Ahali Lokali

cnu kafama takıldı bir de. Onu düşündüm durdum. Nikah ne zamandı canım? Kafanda bu sorularla nikaha gitmene üzüldüm. Biraz olsun netleşen durumlar var mı?

cnu kafama takıldı bir de. Onu düşündüm durdum. Nikah ne zamandı canım? Kafanda bu sorularla nikaha gitmene üzüldüm. Biraz olsun netleşen durumlar var mı?
cnu senin yakın arkadaşlarının yorumu ne bu konuda mesela? Çünkü onlar ikinizi de tanıyor, merak ettim bu duruma yorumlarını.

Ben de seni seviyorum kanka.
Ben de 2 yıla yakındır çalıyorum öğrenmesi çok zor oldu ve bence çok zor enstrüman Keman ya öğrenene kadar köprücük kemiğim yamulacaktı acıdan:) neyse ki alıştım arşeyi düzgün tutabilmek 10 günümü aldı sadece ama tadı başka enstrümanda asla yok

Keman mı çalıyor sunuz?En sevdiğim enstrümanlardan biri.Bir ara abim merak salmisti,keman almıştı.Kursa falan gitti ama tamamen amatörce.Ben beceremedim mesela.

Keman mı çalıyor sunuz?En sevdiğim enstrümanlardan biri.Bir ara abim merak salmisti,keman almıştı.Kursa falan gitti ama tamamen amatörce.Ben beceremedim mesela.
Üstteki kemanla ilgili konuya yazacağıma sizin bloğa yazmışım mesajı kusura bakmayın şimdi fark ettim :) evet ama en kolay şarkıyı çalabilmek 3 ayın sonunda oldu sonra geliştirdim kendimi halen devam ediyorum çalışmaya :) Gitar bağlama piyano vs kemana kıyasla çok daha kolay ve hızlı öğreniliyor Keman biraz sabır istiyor maalesef :) sabır varsa yaparsınız :)

Olsun hiç önemli değil.İnşallah bir gün onu da yaparım.

Ben de keman çalıyorum. Yıllar önce kendi kendime başlamıştım, keman yastığı alınca boynum da kolum da ağrımamıştı. Yastıksız çalarsanız zaten çok zor. Benim kemanı sökmem de 2 ayımı bulmuştu. :)

Bu arada yanlışlıkla geldiğinizi söylemişsiniz ama hoş geldiniz :) belki de tesadüf değildir yanlışlıkla bu konuya girmeniz :)

Hoşbuldum teşekkür ederim

cnu kuzum kızlar tecrübeli de oldukları için sana yol göstermeye çalışmışlar ellerinden geldiğince. Ben artı bir şey diyemem sana ama sadece daha önce bir sorun olup da rahatsızlığını dile getirdiğinde farkında olmadığını söyleyip düzeltmişti nişanlın öyle hatırlıyorum. Yaşadıkların ileride sıkıntı olabilecek şeyler gibi duruyor olsa da konuşarak anlaşabiliyorsunuz bu oldukça değerli bence ilişkilerde. Umarım ikiniz için de en hayırlı kararları verirsiniz

Selam bebişler, umarım herkes iyidir. Ben gene bir işten ret aldım. Hiçbir şey demek istemiyorum. Sanki sözlerimin bu evrende karşılık bulduğu bir yer yok gibi hissediyorum. Kör bir kuyuda, çığlıklarını duyuramayan bir varlık gibi hissediyorum.

Neyse, bugün güneşli güzel bir gün. Çok uykusuzum ama havanın güzelliğine mutlu olmak geliyor içimden. Hiçbir yere kabul alamayacağımı bile bile yine de bir sürü çalışma yapasım geliyor. Kafa tutasım geliyor bu düzene. Hem ağlayıp hem yeni makaleler yazıyorum. Bugün yiyecek ekmek bulduğum için de ayrıca mutluyum. O kadar nötürleştim ki, ne insanlara ne de düzene inancım ve güvenim var. Nefret duygum yok ama bağlılık veya inancım da yok. Çünkü sesimi duyan kimse yok.
Bugünümü ben, kendi kendime anlamlı kılmaya çalışacağım sadece.

İşte, öyle yazayım dedim duygularımı. Bir şey demek zorunda hissetmeyi kendinizi. Öpüyorum

N noktalibirgul Borellus80 ruzgargulu_ Selam bebeklerimmm Düşünmekten başımın zonkladığı bir haftayı geride bıraktım İşten de 2 günlük bir izin ayarladım kendime telefonla uğraşmadım evimde canım köpüşüm rogerla bool bol zaman geçirdim kendimi dinledim en son dedim ki neden ona sormuyorum belki de konuşunca her şey çözülecek. Yıllardır beraberiz konuşup da çözemediğimiz bir durum olmadı gerçekten de gittim tam detaylı tüm konuları anlattım içimde ne varsa döktüm ayrılık konusundan bahsetmedim onun korkusuyla tamam desin istemedim her şeye. Bana anlattı senin böyle düşündüğünü bilmiyordum gibi şeyler keşke önceden söyleseydin bu kadar kafana takacağına gibi şeyler söyledi. Benim de kafam gerçekten tamamen rahatladı çünkü tüm sorularıma istediğim cevabı aldım. 2 gündür de beraber kalıyoruz maşallah hiçbir sıkıntımız yok şu an ben fevri bir insanım biraz da kafamda hemen büyütüp iyice kendimi doldurabiliyorum Ama gerçekten de N noktalibirgul senin dediğin gibi konuşunca tüm sıkıntılar aktı gitti. Tamamen emin oldum bu kişiyle evlenmek istediğime içim çok rahat şu an Size böyle olumsuz enerjiyi salıp gittim kaç gündür de giremedim bugün tamamen toparlanınca size de haber vereyim dedim hemen Gerçekten destekleriniz için teşekkür ederim çok detaylı düşündüm konuşunca her şey çözülüyor ilişkimizde o yüzden ayrılık lafını tamamen kaldırıp attım. Mutsuz olacağımı bilsem kesinlikle bırakır giderdim çok çok düşündüm ve doğrusunun beraber olmak olduğuna çok net bir şekilde karar verdim Bu arada Borellus80 canımm nikahta 15 mayıstı tam 1 ay kaldı

Çok çok sevindim canım benim,inşallah bir ömür boyu sürer bu mutluluğunuz ama anne ve aile konusunda mesafeni daima koru,ben ilk zamanlar bu dengeyi koruyamadığım için çok sıkıntılar yaşamıştım ama artık öyle değil,maymun gözünü açtı.

Yaa canım benim çok sevindim hallettiğinize, birkaç gündür de yoktun endişelendim şahsen inşallah güzel haberlerle gelir dedim şükür öyle oldu bu kendini doldurma olayı biz kadınların çoğunda var maalesef, bir de gerçekten erkeklerle aynı dilden konuşmuyoruz, duygularımızı aynı davranışlarla ifade etmiyoruz. Çoğu zaman hareketlerimizden anlasınlar istiyoruz, onlar ise yine çoğu zaman direkt söylemeden anlamıyorlar

Aahahahhahaha kayniş konusu kırmızı çizgimizzz kesinlikle koruyacağım bende şimdiden açmışımdır inşallah ilerde keşke demek istemiyorum

Yaaa çok teşekkür ederim canımmm Kesinlikle öyle ya neyse ki gittim en son konuşmaya yoksa ayrılmıştım şimdiye vallahi açık açık söyleyeceğim ne varsa ya böyle bana da dert oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…