Ahali Lokali

baktım şimdi, biri şartlı attığını söylemiş, sana da mı şartlı yolladı?
Evet şartlı atıyor,ben şartlı atınca tedirgin olmuştum hatta kötü birşeyler mi söyleyecek diye ama yorum yaptırıp iade isteyenlerden dolayı böyle bir karar almıştım demişti.

Evet şartlı atıyor,ben şartlı atınca tedirgin olmuştum hatta kötü birşeyler mi söyleyecek diye ama yorum yaptırıp iade isteyenlerden dolayı böyle bir karar almıştım demişti.
Ay bilmiyorum ya ben şartlı fallardan bugüne kadar hiç memnun kalmamıştım, o yüzden temkinliyim.

İyi olmaya çalışıyorum canım, her şey bıraktığınız gibi...
Şimdi nasılsın daha iyi hissediyor musun peki?
Daha iyiyim diyemiyorum, anksiyetem azmış durumda, bazen geceleri uyuyamıyorum, başıma daha kötü ne gelebilir diye düşünüp senaryolar üretiyorum. Çekildim, içime sindim iyice. Her gün alakalı-alakasız iş başvuruları yapıyorum :)) iyice uyuştum

Her karanlığın bir aydınlığı muhakkak var, gücün tükenmiş gibi hissediyorsun muhtemelen ama hepsi geçecek inan

kime attın? var mı memnun kaldığın?
Ecemedyum, zihninenerjisi, cheryto, Medyumjupiterian, medyum ayda ve Masal17 ye atmışım.
Baya da olmuş ya
Masal17, cheryto kötü, zihninenerjisi berbat, medyumayda ve ecemedyum eh işte, medyumjupiterian iyi diyebilirim.
İyi dediğim de uzun uzun yazmış emek vermiş diye yoksa soruma son birkaç cümlede cevap vermiş ama tutarlı geldi az şey söylemiş olsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…