Ahali Lokali

Zihninenerjisi sinir etti beni,medyumecem eh işte,Jüpiterian bende beğendim.

bayağı atmışsın cidden :)) ay ben bir türlü kredi alamadım, yarın bir daha deneyeceğim

Zihninenerjisi sinir etti beni,medyumecem eh işte,Jüpiterian bende beğendim.
Ona ben de sinir oldum ya. Falda korkuların çıkmış, ölüm haberi almış olman ya da alacak olman korkularını tetikliyor yazmış bana. O ne demek ya dedim şükür öyle bi haber almadım da bu haberi aldıysam neden korkuyorum saçmalığa bak
iş arıyorsun demiş zaten çalışıyorum ben. Saçma sapan bir faldı. Tamam 7 tl ya da 10 tl falan ödüyoruz da bazıları için kuruşuna kadar yazık o paraya.

Ayyy beni de nasıl bunalttı,diyor ki evliliğinin üstünde kara bulutlar geziniyor.Çok düşmanın var,eşimin ailesi ile benim ailem birbirine girecekmiş bilmem ne,kadın kaostan besleniyor galiba,alakası olsa neyse diyeceğim de,bir tek geçim sıkıntısı var demiş,o kimde yok ki?

Manyaklığı tescilliymiş anlaşıldı böyle durumlarda ben kendimden de şüphe ediyorum, acaba biliyor doğru diyor da ben mi işime gelmediği için bilemedi sanıyorum diyorum. İşim var mesela tamam ama çok memnun değilim, aklımdan keşke başka iş bulabilsem diye geçirdiğim anlar oluyor acaba onu mu bildi diyorum falan ben de az manyak değilmişim

Bu bende de oluyor ya

Ya salak gibi bende acaba oluyorum işte,ondan sonra alakasız birsürü fal atıyorum.Tam bir manyak gibi davranıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…