- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.041
Ne hüznü kuzum resmen psikolojik şiddet karşındakini aşağılayıp manipüle edilmek hepsi var.k kendini suçlu hissetmek.sonucunda başka biriyle yola devamÇok geçmiş olsun kuzumDemek ki bu hüzünler fiziksel olarak da hırpalıyor maalesef...
Senin mevzuları hiç bilmiyordum ben canım ya, evli misin yoksa ilişki miNe hüznü kuzum resmen psikolojik şiddet karşındakini aşağılayıp manipüle edilmek hepsi var.k kendini suçlu hissetmek.sonucunda başka biriyle yola devam
Yani ne denir bilmiyorum, dünya ne pislik bir yermiş... Şu hayatta kendimi çok saf buluyorum, şu yaşımda bile insanların bütün kötülüklerine hayretle bakıyorum nasıl böyle olabiliyorlar diyeHadi ya... Offf
Ben de aileme her şeyi anlattım. Bu arada bir senedir zaten aldatıldığımı falan da daha yeni öğrendim. Berbat dönemler içindeyim, işsizlik de can yakıyor. Sabır taşı olarak hayatıma devam ediyorum. Ben de tam fal batağı modundayım
Bekarim canım.Senin mevzuları hiç bilmiyordum ben canım ya, evli misin yoksa ilişki mi
Ben de öyle. Kendimi övüyor gibi algılanmak istemem ama bunları yaşadıkça melek gibi kalmışım bu pisliklerin içinde. Ya da başka bir tabirle saf gibi salak gibi de diyebiliriz tabiYani ne denir bilmiyorum, dünya ne pislik bir yermiş... Şu hayatta kendimi çok saf buluyorum, şu yaşımda bile insanların bütün kötülüklerine hayretle bakıyorum nasıl böyle olabiliyorlar diye
Ayrıldın mı pekiBekarim canım.
Övülmeyi hak ediyoruz çünkü biz kötüyü bilip öyle biri olmamayı tercih ediyoruz, onlar ise bizi olan bitenin farkında değiliz sanıyor. Buradaki esas saflık onların da bizim yaptığımızı yapacaklarını düşünmemiz...Ben de öyle. Kendimi övüyor gibi algılanmak istemem ama bunları yaşadıkça melek gibi kalmışım bu pisliklerin içinde. Ya da başka bir tabirle saf gibi salak gibi de diyebiliriz tabi
İlişki vardı ilişki denirse tabi sadece seviyorum vazgeçme çok işim var şuan önceliğim para kazanmak diye diye 6yil oyaladi.cok güzel inandırıp sonunda da başka biriyle devamke.Ben de öyle. Kendimi övüyor gibi algılanmak istemem ama bunları yaşadıkça melek gibi kalmışım bu pisliklerin içinde. Ya da başka bir tabirle saf gibi salak gibi de diyebiliriz tabi
şerefsizler, umarım yaşattığını yaşarİlişki vardı ilişki denirse tabi sadece seviyorum vazgeçme çok işim var şuan önceliğim para kazanmak diye diye 6yil oyaladi.cok güzel inandırıp sonunda da başka biriyle devamke.
Yaşamadan gebermesin.şerefsizler, umarım yaşattığını yaşar
bu dünya bu kadar kötülüğü nasıl kaldırıyor cidden ya aklım almıyorYaşamadan gebermesin.
Gebermez ksnka merak etme,birşey biliyorum da konusuyorum.Siz siz olun ilişkiyi uzatan adamdan uzak durun.Hepsini unutacaksın merak etme.Yaşamadan gebermesin.
Kötülük kelimesi bile yetersiz kalır bu ruh hastalarına.bu dünya bu kadar kötülüğü nasıl kaldırıyor cidden ya aklım almıyor
Yok valla ölsem unutmam bana yasattiklarini.Gebermez ksnka merak etme,birşey biliyorum da konusuyorum.Siz siz olun ilişkiyi uzatan adamdan uzak durun.Hepsini unutacaksın merak etme.
İçine nefret ekme canım benim. Nefret çok fena bir duygu insanı içerden yiyor. Sen nefret ettikçe o bir şekilde ruhunda olacak çünkü negatif bir duyguna kaynak oluyor. Ona nefret bile duymayacak kadar değersizleştir onu. Senin nefret duygunu bile hak etmemeli. O denli olmalı, nasiplenememeli senin herhangi bir duygundan. Bu kadar değersizler, hiçler çünkü.Yok valla ölsem unutmam bana yasattiklarini.
Yok valla ölsem unutmam bana yasattiklarini.
Bu arada buralarda hiç bizim kızları N noktalibirgul @redvelvetcakeEvita1907 göremiyorum. Herkes iyidir umarım
Bende öyle dusunuyorum canim Evita.sahsiyetsizin biri ciddi anlamda hasta.Sen nasılsın epeydir yoksun merak ettik seniRuh hastasımıymış o ya...bu karakterle devamke dediği ile de olmaz merak etme...o bu karaktersizliği ile yaşamaya mahkum ama sen değilsin...Bakmış sen yapamıyorsun evren el atmış sana ..kurtarmış...öyle düşün...10 sene 15 sene de böyle askıda beklentide kalabilirdin...
Hoşgeldin canııım, özlettin :)iyiyim iyiyim..değişik tuhaf bir yoğun dönemdi...katılırım yavaş yavaş artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?