- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.801
Ohaaa nerden bildin kanka yaaa şok oldumBence deftina bakar
Bana da genelde o denk gelirOhaaa nerden bildin kanka yaaa şok oldum
Yolladım kanka yukarıda mesajımBana da genelde o denk gelir,ne demiş ne demiş?
Ben de atayım promosyon bakalım,kim bakacak?Aha falim gelmiş durAncak bu kadar alakasız olabilirdi. Bir tanesi bile tutmuyor.
ne çabuk ya, sallamasyon kokusu alıyorum ama umarım değildirBen de atayım promosyon bakalım,kim bakacak?Aha falim gelmiş dur
Evet bende öyle hissettim,göz varmış çok üstümde falan fistanne çabuk ya, sallamasyon kokusu alıyorum ama umarım değildir
kimde göz yok kiEvet bende öyle hissettim,göz varmış çok üstümde falan fistan
Ohaaa çok severim kanks,süper bir haber bu
faldan yana talihimiz gülmedi bari bununla günümüz şenlensinOhaaa çok severim kanks,süper bir haber bu
Ahh yaa,sorudan yürüyorlar işte.Hadi soruduz baksınlar bakalım,ne sıkacaklar?Yok ya biliyoruz aslında bir halt olmayacağını,bile bile atıyoruz.faldan yana talihimiz gülmedi bari bununla günümüz şenlensin
Ben 37 falan,hem kahve hem de tarot attim.Kombo yapıyorumBenimki gelmedi ya daha 2. Sıradayım
Tarotta iyice saçmalıyorlar yaBen 37 falan,hem kahve hem de tarot attim.Kombo yapıyorum
Sana da deftina bakacakBenimki gelmedi ya daha 2. Sıradayım
Aynenn kanka,palavralardan seçmeler işteTarotta iyice saçmalıyorlar yaaman maksat eğlence olsun zaten beklentimiz yok
İskelet var demiş ve sağlıklı günler dilemiş,bu ne yaman çelişkiYa nasıl bilebiliyor bu kadar detayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?