Ahali Lokali

Yanlışlıkla olmuştur belki kuzum ya,yaşlı insanlar sosyal medyayı kullanmayı pek bilmiyorlar.İnsallah öyledir başka birşey gelmiyor aklıma.Başka bir sorununuz var mı?
Evet kullanmayı bilmiyor çok fazla fakat doğum günüm olduğunu biliyordu Yurtdışında yaşama fikride kaldı mesela konusu geçti ikimizde çok istiyoruz gitmeyi fakat annem burada nasıl gidecez ki dedi. E benim de burada yani ikimiz bir hayat kuruyoruz sonucta yıllık geliriz sonucta bir kez de o gelir mesela. Sevgisini çook derinden hissediyorum ama 2. plana atıldığımı düşünüyorum bazen

Ayy ben de benzer şeyleri yaşayıp üstüne bir şey olamaz deyip evlenmiştim de halim malum o yüzden bence ben hiç konuşup seni negatif etkilemeyeyim

Biraz anneci o zaman nişanlın,öyle mi?

Reactions: cnu
Vallahi hiç acımam ömür boyu mutsuzluk çekemem ben ya anlat da biraz gözüm acılsın bari
Valla millet nikah masasından dönüyor,evlendikten sonra sorunlar yaşamaktansa mantıklı düşünüp,karar vermek lazım.İnsallah bir sıkıntı olmaz yine de,o kadar emek verdiniz.

Vallahi hiç acımam ömür boyu mutsuzluk çekemem ben ya anlat da biraz gözüm acılsın bari
Babasını kaybettiği için anneye düşkün olması anlaşılabilir bir şey sonuçta bir tek annesi kalmış hayatta ama sizin yurtdışı planınız onun annesine bir zarar vermiyor ki, kendi ailesini de düşünmesi lazım eğer aile kuracaksa. Eğer evlenmeden önce seninle plan yapmıyorsa arkadaşlar ile yapıyorsa, evlilik sonrasını x2 olarak düşün. Daha da beterleşiyor ilgi eksikliği. Takmamalar, arkadaşlar 3-4 saat konuşup eşiyle 30dk zor sohbet etmeler falan. Böyle yani

Valla millet nikah masasından dönüyor,evlendikten sonra sorunlar yaşamaktansa mantıklı düşünüp,karar vermek lazım.İnsallah bir sıkıntı olmaz yine de,o kadar emek verdiniz.
Kesinlikle öyle bu gece iyice bir düşünceğim belki ben onu hayatımın merkezine çok fazla mı koymuşum acaba tüm her şeye karar vereceğim yarın da yüz yüze anlatırım sıkıntılarımı belki de abartıyorumdur hepsinin mantıklı bir açıklaması vardır yani baktım olmuyor biraz kafamı dinledikten sonra ilişkinin durumuna karar veririm artık. Mutsuz evlilik hiç çekilmez gerçekten huzursuzluğa gram tahammülüm yok şimdiden bitmesi daha iyi olur böyleyse.

Evet bende babasının kaybettiği için annesine düşkün olmasını çok doğal karşılıyorum zaman geçtikçe bunun azalabileceğini düşünüyorum hatta ilk başlarda daha fazlaydı çünkü. Ve gerçekten yurtdışıyla annesinin ne alakası var onu anlayamıyorum bende anne babamız hala olacak ama biz artık yepyeni bir hayat kuruyor olacağız ikimizin olduğu tüm günlerimizi onlarla geçirmeyeceğiz ki. Şey de düşünüyorum bir yandan evlenene kadar iyice çıkayım evlenince hep eşimle çıkacağım zaten diye de düşünüyor olabilir belki. İlgisizlikten nefret ederim direkt huzurum kaçar gerçekten yıllardır o kadar yoğundu ki ilgisi bir kaç gündür böyle gibi geliyor ama daha fazla bile olabilir bu.

Yaaa inşallah kuruntu yapıyorsundur canım benim,benim kaynanam da evlere şenlik bir insan ama Allah'tan benimki ana kuzusu değil.Ben de küçük görümce ile sorunlar yaşadım.Evlendik evleneli barışmadı benle yıldızı.Doğum günüm olur aramaz bir araya gelince kardeşi ve yeğenleri ile fotoğraf çekip story atar.Ben yokmuşum gibi yani,ama artık hiçbirini umursamıyorum.

