Ahali Lokali

Bahar gelini oluyorsun cnu
Mutluluğun, huzurun daim olsun canıım
Bugün şarkılar sana geliyor
Eveett yaz düşündüm de burada havalar nisanda sıcacık olmaya başlıyor mayısta yanarız zaten dedim amaan yeter artık evleneyim bitsin zaten stres çok yoruyor

Amiinn inşallah çok teşekkür ederim hepinize çok mutlu ettiniz valla ya

Valla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle
Annemlerle yaşarken de öyleydi annem alırdı büssürü kendi yiyemezdi hiç hepsi bitmiş olurdu. Aynı senin yaptığın gibi stokluyor sürekli bizde yiyorduk hala annemlere gittiğimde çikolata cips alıp dönerim evden

Kızlar, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izleyen var mı?

Surekli reklamlarını görüyorum ama izlemedim canım,merak ettim ben de ama yorumları pek iyi değil.
Bende hazal kayayı pek sevmeyen taraftayım Yani karakter olarak gerçekten düzgün birisine benziyor fakat oyunculuğunu pek beğenemiyorum ya o yüzden hiç izlemeyi düşünmüyorum sanki

Şu anki psikolojim tamda bu.
Depomu bugün fulledim ve bıraktım artık eskisi kadar binmeyeceğim çünkü imkansız yetişmiyor işe giderken toplu taşıma tercihim artık. Ben biraz dağınığım bir de arabada çok rahat ediyordum offf düşündükçe o kadar üzülüyorum ki bu hale gelmemize mutfak alışverişi için de indirim kovalayacağım artık

Bende hazal kayayı pek sevmeyen taraftayım Yani karakter olarak gerçekten düzgün birisine benziyor fakat oyunculuğunu pek beğenemiyorum ya o yüzden hiç izlemeyi düşünmüyorum sanki
Ben beğendim diziyi :)

Bu arada hazalı da beğenirim ben ama ondan bağımsız zaten dizi güzel bence, sonuçta hazaldan ibaret değil tüm senaryo :)

Valla bizim araba da kapının önünde yatıyor.

Ben beğendim diziyi :)

Bu arada hazalı da beğenirim ben ama ondan bağımsız zaten dizi güzel bence, sonuçta hazaldan ibaret değil tüm senaryo :)
Bende Hazal’ın sever ama oyunculupunu çok sevmem ama ATATÜRK sahnelerinde ağladım bide Selahattin Paşalı çok yakışıklı bende çok beğendim benim için o sahne filan çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…