- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.721
Değişik bir psikoloji canım adam illegal bir ser..sizBen durur muyum, buldum baktımNasıl bir akıl alma amacıyla yazıyorlar ben de onu anlamadım
Katılıyorumonun da hiçbir şey bilmeme, anlamama ihtimali olamaz ya, bunca şey oluyor adam gidip başka evde kalıyor falan, anlamamk mümkün değil bence
Aynen öyle, bilse bile boşamıyorum falan diye saçma inatlara girenler var. Bir de tamam kız zaten baştan ayağa hatalı da, nihayetinde kız bekar ve evli birine aşık olmuş falan buraya kadar her şey normal, sonra o adamın aklını çelmeye çalışmış ya orada başlıyor hatası da, ama bu adam esas suçlu olan bence. Sadakat sözü veren evli olan kişi adam sonuçta. Kim ne yaparsa yapsın, eşinin onurunu kıracak bir eylemde bulunmamalıydı. Kız suçlu tamam da kızı suçlamak en basiti çünkü sahipsiz, güçsüz, vurun khpeye misali olmuş. Arkadaş, dışarısı akıl çelmeye çalışan tiplerle dolu, evli olup eşine sadakat sözünü tutmayanlara saydırın yaa. Bekar olana laf edeceğine evli olup gözü dışarıda olana giydirmek bana daha doğru geliyor.Katılıyorumruzgargulu_ canım malını biliyordur karısı da bazı kadınlar sırf rahatı bozulmasın diye böyle şeyleri görmezden geliyor maalesef.olan sadece bu kiza olacak sonuçta.
diyorum ya adam illegal ser.f.siz diye.adam adam olsa alır kızı karşısina bizden bir cacık olmaz derAynen öyle, bilse bile boşamıyorum falan diye saçma inatlara girenler var. Bir de tamam kız zaten baştan ayağa hatalı da, nihayetinde kız bekar ve evli birine aşık olmuş falan buraya kadar her şey normal, sonra o adamın aklını çelmeye çalışmış ya orada başlıyor hatası da, ama bu adam esas suçlu olan bence. Sadakat sözü veren evli olan kişi adam sonuçta. Kim ne yaparsa yapsın, eşinin onurunu kıracak bir eylemde bulunmamalıydı. Kız suçlu tamam da kızı suçlamak en basiti çünkü sahipsiz, güçsüz, vurun khpeye misali olmuş. Arkadaş, dışarısı akıl çelmeye çalışan tiplerle dolu, evli olup eşine sadakat sözünü tutmayanlara saydırın yaa. Bekar olana laf edeceğine evli olup gözü dışarıda olana giydirmek bana daha doğru geliyor.
Adam şerefsiz,karısı bile bile evliliği devam ettiriyorsa onursuz,kız sadece hayatını karartıyor.Çünkü adamla imam nikahı yapmış ve kendini adamın ikinci eşiyim diye tarif ediyor.Yaşıtlarım benim ilgimi çekmiyor,hareketleri çok salakça geliyor diyor.Üniversite eğitimi alan,aklı başında bir kız kendini kart mezemenkin tekine bu şekilde kullandirtmamalı.Nereden tutarsan elinde kalır bu konu,boşverelim.Aynen öyle, bilse bile boşamıyorum falan diye saçma inatlara girenler var. Bir de tamam kız zaten baştan ayağa hatalı da, nihayetinde kız bekar ve evli birine aşık olmuş falan buraya kadar her şey normal, sonra o adamın aklını çelmeye çalışmış ya orada başlıyor hatası da, ama bu adam esas suçlu olan bence. Sadakat sözü veren evli olan kişi adam sonuçta. Kim ne yaparsa yapsın, eşinin onurunu kıracak bir eylemde bulunmamalıydı. Kız suçlu tamam da kızı suçlamak en basiti çünkü sahipsiz, güçsüz, vurun khpeye misali olmuş. Arkadaş, dışarısı akıl çelmeye çalışan tiplerle dolu, evli olup eşine sadakat sözünü tutmayanlara saydırın yaa. Bekar olana laf edeceğine evli olup gözü dışarıda olana giydirmek bana daha doğru geliyor.
bence de, kim bilir kaçıncıdiyorum ya adam illegal ser.f.siz diye.adam adam olsa alır kızı karşısina bizden bir cacık olmaz dernerde o yürek tabi adam illegal daha kaç kirigi vardır bu denyonun
aynen öyle, kızın hatası kendine ama işte. Adamınki hem kendine hem karısına hem de çocuklarınaAdam şerefsiz,karısı bile bile evliliği devam ettiriyorsa onursuz,kız sadece hayatını karartıyor.Çünkü adamla imam nikahı yapmış ve kendini adamın ikinci eşiyim diye tarif ediyor.Yaşıtlarım benim ilgimi çekmiyor,hareketleri çok salakça geliyor diyor.Üniversite eğitimi alan,aklı başında bir kız kendini kart mezemenkin tekine bu şekilde kullandirtmamalı.Nereden tutarsan elinde kalır bu konu,boşverelim.
