- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #3.941
Öyle de işte burada anlatamadığım şeyler de var bebito. Evinde oturup niye işe giremedim diye ağlayan bir şımarık görüntüsü olabilir ama inan ki durum şu mesela iki aya ev sahibi beni kapının önüne koyabilir. Herhangi bir ülkeden sığınma talep etmek zorunda kalabilirim... Ve dahası var ama yazamıyorum. Savaşmak zorunda olduğum gerçekler var her detayı veremiyorum bu platformda maalesef. Tek başımayım ve çırılçıplağım. İş için ağlamıyorum. Yaşayabilmek için ağlıyorum.Harap ettin kendini canım benim yageçen gün özel ders almak isteyen biri olmuş bak güzel şeyler de oluyor daha güzeli de olacak emin ol
Artık plan falan yapamıyoruz kankitom,zamlarla mücadele etmeye çalışıyoruz biz deNeyse boşverin beni, bu devinimler bitmez. Yaz için planlarınız ne ahali?
Var ya ne kadar dipte olursam olayım, hayal dünyamda gene başımı sokacağım evim, huzurum var falan hayallerimde yaşıyorumArtık plan falan yapamıyoruz kankitom,zamlarla mücadele etmeye çalışıyoruz biz de.
Öffff ya,ne desem ki şimdi ben sanaVar ya ne kadar dipte olursam olayım, hayal dünyamda gene başımı sokacağım evim, huzurum var falan hayallerimde yaşıyorumev sahibi bana haziranda defol diyebilir zira param da bitiyor ama şu an onu düşünmek bile istemiyorum. Gelecekte yaşayacağım sıkıntıyı şu anıma taşımak istemiyorum, kaçabildiğim kadar kaçmak derdindeyim yoksa gerçekten kafayı oynatır insan.
Sadece delirmemek için gösterdiğim bir refleks kanka. Bir de şey 5-6 ay öncesine kadar böyle bir durum yoktu. Aklıma bile gelmezdi bunları yaşayacağım. O kadar ani gelişti ki bir anda her şey darmadağın oldu yerle yeksan oldu. Yani şunu demek istiyorum hayatta her şey pamuk ipliğine bağlı, bir anda her şey tepetakla olabiliyor. Bunu zaten eminim sen çok iyi anlarsın ailece yaşadıklarınızdan dolayı.Öffff ya,ne desem ki şimdi ben sana.Ama hala daha umudunun olması bile güzel.
Aynen öyle kankam,bir laf var ya sahip olduğum hicbirsey aslında senin değil diye.O kadar doğru ki,ama ben senin bunun da üstesinden geleceğine,birşeylerin iyi gideceğine inanıyorum.Sadece delirmemek için gösterdiğim bir refleks kanka. Bir de şey 5-6 ay öncesine kadar böyle bir durum yoktu. Aklıma bile gelmezdi bunları yaşayacağım. O kadar ani gelişti ki bir anda her şey darmadağın oldu yerle yeksan oldu. Yani şunu demek istiyorum hayatta her şey pamuk ipliğine bağlı, bir anda her şey tepetakla olabiliyor. Bunu zaten eminim sen çok iyi anlarsın ailece yaşadıklarınızdan dolayı.
Ben de geçeceğine inanıyorum. Bunlar geçecek, ben ayakta kalacağım.Aynen öyle kankam,bir laf var ya sahip olduğum hicbirsey aslında senin değil diye.O kadar doğru ki,ama ben senin bunun da üstesinden geleceğine,birşeylerin iyi gideceğine inanıyorum.
