çok eski ve eşyalar falan da eski haliyle,benim için temiz olması yeterli,alıp evime götürecek halim yok.Fiyat ferformans oteli işte,bu bile bütçemizi baya zorlayacak ki diğerlerine gitmek için arabayı falan satmamıź gerekecekti.
Sen öyle diyorsan öyledir canım benim,nerelerdesiniz?Metresli konulara kaldım vallaKesinlikle öyle hiiç takılma harika geçecektir ben eminimmm
Ben sürekli alışveriş yapıyorum şu sıralar nikah için elbise ayarlamaya çalışıyorum bi yandan da işi ayarlamaya çalışıyorum balayı hazırlığı bileti falan alalım uçar şimdi fiyatlarSen öyle diyorsan öyledir canım benim,nerelerdesiniz?Metresli konulara kaldım valla.
At canım tabi,bayılırım böyle şeylere.Fiyatlar uçmuş zaten,iyice uçmadan ayarlayın bir an önce.Ben bildiğin gibiyim kuzum ya,aynı tas aynı hamam.Ben sürekli alışveriş yapıyorum şu sıralar nikah için elbise ayarlamaya çalışıyorum bi yandan da işi ayarlamaya çalışıyorum balayı hazırlığı bileti falan alalım uçar şimdi fiyatlaro kadar yoğunn bir dönem ki ama stresim yememe vurdu şu sıralar habire acıkıyorum hep elimde yemekle geziyorum çok tatlı stresler ya zaten alışveriş yapmayı çok seviyorum çoğu şeyi hallettim bile mobilyalar kaldı tek tük aaa hatta onu size atayım bana bi fikir verin oturma odası için Ay çok konuştum sende ne var ne yok canıım benimmm :))))
Ben ikinciyi diyorum kuzumEEki Görüntüle 3037501
Eki Görüntüle 3037502
Ev zaten bu tonlarda olacak açık mutfak gri mutfagımda. Robot rahat gezsin diye ayaklı bideBu hafta en geç haftaya siparişini vericez gecikme olabiliyomus. Gören herkes fikrini belirtse coook sevinirimmm
Bence de ikinci :)EEki Görüntüle 3037501
Eki Görüntüle 3037502
Ev zaten bu tonlarda olacak açık mutfak gri mutfagımda. Robot rahat gezsin diye ayaklı bideBu hafta en geç haftaya siparişini vericez gecikme olabiliyomus. Gören herkes fikrini belirtse coook sevinirimmm
Nasıl kiviriyor öyle ya ben bu yaşıma geldim onun gibi kiviramadim ayolTüyo perilerini seven insan🌹 on Instagram: "Jajajajaaj cok iyi #temizlikfikirleri #temizlikzamanı #temizlikbenimişim #enhamaratbenim #keşfetteyiz #cleaning #gelinevi #temizlik #temizlikönerileri #temizlikterörü #temizlikteroru"
temizlikteroru on March 28, 2022: "Jajajajaaj cok iyi #temizlikfikirleri #temizlikzamanı #temizlikbenimişim #enhamaratbenim #keşfetteyiz #cleaning #gelinevi #temizlik #temizlikönerileri #temizlikterörü #temizlikteroru".www.instagram.com
Ben de kivıramam vallaNasıl kiviriyor öyle ya ben bu yaşıma geldim onun gibi kiviramadim ayol
Aynı benim ay kız senden gordum metres olayina bir baktım bir Saattir cikamadim konudanBen de kivıramam valla
Bak hâlâ daha elim ayağım titriyor,üniversite öğrencisi gencecik kız,bu kadar mı onursuz,gurursuz olur bir insan.Aynı benim ay kız senden gordum metres olayina bir baktım bir Saattir cikamadim konudankonu sahibi geceden vinnn diye toz olmuş
Psikolojisi bozuk canım Allah yardımcısı olsun.idrak yeteneği gitmiş.kullaniliyor bir pislik tarafından aşk adı altında.Bak hâlâ daha elim ayağım titriyor,üniversite öğrencisi gencecik kız,bu kadar mı onursuz,gurursuz olur bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?