- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.821
Bir de şey var "işte şu şu var bak fincanın kulp tarafında"Ya nasıl bilebiliyor bu kadar detayı
Hadi bu çelişkiyi yaşayan ve yaşatan bot. Bunu yapan kanlı canlı insanlar varİskelet var demiş ve sağlıklı günler dilemiş,bu ne yaman çelişki
Evet kaos,daha fazla kaossss,yok yok ben pembişçi değilim kuzum,olumsuz açık olan gelsinHadi bu çelişkiyi yaşayan ve yaşatan bot. Bunu yapan kanlı canlı insanlar var
İyi geceler bebekKızlar falım geldiğine göre ben kaçarım artık gönül rahatlığıylaşaka bi yana çok uykum geldi gözlerim kapanıyor iyi geceler diliyorum bebişler
Iyi geceler bebito,ben de mahmur mahmur bakınıyorum şu andaKızlar falım geldiğine göre ben kaçarım artık gönül rahatlığıylaşaka bi yana çok uykum geldi gözlerim kapanıyor iyi geceler diliyorum bebişler
Sana ağladım panpisim bu yorumcuların şartlı fal atma sebebine attımKız didoş,sen bana niye beğenmedim attin bakayım
Biliyorum kız,sen bana kıyamazsınSana ağladım panpisim bu yorumcuların şartlı fal atma sebebine attım
Ay otomatik ağladım yazmışBiliyorum kız,sen bana kıyamazsın
Evet ya,saçma sapan yazıyor klavyeAy otomatik ağladım yazmışseni nasıl begenmeyeyim canım
Evet canım benimEvet ya,saçma sapan yazıyor klavye.
Iyiyim pampisim yine saçma salak konular açılmış,bakınıyorum öyle,sen be yapıyorsun?Evet canım benimnapiyorsun nasılsın canım benim
Teşekkürler canım bende iyiyim:))hangi konu hemen bakım bendeIyiyim pampisim yine saçma salak konular açılmış,bakınıyorum öyle,sen be yapıyorsun?
Aşk,evlilik,flört araba mı ne,öyle birşey.Teşekkürler canım bende iyiyim:))hangi konu hemen bakım bende
Ay bu ne kararsızlıkAşk,evlilik,flört araba mı ne,öyle birşey.
Araba markasına göre koca seçeni de ilk defa görüyorum.Gözünu aç pambiş,kocişinin Ferrari'si falan olsunAy bu ne kararsızlıkbakım bende
Ahahhahaa daha doğan şahin olani olmadıAraba markasına göre koca seçeni de ilk defa görüyorum.Gözünu aç pambiş,kocişinin Ferrari'si falan olsun
Diyor ki;benim babam zengin,karşısına da onun altında birini damat diye getirirsem hoşuna gitmez falan.Allah'tan bizimkiler züğürttü de böyle dertlerim olmadıAhahhahaa daha doğan şahin olani olmadıMercedes cliodan girmiş eleman mevzuya ya bu bayan Asla ama Asla Mutlu olamazzzzzzz
Bence ikisini de sevmiyor paraya Gore seçecek birini sonunda husran olacak.cunku hiç değer ustunde durmamış.para çok şeydir ama her şey değildir.degerleri olan insanı seçeceksinDiyor ki;benim babam zengin,karşısına da onun altında birini damat diye getirirsem hoşuna gitmez falan.Allah'tan bizimkiler züğürttü de böyle dertlerim olmadı
Aynen kanka,birlikte iyi vakit geçiremediğin,hayat görüşlerinin farklı olduğu ve sevmediğin bir insanla sırf parası çok,çok iyi arabası var diye nasıl evlenir ki insan?Bence ikisini de sevmiyor paraya Gore seçecek birini sonunda husran olacak.cunku hiç değer ustunde durmamış.para çok şeydir ama her şey değildir.degerleri olan insanı seçeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?