- 18 Şubat 2018
- 13.564
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.552
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.761
Evet kuzum,kahve 20 idi bugün baktığımda.tellwe di mi? ne kadar?
baktım şimdi, biri şartlı attığını söylemiş, sana da mı şartlı yolladı?Evet kuzum,kahve 20 idi bugün baktığımda.
Evet şartlı atıyor,ben şartlı atınca tedirgin olmuştum hatta kötü birşeyler mi söyleyecek diye ama yorum yaptırıp iade isteyenlerden dolayı böyle bir karar almıştım demişti.baktım şimdi, biri şartlı attığını söylemiş, sana da mı şartlı yolladı?
Ay bilmiyorum ya ben şartlı fallardan bugüne kadar hiç memnun kalmamıştım, o yüzden temkinliyim.Evet şartlı atıyor,ben şartlı atınca tedirgin olmuştum hatta kötü birşeyler mi söyleyecek diye ama yorum yaptırıp iade isteyenlerden dolayı böyle bir karar almıştım demişti.
Ya bende seni yönlendirmek istemiyorum şimdi,20 kredi de az değil yani.Ben beğendim ama belki sana uymaz ne bileyimAy bilmiyorum ya ben şartlı fallardan bugüne kadar hiç memnun kalmamıştım, o yüzden temkinliyim.
Evet, bana bakılan fallarda çok nadir tutan oluyor zaten. Bir 20 de cidden az değilmiş, denenedebilir ama emin olamadım. Şartlılardan ağzım yanıyor :))Ya bende seni yönlendirmek istemiyorum şimdi,20 kredi de az değil yani.Ben beğendim ama belki sana uymaz ne bileyim
O zaman hiç atma canım,ben 7'likler den bir tane deneyeceğim ama niyet ettimEvet, bana bakılan fallarda çok nadir tutan oluyor zaten. Bir 20 de cidden az değilmiş, denenedebilir ama emin olamadım. Şartlılardan ağzım yanıyor :))
ben deO zaman hiç atma canım,ben 7'likler den bir tane deneyeceğim ama niyet ettim.
durgun olan benim :)) kaybolup duruyorum, iyice savruldum. Baktım kimse yok da merak ettim, iyi misin her şey yolunda mı?Ben geldim kızlaaaraslında buralardayım ama durgunsunuz diye uğramamıştım sahalara dönmüşsünüz sevindim
İyi olmaya çalışıyorum canım, her şey bıraktığınız gibi...durgun olan benim :)) kaybolup duruyorum, iyice savruldum. Baktım kimse yok da merak ettim, iyi misin her şey yolunda mı?
Daha iyiyim diyemiyorum, anksiyetem azmış durumda, bazen geceleri uyuyamıyorum, başıma daha kötü ne gelebilir diye düşünüp senaryolar üretiyorum. Çekildim, içime sindim iyice. Her gün alakalı-alakasız iş başvuruları yapıyorum :)) iyice uyuştumİyi olmaya çalışıyorum canım, her şey bıraktığınız gibi...
Şimdi nasılsın daha iyi hissediyor musun peki?
Ben mobil ödeme ile kredi alıyordum hep, kaç kere uğraştım alamıyorum şu an, sistemsel sorun var galiba, o yüzden baktıramıyorum :/ evren bana fal atma diyor :))O zaman hiç atma canım,ben 7'likler den bir tane deneyeceğim ama niyet ettim.
Bana da atma diyor da,pek anlaşamıyoruz evrenleBen mobil ödeme ile kredi alıyordum hep, kaç kere uğraştım alamıyorum şu an, sistemsel sorun var galiba, o yüzden baktıramıyorum :/ evren bana fal atma diyor :))
Her karanlığın bir aydınlığı muhakkak var, gücün tükenmiş gibi hissediyorsun muhtemelen ama hepsi geçecek inanDaha iyiyim diyemiyorum, anksiyetem azmış durumda, bazen geceleri uyuyamıyorum, başıma daha kötü ne gelebilir diye düşünüp senaryolar üretiyorum. Çekildim, içime sindim iyice. Her gün alakalı-alakasız iş başvuruları yapıyorum :)) iyice uyuştum
kime attın? var mı memnun kaldığın?Ben arada fal attım ya itiraf ediyorumhatta dün redvelvetcake le konuştuk önerebileceği biri vardı, sonra baktırınca beğenmemiş. Öyle olunca ben de vazgeçtim. Biraz da pahalıydı zaten gerek yoktu.
Ecemedyum, zihninenerjisi, cheryto, Medyumjupiterian, medyum ayda ve Masal17 ye atmışım.kime attın? var mı memnun kaldığın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?