- 18 Şubat 2018
- 13.500
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.315
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.081
Aynen bazıları sırf ortalığı karıştırmak için açılıyor,çok trol var burada daAynı bende öyleyim sanki yaşamış gormuste akıl veriyorlar canım :)bazı konular fake bence
Her konuda var panpsAynen bazıları sırf ortalığı karıştırmak için açılıyor,çok trol var burada da.
Evet bazıları sırf ortalık karıştırmak için cidden o belli oluyor da o gruba da müstehak zaten kaos arıyorlarAynı bende öyleyim sanki yaşamış gormuste akıl veriyorlar canım :)bazı konular fake bence
aman bizden uzak olsun ya öf toxic tipler, allahından bulsunlarEvet bazıları sırf ortalık karıştırmak için cidden o belli oluyor da o gruba da müstehak zaten kaos arıyorlar
Aynen canım zaten onlardan kaçıp bu başlığa sığınmadık mıaman bizden uzak olsun ya öf toxic tipler, allahından bulsunlar
Kanka o istisnalar olsa da... kısmına bayıldım ahahahaAynen canım zaten onlardan kaçıp bu başlığa sığınmadık mıyalnız istisnalar olsa da fal baktıran grup genel olarak tatlış sanki. Herkes dertli ve neden bu batağa düştüğünü biliyor ve kabul ediyor ondan galiba
Ay bu ara bu fal konusunda herkes yorumcu sanıyor karşısındakini çok enteresan yani banlanirsam bugün yine banlarim bende tutamicam kendimiAynen canım zaten onlardan kaçıp bu başlığa sığınmadık mıyalnız istisnalar olsa da fal baktıran grup genel olarak tatlış sanki. Herkes dertli ve neden bu batağa düştüğünü biliyor ve kabul ediyor ondan galiba
ay kanka dur beraber banlanalım benim de sabrımı fazla zorluyor çünküAy bu ara bu fal konusunda herkes yorumcu sanıyor karşısındakini çok enteresan yani banlanirsam bugün yine banlarim bende tutamicam kendimi
Her yorum yapan falcı mi oluyor canımay kanka dur beraber banlanalım benim de sabrımı fazla zorluyor çünkü
bot falcıyı öve öve bitiremedi iyi saatte olsunlar, bir de bize laf söylüyor ya sabırHer yorum yapan falcı mi oluyor canım
Ben geçen hafta yedim kenksBugün banlanmazsam daha da banlanmam herhalde
Yorumları okuduktan sonra içimden ona kadar sayıyorum dusunun yanibot falcıyı öve öve bitiremedi iyi saatte olsunlar, bir de bize laf söylüyor ya sabır
Niye öyle diyorsun gııı,ben falcıyımHer yorum yapan falcı mi oluyor canım
ohaa ciddi misin neden ya hiç haberim yok, çok saçma bir dönemimdi geçen haftaBen geçen hafta yedim kenks
ben de o yöntemi deneyeyim en iyisi, yoksa ban yememe az kaldıYorumları okuduktan sonra içimden ona kadar sayıyorum dusunun yani
Bir akşamcıkohaa ciddi misin neden ya hiç haberim yok, çok saçma bir dönemimdi geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?