2 haftalık balayının hayalindeydim çok fena moralimi toparlayan şey o kesinlikle. Yazın ortasında bi 2 haftalık kaçamak daha yaparım ama işte çok pahallı anlık bakıcaz artık yaNeyse boşverin beni, bu devinimler bitmez. Yaz için planlarınız ne ahali?
off 2 hafta bayağı iyi yalnız bol bol dinlenirsin2 haftalık balayının hayalindeydim çok fena moralimi toparlayan şey o kesinlikle. Yazın ortasında bi 2 haftalık kaçamak daha yaparım ama işte çok pahallı anlık bakıcaz artık ya
Mutfağa gidip geliyorum kankitoş
ahahahah afiyet olsun bebiş, ben de bir iki kadeh şarap yuvarlayayım da stresten uzaklaşayım. Havalar çok güzel burada, orada nasıl?Mutfağa gidip geliyorum kankitoşyiyecek birşeyler arıyorum kendime.
Havalar süper gidiyor,bugün baya sıcaktı dışarısı.Yaz geliyor inceden,ama yazın burası bunaltıcı sıcak oluyorahahahah afiyet olsun bebiş, ben de bir iki kadeh şarap yuvarlayayım da stresten uzaklaşayım. Havalar çok güzel burada, orada nasıl?
Soğuktan iyidir be kanks. Ben de attım kendimi bahçeye :)Havalar süper gidiyor,bugün baya sıcaktı dışarısı.Yaz geliyor inceden,ama yazın burası bunaltıcı sıcak oluyor.
Ben çok memnuniyetsiz bir insanım galiba kanks,soğuktan da nefret ediyorum,sıcaktan daSoğuktan iyidir be kanks. Ben de attım kendimi bahçeye :)
Olur öyle ne yapalım her şeyin aşırısı batıyor insanaBen çok memnuniyetsiz bir insanım galiba kanks,soğuktan da nefret ediyorum,sıcaktan da.Yaranılmaz bana.
Bende arayış içerisindeyim kankito,yarın saçımı kestirmek istiyorum ama modele karar veremedim.Ona bakınıyorum bir yandanOlur öyle ne yapalım her şeyin aşırısı batıyor insana
Ayy düzgün bir falcı yok mu bize biraz haber versin
Ay öyle valla ama bugün kafam felaket karıstı kendimden cok korkuyorum evlilik beni korkutuyor geriyor. Bugün mesela arkadasına dedi ki beraber spora baslayalım mı bende spor yapmaya bayılıyorum. Gelip bana demedi yani beraber baslayalım diye dısarı cıkarken de ilk arkadasına soruyor cıkalım mı vs diye ben dışarı çıkacakken mutlaka ilk ona soruyorum. Benimle zaman gecirmek istemiyor mu diye dusunmuyor degilim. Gecenlerde dogum gunumdu mustakbel kayınvalide story gördü ama kutlamadı bile felaket üzüldüm. Anneler gününü sadece kutlayacağım hediye düşünmüyorum hiç felaket zoruma gitti. Bunlar işte üst üste geldi daha bir seyler daha var beni uzaklastırıyor evliliktenoff 2 hafta bayağı iyi yalnız bol bol dinlenirsin
Yanlışlıkla olmuştur belki kuzum ya,yaşlı insanlar sosyal medyayı kullanmayı pek bilmiyorlar.İnsallah öyledir başka birşey gelmiyor aklıma.Başka bir sorununuz var mı?Ay öyle valla ama bugün kafam felaket karıstı kendimden cok korkuyorum evlilik beni korkutuyor geriyor. Bugün mesela arkadasına dedi ki beraber spora baslayalım mı bende spor yapmaya bayılıyorum. Gelip bana demedi yani beraber baslayalım diye dısarı cıkarken de ilk arkadasına soruyor cıkalım mı vs diye ben dışarı çıkacakken mutlaka ilk ona soruyorum. Benimle zaman gecirmek istemiyor mu diye dusunmuyor degilim. Gecenlerde dogum gunumdu mustakbel kayınvalide story gördü ama kutlamadı bile felaket üzüldüm. Anneler gününü sadece kutlayacağım hediye düşünmüyorum hiç felaket zoruma gitti. Bunlar işte üst üste geldi daha bir seyler daha var beni uzaklastırıyor evlilikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?