Ahali Lokali

bende bugün ot aldım bolbol...doğradım porsiyonladım...yanlarına günlük tavuk,tonbalığı vs protein de ayarladım..yürüyüşe başladım... ama şu an resimde ağzım sulandı...
Valla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle

Valla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle
vallahi paketli tüm gıdalar zehir gözümde...ama yiyor muyum yiyorum çünkü bünye alışmış...yemedğinde mutsuz depresif oluyorsun...böyle tutacaksın kendini 1 ay sonra yiyemiyorsun bile..bir kere başarmıştım sonra bir bozdum eyvah eyvah..eskisinden de kötü oldu..

Bilmem mi?Daha önce çikolata fabrikasında çalıştım.İcine giren kimyasalı,katkı maddesinin haddi hesabı yok ama bile bile yiyiyoruz işte.Bu da bir bağımlılık nihayetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…