- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.021
Valla deneyebilirim ben sağ ol kanksBebitolar 7'lik denemek isteyenler için,efsunlufalciniz,siyabend ve ruyaazel'i beğendim.Kisa ama güzel bakmışlar.
Kanka sesli bakanı var mı bu arada uç gün önce noldu fal krizine girmissin 7×5=35tl gitmisBebitolar 7'lik denemek isteyenler için,efsunlufalciniz,siyabend ve ruyaazel'i beğendim.Kisa ama güzel bakmışlar.
Ev işi vardı sanki yanlış hatırlamıyorsamBu arada evita bir aydır yok, çok merak ettim ya bir sorun yoktur umarım
Ben de tutup tutup birden önüme gelene atıyorum yaKanka sesli bakanı var mı bu arada uç gün önce noldu fal krizine girmissin 7×5=35tl gitmis
Ben de 100den fazla harcamışımdırKanka sesli bakanı var mı bu arada uç gün önce noldu fal krizine girmissin 7×5=35tl gitmis
Sesli bakan yok,ama efsunlu olanı baya beğendim.Ya tavsiye de etmek istemiyorum aslında çünkü bana iyi gelen size gelmiyor falan.Kanka sesli bakanı var mı bu arada uç gün önce noldu fal krizine girmissin 7×5=35tl gitmis
Seçici olacaksın bu fal işinde panps telwede hele deBen de tutup tutup birden önüme gelene atıyorum ya
Kanka detay ver ne açıdan beğendin, harf tarih falan mı tuttuSesli bakan yok,ama efsunlu olanı baya beğendim.Ya tavsiye de etmek istemiyorum aslında çünkü bana iyi gelen size gelmiyor falan.
Hangini seçeyim kanks aynı mokun laciverti işteSeçici olacaksın bu fal işinde panps telwede hele de
Dur atacağım fali sanaKanka detay ver ne açıdan beğendin, harf tarih falan mı tuttu
Ya da benim gibi sadece bakismaci olacaksınHangini seçeyim kanks aynı mokun laciverti işte
Bana da pampsDur atacağım fali sana
Allah kahretsin çaresizlik duygusunu kanka ne yapalım ya off umut arıyoruz hepimiz de boş boşYa da benim gibi sadece bakismaci olacaksınvalla geçen hesap yaptım iki hesaptan toplam bin tl geçmiş harcadığınız para teee kaç yıl önce bide
Kesinlikle öyle bir dipteymisimki aşk sandığım aşk değilmiş her turlu dibi gordum vallaAllah kahretsin çaresizlik duygusunu kanka ne yapalım ya off umut arıyoruz hepimiz de boş boş
Kac yaşındaydın sen kanks?Öyle kalbim kırılmış ki kalp hastası oldum(ilaç kullanmaya başladım.insallah kimsenin ettiği yanına kalmasın.
Çok geçmiş olsun kuzumÖyle kalbim kırılmış ki kalp hastası oldum(ilaç kullanmaya başladım.insallah kimsenin ettiği yanına kalmasın.
Hadi ya... OfffBu ara ben de fenalardayım. Biz görüştük bu arada kızlar benim hayırsızla ama devamlılık sağlanmadı.
Eskiye oranla daha iyi olsam da işte hala duygularım olduğu için fal batağına düşmeye de meyilliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?