- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.001
yaa canım cok sevindim boyle olmasına. biliyor musun okurken dedim ki resmen bu ben. ben de kafama takar uzun uzun senaryolar yazar, kafamdaki paranoyaları destekleyecek seyler ararım hep karsı tarafın davranıslarında. kücücük bir seyde hemen hah evet bunu demek istedi iste bak gordun mu dıye karalar baglarım. boyle durumlarda en iyisi karsı tarafla acık acık konusmak. cok sevındım senin adına, insanın ustunden bir yük kalkıyor resmenYaaa çok teşekkür ederim canımmmKesinlikle öyle ya neyse ki gittim en son konuşmaya yoksa ayrılmıştım şimdiye vallahi açık açık söyleyeceğim ne varsa ya böyle bana da dert oluyor çünkü
Ben de böyleyim yayaa canım cok sevindim boyle olmasına. biliyor musun okurken dedim ki resmen bu ben. ben de kafama takar uzun uzun senaryolar yazar, kafamdaki paranoyaları destekleyecek seyler ararım hep karsı tarafın davranıslarında. kücücük bir seyde hemen hah evet bunu demek istedi iste bak gordun mu dıye karalar baglarım. boyle durumlarda en iyisi karsı tarafla acık acık konusmak. cok sevındım senin adına, insanın ustunden bir yük kalkıyor resmen
yaa canım cok sevindim boyle olmasına. biliyor musun okurken dedim ki resmen bu ben. ben de kafama takar uzun uzun senaryolar yazar, kafamdaki paranoyaları destekleyecek seyler ararım hep karsı tarafın davranıslarında. kücücük bir seyde hemen hah evet bunu demek istedi iste bak gordun mu dıye karalar baglarım. boyle durumlarda en iyisi karsı tarafla acık acık konusmak. cok sevındım senin adına, insanın ustunden bir yük kalkıyor resmen
Size ufak bir not kızlar, kafanızdaki kurguları besleyen şey sezgilerinizse eğer, sakın yabana atmayın derim. Cnu nun olayından bağımsız olarak söylüyorum. Konuşunca rahatlıyoruz çünkü, kötü senaryoya inanmamak işimize gelir dürtüsel olarak. Karşımızdakinden duymayı istediğimiz şeyi duyarsak inanmak kaçınılmaz. Sözler bir noktada zahiri, yapılan eylemlerin benzerlerinin tekerrürüne bakmak en iyisi gibi geliyor bana.Ben de böyleyim ya.
evet o acıdan öyle, bir noktada ben sey oluyorum, acıp notları yazıorum, bunu bunu yaptı bence bu bu anlama geliyor diye. sonra o duygusal yogunluk anı gectigi zaman tekrar okuyorum. mesela ertesi sabah uyanınca. o zaman hala mantıklı geliyorsa tamam, demek ki dogru bu diyorum, ama sacma geliyorsa anlıyorum ki dogum haritamdaki su elementinin baskın olması ve akrep stelyumundan dolayı bu kuruntularSize ufak bir not kızlar, kafanızdaki kurguları besleyen şey sezgilerinizse eğer, sakın yabana atmayın derim. Cnu nun olayından bağımsız olarak söylüyorum. Konuşunca rahatlıyoruz çünkü, kötü senaryoya inanmamak işimize gelir dürtüsel olarak. Karşımızdakinden duymayı istediğimiz şeyi duyarsak inanmak kaçınılmaz. Sözler bir noktada zahiri, yapılan eylemlerin benzerlerinin tekerrürüne bakmak en iyisi gibi geliyor bana.
valla gülüyoruz ama aslında gayet mantıklı yaptığın :)evet o acıdan öyle, bir noktada ben sey oluyorum, acıp notları yazıorum, bunu bunu yaptı bence bu bu anlama geliyor diye. sonra o duygusal yogunluk anı gectigi zaman tekrar okuyorum. mesela ertesi sabah uyanınca. o zaman hala mantıklı geliyorsa tamam, demek ki dogru bu diyorum, ama sacma geliyorsa anlıyorum ki dogum haritamdaki su elementinin baskın olması ve akrep stelyumundan dolayı bu kuruntular
di mi bence de uyandıgımda hala ona saldırmak istiyorsam tabii isler degisiyorvalla gülüyoruz ama aslında gayet mantıklı yaptığın :)
Tertemiz geçecek bitecek, hiiiç endişe etme aklına negatif bir şey getirme canım benim. Dualarım seninle, şimdiden çooook geçmiş olsun. Çiçek gibi ol ve gel :)kızlar bu arada salı gunu ameliyat oluyorum o temiz kalplerinizle bana dua edin
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım benimkızlar bu arada salı gunu ameliyat oluyorum o temiz kalplerinizle bana dua edin
aminnn insallah cok tesekkur ederimTertemiz geçecek bitecek, hiiiç endişe etme aklına negatif bir şey getirme canım benim. Dualarım seninle, şimdiden çooook geçmiş olsun. Çiçek gibi ol ve gel :)
insallah cok tesekkur ederim guzel dileklerinize iyi ki varsınız hepinizİnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım benim.
Dualarımız seninle canım güzel haberlerinle geleceksin inşallahkızlar bu arada salı gunu ameliyat oluyorum o temiz kalplerinizle bana dua edin
Çok geçmiş olsun canımkızlar bu arada salı gunu ameliyat oluyorum o temiz kalplerinizle bana dua edin
Yaaa hiç deme gerçekten benim tüm kız arkadaşlarımda neredeyse böyle tüm kadınların sorunu bu benceyaa canım cok sevindim boyle olmasına. biliyor musun okurken dedim ki resmen bu ben. ben de kafama takar uzun uzun senaryolar yazar, kafamdaki paranoyaları destekleyecek seyler ararım hep karsı tarafın davranıslarında. kücücük bir seyde hemen hah evet bunu demek istedi iste bak gordun mu dıye karalar baglarım. boyle durumlarda en iyisi karsı tarafla acık acık konusmak. cok sevındım senin adına, insanın ustunden bir yük kalkıyor resmen
Çook geçmiş olsun hiç endişelenme de güzel haberlerle geleceksin eminimkızlar bu arada salı gunu ameliyat oluyorum o temiz kalplerinizle bana dua edin
cok tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun canım
canım cok tesekkur ederim, eve geldim bile ve cok iyiyim gercektenÇook geçmiş olsun hiç endişelenme de güzel haberlerle geleceksin eminim
Ah canım benim çok sevindim hep iyi ol inşallahgüzel dilekleriniz icin cok tesekkurler kızlar, ben eve geldim ve cok iyiyim, iyi ki olmusum ameliyatı, gercekten butun sevdiklerim yanımdaydı insan ruhsal olarak iyi olunca fiziksel olarak da daha cabuk iyilesiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?