- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Surekli reklamlarını görüyorum ama izlemedim canım,merak ettim ben de ama yorumları pek iyi değil.Kızlar, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izleyen var mı?
Ben beğendim bayağı :)Surekli reklamlarını görüyorum ama izlemedim canım,merak ettim ben de ama yorumları pek iyi değil.
O zaman izlenirBen beğendim bayağı :)
Bende beğendim..tarih kesitleri de çok güzel...Ben beğendim bayağı :)
ay gülüyorum falan ama inanılmaz haklısınız, sürekli bir artış var fiyatlarda ama maaşlara senede bir fake enflasyon oranında zam geliyor. Gidişat çok vahimŞu anki psikolojim tamda bu.
Çooook teşekkür ederim inşallahTebrik ederim canım gerçekten güzel bir haber oldumutluluklar diliyorum
Hemen başlıyorumm dinlemeyeOooo günün güzel haberi geldiDün ota boka sarhoş olup oynayan ben buna oynamaz mıyım
Buyrun şarkımız
Eveett yaz düşündüm de burada havalar nisanda sıcacık olmaya başlıyor mayısta yanarız zaten dedim amaan yeter artık evleneyim bitsin zaten stres çok yoruyor
Annemlerle yaşarken de öyleydi annem alırdı büssürü kendi yiyemezdi hiç hepsi bitmiş olurdu. Aynı senin yaptığın gibi stokluyor sürekli bizde yiyorduk hala annemlere gittiğimde çikolata cips alıp dönerim evdenValla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle
Kızlar, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izleyen var mı?
Bende hazal kayayı pek sevmeyen taraftayımSurekli reklamlarını görüyorum ama izlemedim canım,merak ettim ben de ama yorumları pek iyi değil.
BenKızlar, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izleyen var mı?
Depomu bugün fulledim ve bıraktım artık eskisi kadar binmeyeceğim çünkü imkansız yetişmiyor işe giderken toplu taşıma tercihim artık. Ben biraz dağınığım bir de arabada çok rahat ediyordum offf düşündükçe o kadar üzülüyorum ki bu hale gelmemizeŞu anki psikolojim tamda bu.
Bende hazal kayayı pek sevmeyen taraftayımYani karakter olarak gerçekten düzgün birisine benziyor fakat oyunculuğunu pek beğenemiyorum ya o yüzden hiç izlemeyi düşünmüyorum sanki
Ben beğendim diziyi :)
Valla bizim araba da kapının önünde yatıyorDepomu bugün fulledim ve bıraktım artık eskisi kadar binmeyeceğim çünkü imkansız yetişmiyor işe giderken toplu taşıma tercihim artık. Ben biraz dağınığım bir de arabada çok rahat ediyordum offf düşündükçe o kadar üzülüyorum ki bu hale gelmemizemutfak alışverişi için de indirim kovalayacağım artık
Yaa o kadar detay bilmiyorum bir kaç sahne gördüm sadece hep o var gibi geldi bakabilirim o zaman bi onaBen beğendim diziyi :)
Bu arada hazalı da beğenirim ben ama ondan bağımsız zaten dizi güzel bence, sonuçta hazaldan ibaret değil tüm senaryo :)
Bende Hazal’ın sever ama oyunculupunu çok sevmem ama ATATÜRK sahnelerinde ağladım bide Selahattin Paşalı çok yakışıklı bende çok beğendim benim için o sahne filan çok güzelBen beğendim diziyi :)
Bu arada hazalı da beğenirim ben ama ondan bağımsız zaten dizi güzel bence, sonuçta hazaldan ibaret değil tüm senaryo :)
Öyle artık valla mecbur sonu yok çünkü haftaya kim bilir ne kadar zam gelecekValla bizim araba da kapının önünde yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?