Ahali Lokali

Evet kim evli ise yapıyor ise bnm gözümde de en suçlusu o olur canım cinsiyeti yok bunun.evet bence de niyeti yok bosamaz

Toplum baskısından korkuyor çoğu,boşanmış kadın bilmem ne derler diye.Ya bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük bu,böyle bir erkekle bilerek devam etmek.Zaten insanın içi nasıl alır ki anlamıyorum.

O kadar değişikliklerki anlatılmaz aileside.iki çocukları var bir tanesi özel çocuk bir tanesi de arkadaşim.ve aile özel çocuğun bakımın da sürekli çünkü çocuk bebek gibi 30 yaşında ama bebek(

O çok zor bir durum ya Allah yardım etsin, ama yine de kızlarına da yardımcı olmaları lazım...
Neresinden tutsak elimizde kalıyor desene...

O çok zor bir durum ya Allah yardım etsin, ama yine de kızlarına da yardımcı olmaları lazım...
Neresinden tutsak elimizde kalıyor desene...
Onlara da bisey diyemiyor insan anne yıllardır çocuk ile evde bakımında yemesi ilacı.evden bir yere gitmek yok cok zor valla ((

Bende ikinciye daha cok ısındım cok sevindim sizin de beğenmenize yarın hallederim insallah onu da. bugün o kadar keyifsizdim ki bende saatlerdir kulaklık takılı muzik dinleyip durdum hiiicbir sey yapasım yok ya
Ben de çok tatsızım ya üstümde leş bir karamsarlık, anlamsız bir hüzün öff

Bende ikinciye daha cok ısındım cok sevindim sizin de beğenmenize yarın hallederim insallah onu da. bugün o kadar keyifsizdim ki bende saatlerdir kulaklık takılı muzik dinleyip durdum hiiicbir sey yapasım yok ya
Valla ben de öyleyim canım,yapacak bir ton işim var ama erteleyip duruyorum.Evet ikinci seçenek daha spor ve şık duruyor.

Valla ben de öyleyim canım,yapacak bir ton işim var ama erteleyip duruyorum.Evet ikinci seçenek daha spor ve şık duruyor.
Evet bende aynısıyım kalkacak enerjiyi bile bulamıyorum en kısa sürede atlatsak bari Kessinlikle bende ona kesin karar verdim tam istedigim gibi o

Canımızı da alın bari de kurtulalım

Eklentiler

• Screenshot_20220401-014124_Facebook.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…