- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.701
metres olayı ne yaAynı benim ay kız senden gordum metres olayina bir baktım bir Saattir cikamadim konudankonu sahibi geceden vinnn diye toz olmuş
Ya dün akşam biri konu açmış,eşimin ikinci karısıyim diye.Bunu diyende kart bir mezemenkle birlikte imam nikahıyla yaşadığını söyleyen bir üniversite öğrencisi,ortalık karışıktı dün gecemetres olayı ne ya
Oyy memlekette her yer olay yeri. Ne yazık ya bunları sevgi aşk falan sanması...Ya dün akşam biri konu açmış,eşimin ikinci karısıyim diye.Bunu diyende kart bir mezemenkle birlikte imam nikahıyla yaşadığını söyleyen bir üniversite öğrencisi,ortalık karışıktı dün gece.
Biri konu açmış toz olmuş yinemetres olayı ne ya
Ben durur muyum, buldum baktımBiri konu açmış toz olmuş yinemillet yarım günde 50sayfa yazmış oku oku bittim hiç bakma bence
Bir de çok temiz ve saf duygularla yaşıyorlarmış ilişkilerini,herif Bir karısına gidiyor,bir de buna.Yaşitlari ona çok salak geliyormuş falan filan...Oyy memlekette her yer olay yeri. Ne yazık ya bunları sevgi aşk falan sanması...
Şuan ona söylenecek aklı selim, mantıklı hiçbir şeyi almaz onun kafası. Boşa uğraşıyor insanlar. O bir akıl tutulmasının içinde. Söylediklerine kendini de inandırmış. Ayıbına kendince kılıf da buluyor çünkü ayıbının farkında içten içe ama kendine yediremiyor, ne de olsa insan kendi kendine kıyamaz ya işte o hesap o da hatalıyım ama... diyerek o amalara kendince hikayeler, senaryolar koymuş. Akıl gidik. Kimi kimsesi yok mu ya yardım etse biri, tedavilik bir durum buBir de çok temiz ve saf duygularla yaşıyorlarmış ilişkilerini,herif Bir karısına gidiyor,bir de buna.Yaşitlari ona çok salak geliyormuş falan filan...
Ailesi varmış kanka,çok büyük bir yanlışın içinde,o da biliyor ama hâlâ daha yaşadıklarının saf,temiz duygular olduğunu düşünüyor.Ben en çok adamın karısına üzüldüm.Bu salak kullanıldığı ile kalacak ama o kadın öğrenirse ya da öğrenmişse nasıl bir yıkım yaşayacakŞuan ona söylenecek aklı selim, mantıklı hiçbir şeyi almaz onun kafası. Boşa uğraşıyor insanlar. O bir akıl tutulmasının içinde. Söylediklerine kendini de inandırmış. Ayıbına kendince kılıf da buluyor çünkü ayıbının farkında içten içe ama kendine yediremiyor, ne de olsa insan kendi kendine kıyamaz ya işte o hesap o da hatalıyım ama... diyerek o amalara kendince hikayeler, senaryolar koymuş. Akıl gidik. Kimi kimsesi yok mu ya yardım etse biri, tedavilik bir durum bu
onun da hiçbir şey bilmeme, anlamama ihtimali olamaz ya, bunca şey oluyor adam gidip başka evde kalıyor falan, anlamamk mümkün değil benceAilesi varmış kanka,çok büyük bir yanlışın içinde,o da biliyor ama hâlâ daha yaşadıklarının saf,temiz duygular olduğunu düşünüyor.Ben en çok adamın karısına üzüldüm.Bu salak kullanıldığı ile kalacak ama o kadın öğrenirse ya da öğrenmişse nasıl bir yıkım yaşayacak.
Yani bir kadının bunu anlamaması mümkün değil,ama neden boşanmıyor orası muamma işte.Boşansın istediği haltı yesin,ne kadar iğrenç işler bunlar yaonun dahiçbir şey bilmeme, anlamama ihtimali olamaz ya, bunca şey oluyor adam gidip başka evde kalıyor falan, anlamamk mümkün değil bence
Hoşgeldiniz,bu konu tüm KK'nü sallamış demek ki ama biz bu topic altında sadece geyik muhabbeti yapıyoruz.Hayat yeterince zor zaten,biraz gülmek ve eğlenmek amaçlı burasıSelamın aleykümNiye girdiğim her topicte bu konu konuşuluyor
Merhaba :)Selamın aleyküm
Bizimkinde olması tamamen tesadüftür, genelde diğer topicleri burada konuşmayız, hatta o kadar alakasız şeyler konuşuruz ki noluyor burda deyip kaçarlarNiye girdiğim her topicte bu konu konuşuluyor
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz,bu konu tüm KK'nü sallamış demek ki ama biz bu topic altında sadece geyik muhabbeti yapıyoruz.Hayat yeterince zor zaten,biraz gülmek ve eğlenmek amaçlı burası
Aranızda kaynaşırsam kaçmamMerhaba :)
Bizimkinde olması tamamen tesadüftür, genelde diğer topicleri burada konuşmayız, hatta o kadar alakasız şeyler konuşuruz ki noluyor burda deyip kaçarlar
Ben bu aralar yıkık ve savruk takılıyorum, ayarlarınızla oynamak istememHoşbuldum teşekkür ederim
Aranızda kaynaşırsam kaçmam
Cansın❤
aha kaçtı bak bizim misafir :) ben demiştimCansın❤
Açmaz onları buralar.Bünyeler kaos istiyor,cemkirme istiyoraha kaçtı bak bizim misafir :) ben demiştim
Reytingi yüksek yerlerde toplaşıyorlarAçmaz onları buralar.Bünyeler kaos istiyor,cemkirme istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?