Canım ya benim haddim asla değil biliyorum ama bu söylediklerin bile düşünmen için geçerli sebepler. İyice düşün. Yine de yaşanacak olan yaşanır zaten, ama işte bilemiyorum ben de gayet ilgi içindeyken evlendikten sonra birden sırtını dönüp uyumalar, sohbet bile etmemeler vs gibi şeylere maruz kalıp aylarca direndim geçer diye beklemiştim, geçmedi daha da kötü şeyler geldi başıma. Umarım sende bunların hiçbiri olmaz tabii. Ama enine boyuna düşün. Evlilik çok ciddi iş, anne faktörü de çok önemli. Bizimkinin annesi çok etkiliyordu mesela. Benim de kv beni sevmiyor.

Ne kadar kötü ya ne kadar ayıp yani. Kesinlikle kimsenin kendimizi üzmesine izin vermemek gerekiyor o kadar ciddiye alınmayı hak etmiyor hiçbir insan. Bende aynı şekilde yapacağım bundan sonra gerçekten.
Olur mu öyle şey gerçekten benim için çok değerli insanlarsınız sizin düşünceleriniz de benim için çok değerli, önemli. Bende şu an geçer diye düşünüyorum belki de gerçekten geçecektir belki de tamamen yanılıyorumdur. Anne gerçekten çok önemli ben zaten haftada bir 2 haftada bir arıyordum artık ayda bir ararım belki zaten ilişki devam ederse soğuma geldi bayağı çünkü.

Canım benim,biraz sakin kafayla gözlemle.En önemli olan şey nişanlının tutumu,eğer seni ikinci plana atıp annesinin ağzına bakmaya devam ediyorsa at nişanı gitsin.Senden bir tane daha yok bu dünyada.

Bir de canım benim benim de bir kız kardeşim var ve bunu söylemeyi bu yüzden kendime vazife bildim şu an, dikkat edersen hayat planlarınızda ciddi bir fark var, sen yurt dışı istiyorsun, o oralı bile değil. Bu konuyu evlenmeden hem kendi içinde hem de onunla konuşarak hallet. Ayrı hayallere sahip insanlar ileride çok sorun yaşıyor. Sorun yaşamanı istemediğim için söylemek istedim, sakın yanlış anlama. Hassas mevzular olduğu için çekiniyorum bir şey demeye.

Canım benim,biraz sakin kafayla gözlemle.En önemli olan şey nişanlının tutumu,eğer seni ikinci plana atıp annesinin ağzına bakmaya devam ediyorsa at nişanı gitsin.Senden bir tane daha yok bu dünyada.
Kesinlikle öyle şimdi üst üste geldi baya sinirim bozuk biraz sakinleştikten sonra net karar vermem daha iyi olur Kesinlikle öyle kendimi üzmek istemiyorum alsa

O da yurtdışını çok istiyor aslında lafı geçiyor fakat annesinden dolayı gitmeye niyeti yok hiç bu da moralimi bozuyor benim de ailem var bende çok özleyeceğim ama bizim ailemiz artık birbirimiz olacağız. Böyle düşünmesini istiyorum. Asla yanlış anlamam gerçekten benim için tecrübeleriniz olumlu olumsuz çok önemli belki de sayenizde ömür boyu mutsuz olmaktan kurtulacağım. Çok gergin ve üzgünüm ya sakin kafayla çok daha net kararlar alırım inşallah

Canım şunu unutma, yaşanacak bir şey varsa yaşanıyor. Olacak olanın önüne geçemiyoruz. Sen elinden geleni yapıyorsun ilişkinizin sağlığı için. Onun da aynı emeği gösterdiğinden eminsen halledebilirsiniz sorunları. Ama yine de bak unutma ki en kötü senaryoda bile (evlenip hayal kırıklığına uğrama vs) senden önemli hiçbir şey yok, hayatta her şey insan için ve her şey bir tecrübe. Birçok şeyi kontrol etme gücümüz yok, kendini çok yıpratma sakın.

Çok teşekkür ederim gerçekten hepiniz iyi ki varsınız desteğinizi yanımda olduğunuzu hissetmek beni çok mutlu etti iyi ki tanışmışız hepinizle benim için çok zor bir gece oluyor desteğiniz biraz da olsa kendime gelmemi sağladı

Dün gece dörde kadar puro-şarap leş gibi oldum sabahın sekizinde de kalktım köpeği çıkardım, sonra ders verdim falan, kafam jöle gibi. Bünyeme çok yüklendim galiba ayakta duramıyorum, 4 saatlik uykuyla zombi gibi geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…