- 18 Şubat 2018
- 13.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.224
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Dün o kadar bahsettik ki,evrene Mıstafa adına mesaj gönderdik sanırımBu arada dün Mustafa beni aradı şaka gibi bayağı da dil döktü ben akıllanmam şuan aşk tazeliyorum
oha yaSix pack demiştik değil mi?Bir Serdar Ortaç'ta bana sarın oradan.
Helal kız sana, bir tek sana tutunuyorum şu an, nolur sen de düşmeBen yesemde içsem de devam ediyorum spora da meditasyona da böyle taşı da aldım bugün geldi kolye çok güzel di bu arada spor da egzersiz olarak en azından hareketimiz olsun
Yarın tertemiz olur bunlar,vampir gibi bir aileyiz söylemesi ayıpoha yabenim de canımı çektirdin insafsız
ya ver çocuklara sen çekil aradanYarın tertemiz olur bunlar,vampir gibi bir aileyiz söylemesi ayıp
Kiz indirime girmiş ondan depoladım.Normalde dido çok pahalı burada.ya ver çocuklara sen çekil aradan
Nooo düşmek yokHelal kız sana, bir tek sana tutunuyorum şu an, nolur sen de düşme
tamam işte tek seferde uçurmayasınKiz indirime girmiş ondan depoladım.Normalde dido çok pahalı burada.
O konuda söz verememtamam işte tek seferde uçurmayasın
boşuna giyindim hazırlandım diye üzülüyordun...bak boşuna hazırlanmamışsın... :) bu arada benim yorum patlamış gitmiş .....Bu arada dün Mustafa beni aradı şaka gibi bayağı da dil döktü ben akıllanmam şuan aşk tazeliyorum
bende bugün ot aldım bolbol...doğradım porsiyonladım...yanlarına günlük tavuk,tonbalığı vs protein de ayarladım..yürüyüşe başladım... ama şu an resimde ağzım sulandı...Six pack demiştik değil mi?Bir Serdar Ortaç'ta bana sarın oradan.
bozmak yok böyle devambende bugün ot aldım bolbol...doğradım porsiyonladım...yanlarına günlük tavuk,tonbalığı vs protein de ayarladım..yürüyüşe başladım... ama şu an resimde ağzım sulandı...
Valla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böylebende bugün ot aldım bolbol...doğradım porsiyonladım...yanlarına günlük tavuk,tonbalığı vs protein de ayarladım..yürüyüşe başladım... ama şu an resimde ağzım sulandı...
mantıklı, ben olsam ben de stoklardım vallaValla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle
vallahi paketli tüm gıdalar zehir gözümde...ama yiyor muyum yiyorum çünkü bünye alışmış...yemedğinde mutsuz depresif oluyorsun...böyle tutacaksın kendini 1 ay sonra yiyemiyorsun bile..bir kere başarmıştım sonra bir bozdum eyvah eyvah..eskisinden de kötü oldu..Valla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle
Türkiye'de etiketler hergun değiştiği için ne yapacağımızı şasiriyoruz artık canımmantıklı, ben olsam ben de stoklardım valla
Bilmem mi?Daha önce çikolata fabrikasında çalıştım.İcine giren kimyasalı,katkı maddesinin haddi hesabı yok ama bile bile yiyiyoruz işte.Bu da bir bağımlılık nihayetindevallahi paketli tüm gıdalar zehir gözümde...ama yiyor muyum yiyorum çünkü bünye alışmış...yemedğinde mutsuz depresif oluyorsun...böyle tutacaksın kendini 1 ay sonra yiyemiyorsun bile..bir kere başarmıştım sonra bir bozdum eyvah eyvah..eskisinden de kötü oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?