Kanka böyle durumlarda eş hemen bosanmali,aksi çok iğrenç bir durum yaaynen öyle, kızın hatası kendine ama işte. Adamınki hem kendine hem karısına hem de çocuklarına
evet maalesef ama sen de biliyorsun ki ülkemizde "erkeğin elinin kiri" diye bir mantalite var, kadınlar da buna sığınıyor çok gördümKanka böyle durumlarda eş hemen bosanmali,aksi çok iğrenç bir durum ya.
O kadar doğru ki bugün uniden sınıf arkadaşım hemde aynı ilde yaşıyoruz memleket olarak arkadaşımla.bugun sınıf arkadaşımiz aradı onunla ilgili kocası defalarca aldatmış kızı ama bosayamiyormus nafaka isterim diyormus herif çok adiler ya hem aldatacaklar hem nafaka alacaklarevet maalesef ama sen de biliyorsun ki ülkemizde "erkeğin elinin kiri" diye bir mantalite var, kadınlar da buna sığınıyor çok gördüm
herif nasıl nafaka alacak yaO kadar doğru ki bugün uniden sınıf arkadaşım hemde aynı ilde yaşıyoruz memleket olarak arkadaşımla.bugun sınıf arkadaşımiz aradı onunla ilgili kocası defalarca aldatmış kızı ama bosayamiyormus nafaka isterim diyormus herif çok adiler ya hem aldatacaklar hem nafaka alacaklar
Oğlan işsiz.herif nasıl nafaka alacak yagelmesin böyle oyunlara, nafaka falan alamaz erkek, sakat mı muhtaç mı işsiz mi? Neyin nafakası öyle bir kanun duymadım ben, kadın uyduruyor olabilir mi? her şey geldi valla aklıma
Kadından nafaka mi istiyor?Hem aldatıyor hem de nafaka istiyor öyle mi?Oğlan işsiz.
Evet kanıtın mi var diyormuş.benimde haklarım var boşanma davası acarsan nafaka talep ederim diyormus.Kadından nafaka mi istiyor?Hem aldatıyor hem de nafaka istiyor öyle mi?
şahit bulsun kız kendine, bir de iyi bir avukatla görüşmesi lazım, bence bu konu çözülür. Kimsenin tehtidine pabuç bırakmasın, ateş olsa cürmü kadar yer yakar o nafaka talep edecekmiş. Her talep eden de alıyor sanki, korkmasın bu kadar ya, illa ki bir kanıt ipucu bulunurEvet kanıtın mi var diyormuş.benimde haklarım var boşanma davası acarsan nafaka talep ederim diyormus.
Kaç kere yakaladi telefon da ama affetti her seferinde yani onunda suçu büyük böyle insanla yaşanır mı?neler var ya yani bu metres olayında erkek daha suçlu bnm gözümde.şahit bulsun kız kendine, bir de iyi bir avukatla görüşmesi lazım, bence bu konu çözülür. Kimsenin tehtidine pabuç bırakmasın, ateş olsa cürmü kadar yer yakar o nafaka talep edecekmiş. Her talep eden de alıyor sanki, korkmasın bu kadar ya, illa ki bir kanıt ipucu bulunur
Affetmek nedir ya?Bir kere yapan daima yapar.Böyle kadınlara da çok kızıyorum.Kaç kere yakaladi telefon da ama affetti her seferinde yani onunda suçu büyük böyle insanla yaşanır mı?neler var ya yani bu metres olayında erkek daha suçlu bnm gözümde.
Benim gözümde de erkek daha suçlu. HErhangi bir benzer olayda da yine evli olan kimse o suçlu bana göre.Kaç kere yakaladi telefon da ama affetti her seferinde yani onunda suçu büyük böyle insanla yaşanır mı?neler var ya yani bu metres olayında erkek daha suçlu bnm gözümde.
Sevgi açlığı maalesefAffetmek nedir ya?Bir kere yapan daima yapar.Böyle kadınlara da çok kızıyorum.
adam da onu sevmiyor ki.... ama işte en azından görüntüde eşim var diye oradan sevgi kırıntısı mı çıkarıyor kendine, allahım ne acı bir durum ya, birisi cesaret verse şu kıza ailesi durmuyor mu arkasında? Çekip alsınlar kızlarını o çukurdanSevgi açlığı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?