Ahali Lokali

Bende öyle dusunuyorum canim Evita.sahsiyetsizin biri ciddi anlamda hasta.Sen nasılsın epeydir yoksun merak ettik seni
işte sakın hırs falan yapma..ben olmadım başkasıyla vs...aman diyeyim..keşke o kızıda bir uyaran olsa ama ne yapalım herkes kendi kaderini yaşar..kızcağızında kaderiymişşş...
iyiyim iyim ...sağol canım

Yok ya öyle şeylere girmem canım önemli olan insan olabilmek öyle hırslara girmem.iyi olmana sevindim

Ya bu bdv nin konuları çok enteresan hakikaten, bazıları dert bile değil bazıları da ölmüş ağlayanı yok tarzında. Bi ortası yok Bir de milletin her duruma karşı bir önerisi oluyor her konuda bir fikri var ben en çok ona şaşırıyorum, ben bazı konulara Allah Allah neyse hayırlısı olsun deyip çıkıyorum

Bir grup var kanka,bunlar çete halinde takılıyor genelde.Biri konu açsa da biz de linçlesek ve ya yerin dibine soksak diye uğraşıyor.Bu net,bir de cildirtici konular açanlar var,bunlara ben bile sabır edemiyorum.Allah nd verdiyse döseniyorum.

Kanka sana denk geliyorum bazen ama sen söyleyecek sözün varsa söylüyorsun. O çete üyeleri her konuda yorum yapma ihtiyacı hissediyor kadın bekar, gelmiş kaynana derdine fikir veriyor ben olsaydım öyle yapmazdım diye. Çok bilmiş insanlara sinir oluyorum

Aynı bende öyleyim sanki yaşamış gormuste akıl veriyorlar canım :)bazı konular fake bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…