Ahali Lokali

onun da hiçbir şey bilmeme, anlamama ihtimali olamaz ya, bunca şey oluyor adam gidip başka evde kalıyor falan, anlamamk mümkün değil bence
Katılıyorum ruzgargulu_ canım malını biliyordur karısı da bazı kadınlar sırf rahatı bozulmasın diye böyle şeyleri görmezden geliyor maalesef.olan sadece bu kiza olacak sonuçta.

Katılıyorum ruzgargulu_ canım malını biliyordur karısı da bazı kadınlar sırf rahatı bozulmasın diye böyle şeyleri görmezden geliyor maalesef.olan sadece bu kiza olacak sonuçta.
Aynen öyle, bilse bile boşamıyorum falan diye saçma inatlara girenler var. Bir de tamam kız zaten baştan ayağa hatalı da, nihayetinde kız bekar ve evli birine aşık olmuş falan buraya kadar her şey normal, sonra o adamın aklını çelmeye çalışmış ya orada başlıyor hatası da, ama bu adam esas suçlu olan bence. Sadakat sözü veren evli olan kişi adam sonuçta. Kim ne yaparsa yapsın, eşinin onurunu kıracak bir eylemde bulunmamalıydı. Kız suçlu tamam da kızı suçlamak en basiti çünkü sahipsiz, güçsüz, vurun khpeye misali olmuş. Arkadaş, dışarısı akıl çelmeye çalışan tiplerle dolu, evli olup eşine sadakat sözünü tutmayanlara saydırın yaa. Bekar olana laf edeceğine evli olup gözü dışarıda olana giydirmek bana daha doğru geliyor.

diyorum ya adam illegal ser.f.siz diye.adam adam olsa alır kızı karşısina bizden bir cacık olmaz dernerde o yürek tabi adam illegal daha kaç kirigi vardır bu denyonun

Adam şerefsiz,karısı bile bile evliliği devam ettiriyorsa onursuz,kız sadece hayatını karartıyor.Çünkü adamla imam nikahı yapmış ve kendini adamın ikinci eşiyim diye tarif ediyor.Yaşıtlarım benim ilgimi çekmiyor,hareketleri çok salakça geliyor diyor.Üniversite eğitimi alan,aklı başında bir kız kendini kart mezemenkin tekine bu şekilde kullandirtmamalı.Nereden tutarsan elinde kalır bu konu,boşverelim.

aynen öyle, kızın hatası kendine ama işte. Adamınki hem kendine hem karısına hem de çocuklarına

evet maalesef ama sen de biliyorsun ki ülkemizde "erkeğin elinin kiri" diye bir mantalite var, kadınlar da buna sığınıyor çok gördüm
O kadar doğru ki bugün uniden sınıf arkadaşım hemde aynı ilde yaşıyoruz memleket olarak arkadaşımla.bugun sınıf arkadaşımiz aradı onunla ilgili kocası defalarca aldatmış kızı ama bosayamiyormus nafaka isterim diyormus herif çok adiler ya hem aldatacaklar hem nafaka alacaklar

herif nasıl nafaka alacak ya gelmesin böyle oyunlara, nafaka falan alamaz erkek, sakat mı muhtaç mı işsiz mi? Neyin nafakası öyle bir kanun duymadım ben, kadın uyduruyor olabilir mi? her şey geldi valla aklıma

Evet kanıtın mi var diyormuş.benimde haklarım var boşanma davası acarsan nafaka talep ederim diyormus.
şahit bulsun kız kendine, bir de iyi bir avukatla görüşmesi lazım, bence bu konu çözülür. Kimsenin tehtidine pabuç bırakmasın, ateş olsa cürmü kadar yer yakar o nafaka talep edecekmiş. Her talep eden de alıyor sanki, korkmasın bu kadar ya, illa ki bir kanıt ipucu bulunur

Kaç kere yakaladi telefon da ama affetti her seferinde yani onunda suçu büyük böyle insanla yaşanır mı?neler var ya yani bu metres olayında erkek daha suçlu bnm gözümde.

Kaç kere yakaladi telefon da ama affetti her seferinde yani onunda suçu büyük böyle insanla yaşanır mı?neler var ya yani bu metres olayında erkek daha suçlu bnm gözümde.
Affetmek nedir ya?Bir kere yapan daima yapar.Böyle kadınlara da çok kızıyorum.

Benim gözümde de erkek daha suçlu. HErhangi bir benzer olayda da yine evli olan kimse o suçlu bana göre.

Arkadaşın da işte biraz kendi edip kendi bulmuş. Belli ki boşanmak da istemiyor, nafaka tehtidi de bahanesi oluyor, kendi kendini rahatlatıyor öyle. Hani sanki nafaka muhabbeti olmasa boşanacak... yaa off ya çok içerliyorum böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…