- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.101
ya yaz özelden bana, kimdi o mevzu neydiBir akşamcık,hak etmişti ama.Yine olsa yine yerim
Valla hiç o istisnayı söylemeyecektim kanka ama olmadı yapamadımKanka o istisnalar olsa da... kısmına bayıldım ahahahaanladın sen beni
Yoklamaz mıSeninki seni yokluyor mu yine N noktalibirgul ?? kendini hatırlatıyor mu yani
İlginç olan da tellwe değil sadece ya fal sepeti ya Binnaz başlığıydı tam hatırlamıyorum orada da biri türemişti böyle sen falcısın kesin diye birilerine sataşan. Fake hesap mıdır nedirAy bu ara bu fal konusunda herkes yorumcu sanıyor karşısındakini çok enteresan yani banlanirsam bugün yine banlarim bende tutamicam kendimi
Çok şükür ya dualarım kabul oldu indirim yapmış iki gözümün çiçeğiKankitoşlar fırsatı kaçırmayın
Iki tane üst üste atmak lazım,fırsat bu firsatÇok şükür ya dualarım kabul oldu indirim yapmış iki gözümün çiçeği
diyen de asıl kendisinin ne olduğu belli değil, elaleme falcısın diyerek kendini sıyırmaya mı çalışıyor nedir, baş şüpheli kendisiValla hiç o istisnayı söylemeyecektim kanka ama olmadı yapamadımdün sen de falcılığın kıyısından döndün gözümden kaçmadı
İşte o yüzden tamamen sıyrılmak lazım, bu şekilde sen o kanaldan çıkamazsın. Bağlantıyı komple koparmak gibi bir durum denesene, mümkün değil mi?Yoklamaz mıne hikmetse sürekli geçmiş bi işimiz gündeme geliyor o şekilde görüşüyoruz ama daha ötesi yok. Ben de bazen yeter ki iletişimde kalayım modunda olduğumu seziyorum o zaman da kendime üzülüyorum
Panpis yoksa sen misin altincihisleri olann yavvvKankitoşlar fırsatı kaçırmayın
2,3,5 allah ne verdiyse atarız ya bir daha bu fırsat gelmezIki tane üst üste atmak lazım,fırsat bu firsat
Bn ilk başta dedim yorumcu musun diye ona banlandim sonradiyen de asıl kendisinin ne olduğu belli değil, elaleme falcısın diyerek kendini sıyırmaya mı çalışıyor nedir, baş şüpheli kendisi
Nereden bildin pamsPanpis yoksa sen misin altincihisleri olann yavvvreklamın iyisi kötüsü olmaz
Altincihislerinin çok iyi olmasından kanksNereden bildin pams
zaten kanka sen bozdun onun ayarlarını. Senden sonra herkese senin argümanla yaklaşıp kendini kamufle etmeye çalışıyorBn ilk başta dedim yorumcu musun diye ona banlandim sonra2015ten beri ilk defa banlandim.
Bir de her şeyin en iyisini en doğrusunu ve en güzelini sen biliyorsun, oradan da belli sen olduğunNereden bildin pams
Valla yine laf sokmuş bugün birilerine ama bana mı anlamadım bide burada yıllarca uye olanlar demiş bana mı demiş anlamadımzaten kanka sen bozdun onun ayarlarını. Senden sonra herkese senin argümanla yaklaşıp kendini kamufle etmeye çalışıyor
Evet altincihislerim şahaneAltincihislerinin çok iyi olmasından kanks
ahahhahaha vallaha mı dur ben kaçırmışım onu bakayımValla yine laf sokmuş bugün birilerine ama bana mı anlamadım bide burada yıllarca uye olanlar demiş bana mı demiş anlamadım
Kadın sorunlu panpa,çocuğu olmuyormuş diye üzülmüştüm ama yok bunlar üremesin lütfen☺Valla yine laf sokmuş bugün birilerine ama bana mı anlamadım bide burada yıllarca uye olanlar demiş bana mı demiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?