Ahali Lokali

Harap ettin kendini canım benim ya geçen gün özel ders almak isteyen biri olmuş bak güzel şeyler de oluyor daha güzeli de olacak emin ol
Öyle de işte burada anlatamadığım şeyler de var bebito. Evinde oturup niye işe giremedim diye ağlayan bir şımarık görüntüsü olabilir ama inan ki durum şu mesela iki aya ev sahibi beni kapının önüne koyabilir. Herhangi bir ülkeden sığınma talep etmek zorunda kalabilirim... Ve dahası var ama yazamıyorum. Savaşmak zorunda olduğum gerçekler var her detayı veremiyorum bu platformda maalesef. Tek başımayım ve çırılçıplağım. İş için ağlamıyorum. Yaşayabilmek için ağlıyorum.

Son düzenleme:
Artık plan falan yapamıyoruz kankitom,zamlarla mücadele etmeye çalışıyoruz biz de.
Var ya ne kadar dipte olursam olayım, hayal dünyamda gene başımı sokacağım evim, huzurum var falan hayallerimde yaşıyorum ev sahibi bana haziranda defol diyebilir zira param da bitiyor ama şu an onu düşünmek bile istemiyorum. Gelecekte yaşayacağım sıkıntıyı şu anıma taşımak istemiyorum, kaçabildiğim kadar kaçmak derdindeyim yoksa gerçekten kafayı oynatır insan.

Öffff ya,ne desem ki şimdi ben sana.Ama hala daha umudunun olması bile güzel.

Öffff ya,ne desem ki şimdi ben sana.Ama hala daha umudunun olması bile güzel.
Sadece delirmemek için gösterdiğim bir refleks kanka. Bir de şey 5-6 ay öncesine kadar böyle bir durum yoktu. Aklıma bile gelmezdi bunları yaşayacağım. O kadar ani gelişti ki bir anda her şey darmadağın oldu yerle yeksan oldu. Yani şunu demek istiyorum hayatta her şey pamuk ipliğine bağlı, bir anda her şey tepetakla olabiliyor. Bunu zaten eminim sen çok iyi anlarsın ailece yaşadıklarınızdan dolayı.

Aynen öyle kankam,bir laf var ya sahip olduğum hicbirsey aslında senin değil diye.O kadar doğru ki,ama ben senin bunun da üstesinden geleceğine,birşeylerin iyi gideceğine inanıyorum.

Neyse boşverin beni, bu devinimler bitmez. Yaz için planlarınız ne ahali?
2 haftalık balayının hayalindeydim çok fena moralimi toparlayan şey o kesinlikle. Yazın ortasında bi 2 haftalık kaçamak daha yaparım ama işte çok pahallı anlık bakıcaz artık ya

off 2 hafta bayağı iyi yalnız bol bol dinlenirsin
Ay öyle valla ama bugün kafam felaket karıstı kendimden cok korkuyorum evlilik beni korkutuyor geriyor. Bugün mesela arkadasına dedi ki beraber spora baslayalım mı bende spor yapmaya bayılıyorum. Gelip bana demedi yani beraber baslayalım diye dısarı cıkarken de ilk arkadasına soruyor cıkalım mı vs diye ben dışarı çıkacakken mutlaka ilk ona soruyorum. Benimle zaman gecirmek istemiyor mu diye dusunmuyor degilim. Gecenlerde dogum gunumdu mustakbel kayınvalide story gördü ama kutlamadı bile felaket üzüldüm. Anneler gününü sadece kutlayacağım hediye düşünmüyorum hiç felaket zoruma gitti. Bunlar işte üst üste geldi daha bir seyler daha var beni uzaklastırıyor evlilikten

Yanlışlıkla olmuştur belki kuzum ya,yaşlı insanlar sosyal medyayı kullanmayı pek bilmiyorlar.İnsallah öyledir başka birşey gelmiyor aklıma.Başka bir sorununuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…