- 18 Şubat 2018
- 13.557
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.479
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.781
Zihninenerjisi sinir etti beni,medyumecem eh işte,Jüpiterian bende beğendim.Ecemedyum, zihninenerjisi, cheryto, Medyumjupiterian, medyum ayda ve Masal17 ye atmışım.
Baya da olmuş ya
Masal17, cheryto kötü, zihninenerjisi berbat, medyumayda ve ecemedyum eh işte, medyumjupiterian iyi diyebilirim.
İyi dediğim de uzun uzun yazmış emek vermiş diye yoksa soruma son birkaç cümlede cevap vermiş ama tutarlı geldi az şey söylemiş olsa da.
bayağı atmışsın cidden :)) ay ben bir türlü kredi alamadım, yarın bir daha deneyeceğimEcemedyum, zihninenerjisi, cheryto, Medyumjupiterian, medyum ayda ve Masal17 ye atmışım.
Baya da olmuş ya
Masal17, cheryto kötü, zihninenerjisi berbat, medyumayda ve ecemedyum eh işte, medyumjupiterian iyi diyebilirim.
İyi dediğim de uzun uzun yazmış emek vermiş diye yoksa soruma son birkaç cümlede cevap vermiş ama tutarlı geldi az şey söylemiş olsa da.
Ona ben de sinir oldum ya. Falda korkuların çıkmış, ölüm haberi almış olman ya da alacak olman korkularını tetikliyor yazmış bana. O ne demek ya dedim şükür öyle bi haber almadım da bu haberi aldıysam neden korkuyorum saçmalığa bakZihninenerjisi sinir etti beni,medyumecem eh işte,Jüpiterian bende beğendim.
Ayyy beni de nasıl bunalttı,diyor ki evliliğinin üstünde kara bulutlar geziniyor.Çok düşmanın var,eşimin ailesi ile benim ailem birbirine girecekmiş bilmem ne,kadın kaostan besleniyor galiba,alakası olsa neyse diyeceğim de,bir tek geçim sıkıntısı var demiş,o kimde yok ki?Ona ben de sinir oldum ya. Falda korkuların çıkmış, ölüm haberi almış olman ya da alacak olman korkularını tetikliyor yazmış bana. O ne demek ya dedim şükür öyle bi haber almadım da bu haberi aldıysam neden korkuyorum saçmalığa bak
iş arıyorsun demiş zaten çalışıyorum ben. Saçma sapan bir faldı. Tamam 7 tl ya da 10 tl falan ödüyoruz da bazıları için kuruşuna kadar yazık o paraya.
Manyaklığı tescilliymiş anlaşıldıAyyy beni de nasıl bunalttı,diyor ki evliliğinin üstünde kara bulutlar geziniyor.Çok düşmanın var,eşimin ailesi ile benim ailem birbirine girecekmiş bilmem ne,kadın kaostan besleniyor galiba,alakası olsa neyse diyeceğim de,bir tek geçim sıkıntısı var demiş,o kimde yok ki?
Bu bende de oluyor yaManyaklığı tescilliymiş anlaşıldıböyle durumlarda ben kendimden de şüphe ediyorum, acaba biliyor doğru diyor da ben mi işime gelmediği için bilemedi sanıyorum diyorum. İşim var mesela tamam ama çok memnun değilim, aklımdan keşke başka iş bulabilsem diye geçirdiğim anlar oluyor acaba onu mu bildi diyorum falan ben de az manyak değilmişim
Ya salak gibi bende acaba oluyorum işte,ondan sonra alakasız birsürü fal atıyorum.Tam bir manyak gibi davranıyorumManyaklığı tescilliymiş anlaşıldıböyle durumlarda ben kendimden de şüphe ediyorum, acaba biliyor doğru diyor da ben mi işime gelmediği için bilemedi sanıyorum diyorum. İşim var mesela tamam ama çok memnun değilim, aklımdan keşke başka iş bulabilsem diye geçirdiğim anlar oluyor acaba onu mu bildi diyorum falan ben de az manyak değilmişim
Bu bende de oluyor ya
Ayy nasıl sevindim yalnız olmadığımaYa salak gibi bende acaba oluyorum işte,ondan sonra alakasız birsürü fal atıyorum.Tam bir manyak gibi davranıyorum.
Benim arkadaşıma çoğunlukla altincihislerinolan denk geliyorDur bir tane promosyon atayım bakalım hangi boya denk gelecek
O bana bir kere baktı beğenmeyince iade etti bir daha da bakmaz ahahhah dur bakalım hangi mal denk gelecek şansımaBenim arkadaşıma çoğunlukla altincihislerinolan denk geliyor.Bana da nerede bot varsa onlar geliyor anasını satıyım .
Ben de 7 lik attim bir tane,bakalım nasıl bir fal gelecek☺.O bana bir kere baktı beğenmeyince iade etti bir daha da bakmaz ahahhah dur bakalım hangi mal denk gelecek şansıma
Bu sefer umutluyum kanka,bu sa yaniltirsa artık tellwe kariyerimi sonlandırmayi düşünüyorum.Ama salaklığıma doymam ki benAhahahha üçümüz de birbirimizi gazladık hadi hayırlısı
Kız yok bizde bu çaresizlik oldukça daha çok dolanırız tellwedeBu sefer umutluyum kanka,bu sa yaniltirsa artık tellwe kariyerimi sonlandırmayi düşünüyorum.Ama salaklığıma doymam ki ben
Ya her seferinde aha dur şu krediyi de bitireyim,bu son olsun diyorum ama hep kendimi kredi alirken buluyorum sonunda.Diyorum ya Tellwe'ye üyelik açarken bağlama büyüsü yapıyorlar galiba bizeKız yok bizde bu çaresizlik oldukça daha çok dolanırız tellwede
Bence deftina bakarBenim fala kesin flower25 bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?