Ahali Lokali

Yaaa çok teşekkür ederim canımmm Kesinlikle öyle ya neyse ki gittim en son konuşmaya yoksa ayrılmıştım şimdiye vallahi açık açık söyleyeceğim ne varsa ya böyle bana da dert oluyor çünkü
yaa canım cok sevindim boyle olmasına. biliyor musun okurken dedim ki resmen bu ben. ben de kafama takar uzun uzun senaryolar yazar, kafamdaki paranoyaları destekleyecek seyler ararım hep karsı tarafın davranıslarında. kücücük bir seyde hemen hah evet bunu demek istedi iste bak gordun mu dıye karalar baglarım. boyle durumlarda en iyisi karsı tarafla acık acık konusmak. cok sevındım senin adına, insanın ustunden bir yük kalkıyor resmen

Ben de böyleyim ya.

Ben de böyleyim ya.
Size ufak bir not kızlar, kafanızdaki kurguları besleyen şey sezgilerinizse eğer, sakın yabana atmayın derim. Cnu nun olayından bağımsız olarak söylüyorum. Konuşunca rahatlıyoruz çünkü, kötü senaryoya inanmamak işimize gelir dürtüsel olarak. Karşımızdakinden duymayı istediğimiz şeyi duyarsak inanmak kaçınılmaz. Sözler bir noktada zahiri, yapılan eylemlerin benzerlerinin tekerrürüne bakmak en iyisi gibi geliyor bana.

evet o acıdan öyle, bir noktada ben sey oluyorum, acıp notları yazıorum, bunu bunu yaptı bence bu bu anlama geliyor diye. sonra o duygusal yogunluk anı gectigi zaman tekrar okuyorum. mesela ertesi sabah uyanınca. o zaman hala mantıklı geliyorsa tamam, demek ki dogru bu diyorum, ama sacma geliyorsa anlıyorum ki dogum haritamdaki su elementinin baskın olması ve akrep stelyumundan dolayı bu kuruntular

valla gülüyoruz ama aslında gayet mantıklı yaptığın :)

Yaaa hiç deme gerçekten benim tüm kız arkadaşlarımda neredeyse böyle tüm kadınların sorunu bu bence kötü bi özellik ya kendimizi durduk yere yiyip bitiriyoruz 2 gün beynimi yedim resmen açık açık konuşunca 1 saatte çözüldü her şey. Her böyle olay yaşandığında keşke baştan böyle yapsaymışım diyorum bir de Çook teşekkür ederim gerçekten canımmm kesinlikle büssbüyük bir yük kalktı

güzel dilekleriniz icin cok tesekkurler kızlar, ben eve geldim ve cok iyiyim, iyi ki olmusum ameliyatı, gercekten butun sevdiklerim yanımdaydı insan ruhsal olarak iyi olunca fiziksel olarak da daha cabuk iyilesiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…