Ahali Lokali

Seninki seni yokluyor mu yine N noktalibirgul ?? kendini hatırlatıyor mu yani
Yoklamaz mı ne hikmetse sürekli geçmiş bi işimiz gündeme geliyor o şekilde görüşüyoruz ama daha ötesi yok. Ben de bazen yeter ki iletişimde kalayım modunda olduğumu seziyorum o zaman da kendime üzülüyorum

Ay bu ara bu fal konusunda herkes yorumcu sanıyor karşısındakini çok enteresan yani banlanirsam bugün yine banlarim bende tutamicam kendimi
İlginç olan da tellwe değil sadece ya fal sepeti ya Binnaz başlığıydı tam hatırlamıyorum orada da biri türemişti böyle sen falcısın kesin diye birilerine sataşan. Fake hesap mıdır nedir

Valla hiç o istisnayı söylemeyecektim kanka ama olmadı yapamadım dün sen de falcılığın kıyısından döndün gözümden kaçmadı
diyen de asıl kendisinin ne olduğu belli değil, elaleme falcısın diyerek kendini sıyırmaya mı çalışıyor nedir, baş şüpheli kendisi

İşte o yüzden tamamen sıyrılmak lazım, bu şekilde sen o kanaldan çıkamazsın. Bağlantıyı komple koparmak gibi bir durum denesene, mümkün değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…