- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.741
Evet kim evli ise yapıyor ise bnm gözümde de en suçlusu o olur canım cinsiyeti yok bunun.evet bence de niyeti yok bosamazBenim gözümde de erkek daha suçlu. HErhangi bir benzer olayda da yine evli olan kimse o suçlu bana göre.
Arkadaşın da işte biraz kendi edip kendi bulmuş. Belli ki boşanmak da istemiyor, nafaka tehtidi de bahanesi oluyor, kendi kendini rahatlatıyor öyle. Hani sanki nafaka muhabbeti olmasa boşanacak... yaa off ya çok içerliyorum böyle şeylere
Toplum baskısından korkuyor çoğu,boşanmış kadın bilmem ne derler diye.Ya bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük bu,böyle bir erkekle bilerek devam etmek.Zaten insanın içi nasıl alır ki anlamıyorum.adam da onu sevmiyor ki.... ama işte en azında görüntüde eşim var diye oradan sevgi kırıntısı mı çıkarıyor kendine, allahım ne acı bir durum ya, birisi cesaret verse şu kıza ailesi durmuyor mu arkasında? Çekip alsınlar kızlarını o çukurdan
O kadar değişikliklerki anlatılmaz aileside.iki çocukları var bir tanesi özel çocuk bir tanesi de arkadaşim.ve aile özel çocuğun bakımın da sürekli çünkü çocuk bebek gibi 30 yaşında ama bebekadam da onu sevmiyor ki.... ama işte en azından görüntüde eşim var diye oradan sevgi kırıntısı mı çıkarıyor kendine, allahım ne acı bir durum ya, birisi cesaret verse şu kıza ailesi durmuyor mu arkasında? Çekip alsınlar kızlarını o çukurdan
O çok zor bir durum ya Allah yardım etsin, ama yine de kızlarına da yardımcı olmaları lazım...O kadar değişikliklerki anlatılmaz aileside.iki çocukları var bir tanesi özel çocuk bir tanesi de arkadaşim.ve aile özel çocuğun bakımın da sürekli çünkü çocuk bebek gibi 30 yaşında ama bebek(
Onlara da bisey diyemiyor insan anne yıllardır çocuk ile evde bakımında yemesi ilacı.evden bir yere gitmek yok cok zor vallaO çok zor bir durum ya Allah yardım etsin, ama yine de kızlarına da yardımcı olmaları lazım...
Neresinden tutsak elimizde kalıyor desene...
Ben ikinciyi diyorum kuzum
Bende ikinciye daha cok ısındımBence de ikinci :)
Ben de çok tatsızım ya üstümde leş bir karamsarlık, anlamsız bir hüzün öffBende ikinciye daha cok ısındımcok sevindim sizin de beğenmenize yarın hallederim insallah onu da. bugün o kadar keyifsizdim ki bende saatlerdir kulaklık takılı muzik dinleyip durdum hiiicbir sey yapasım yok ya
Valla ben de öyleyim canım,yapacak bir ton işim var ama erteleyip duruyorum.Evet ikinci seçenek daha spor ve şık duruyor.Bende ikinciye daha cok ısındımcok sevindim sizin de beğenmenize yarın hallederim insallah onu da. bugün o kadar keyifsizdim ki bende saatlerdir kulaklık takılı muzik dinleyip durdum hiiicbir sey yapasım yok ya
Offf gercekten aynısı internette dolanıp duruyorum simdi de fena bunaldım vallahiBen de çok tatsızım ya üstümde leş bir karamsarlık, anlamsız bir hüzün öff
Evet bende aynısıyımValla ben de öyleyim canım,yapacak bir ton işim var ama erteleyip duruyorum.Evet ikinci seçenek daha spor ve şık duruyor.
Çüşş %35 nedir ya cidden millet nasıl dayanıyor bu sömürüye anlamıyorumCanımızı da alın bari de kurtulalım
Bugün ki bilanço bu kanka,artık bu ülkede delirmeden yaşamak için savaşacagizÇüşş %35 nedir ya cidden millet nasıl dayanıyor bu sömürüye anlamıyorum
Şekere, çiğ süte zam geliyor ama şeker üreten, süt satan çiftçi gene fakir, gene zararda. Olay da üretici de tüketici de zararda, kazanan malum...Bugün ki bilanço bu kanka,artık bu ülkede delirmeden yaşamak için savaşacagiz.
Yarınımız garanti değil artık bu ülkede,her Allah'ın günü herşeye zamŞekere, çiğ süte zam geliyor ama şeker üreten, süt satan çiftçi gene fakir, gene zararda. Olay da üretici de tüketici de zararda, kazanan malum...
Valla varsa bana da önerinBir tane fal mı atsam :) var mı öneriniz?
Hayır. Uzun zamandır hiç baktırmadım benValla varsa bana da önerin.Kanka Sarielle denedin mi sen?
Baya uzun zaman önce baktirmistim ben ona,beğenmiştim o zaman.Hayır. Uzun zamandır hiç baktırmadım ben
tellwe di mi? ne kadar?Baya uzun zaman önce baktirmistim ben ona,beğenmiştim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?