- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.141
Onunki fal konusundan değil ama Evitam, onun banı bir çeşit şeref madalyası diyebiliriz :)))birşey olmuş da ne olmuşdur şu fal konularını bir okiiim anlarım herhal..
Ama nasıl başladı..kim nerede ne olduOnunki fal konusundan değil ama Evitam, onun banı bir çeşit şeref madalyası diyebiliriz :)))
Yaa ne güzelen sevdiğimdi bir ara ya....muhteşem birşeydir...iş çıkışları arkadaşlarla içelim diye saat sayardık taksimde çalışırken...
çok eğlenirdim..Yaş 21-22...
Şehir dışı olsa birşeyler ayarlardım da...yurtdışı zor be...Yaa ne güzel
Keşke vize saçmalıkları olmasa, gelseniz içsek beraber
İnşallah canımZor bir süreç olacak, ama öldürmeyen güçlendiriyor. Bu kangren durum senin hayatla bağını sağlayan birçok kanalını tıkayabiliyor. Çok zor olsa da o kangren olan parçadan kurtulursan kendine özgürleşeceksin. Bak gör onu yaptığın andan itibaren hayatındaki her şey yavaş yavaş düzene girecek, rayına oturacak
o ufak sandığımız iletişim işte bağımlılığa götürüyor, süründürüyor insanın ruhunu, arafta kalmak gibi. Var ama yok, yok ama var...İnşallah canımAslında bitirelim artık dememin üstünden 4 ay geçti neredeyse. O günle kıyaslayınca şimdi bile çok iyiyim ama bu ufak ufak iletişimde kalmalar herşeyi başa sardığı için çok tehlikeli oluyor.
Bu arada engelledim kızlar hayırlısı olsun bakalım
Dönmemek için elimden geleni yapacağımo ufak sandığımız iletişim işte bağımlılığa götürüyor, süründürüyor insanın ruhunu, arafta kalmak gibi. Var ama yok, yok ama var...
Çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Kararlı ol ama dönme bu yoldan, hakkında en hayırlısı en güzeli olsun
Kim yaptı kuzum buna sanacnu gel sen bacım gel, ne oldu de hele bize de, bir üzgün görünüyordu profilin. Hayırdır?
cnu gel sen bacım gel, ne oldu de hele bize de, bir üzgün görünüyordu profilin. Hayırdır?
Yaaaaa hiç sormayın dün biri yazdı ya bende hakaret etmeden gayet guzel bi şekilde ağzının payını vermistimKim yaptı kuzum buna sana?
Neyse canım,anladık biz olayıYaaaaa hiç sormayın dün biri yazdı ya bende hakaret etmeden gayet guzel bi şekilde ağzının payını vermistimbi gunluk banlamıslar beni durduk yere gece de o kadar sıkılıyodum ki sizle sohbet ederim diye gireyim dedim 3 gibi şok oldum sizin yazdıklarınızı okuyup çıktım üslüp hatası mı ne diyodu sanki uyarıda bence gayet güzel yazmıştım ama
Bana da uslup hatası demişlerdi banlandigimda sanki küfür ettim etsem gam yememYaaaaa hiç sormayın dün biri yazdı ya bende hakaret etmeden gayet guzel bi şekilde ağzının payını vermistimbi gunluk banlamıslar beni durduk yere gece de o kadar sıkılıyodum ki sizle sohbet ederim diye gireyim dedim 3 gibi şok oldum sizin yazdıklarınızı okuyup çıktım üslüp hatası mı ne diyodu sanki uyarıda bence gayet güzel yazmıştım ama
Benim de polemik falan yazıyordu kanksBana da uslup hatası demişlerdi banlandigimda sanki küfür ettim etsem gam yemem
Bakıyorum başkaları ne küfürler yazıyor alenen banlanmiyor nedense bitek bize uslup hatası bide küfür etsek atiliriz zaharBenim de polemik falan yazıyordu kanks.
Ben kaşındım kanks,yazdım yazacağımı,sonra git şikayet et dedim.O da şikayet etmiş.Ama@cnu nun asla bir üslup sorunu yoktu.Bakıyorum başkaları ne küfürler yazıyor alenen banlanmiyor nedense bitek bize uslup hatası bide küfür etsek atiliriz zahar
seninki ban değil diyorum, şeref madalyasıBen kaşındım kanks,yazdım yazacağımı,sonra git şikayet et dedim.O da şikayet etmiş.Ama@cnu nun asla bir üslup sorunu yoktu.
Olsa ne yazar be kankitos,birilerine ne olursa olsu haddini bildirmek lazım.seninki ban değil diyorum, şeref madalyası
Çünkü biz tınlamıyoruz geçiyoruz, onlar peşimizde geziyor ne yapsak da şunlara biz üstün çıksak gibi. Ufacık lafta bir tarafları yemediği için ancak şikayet edebiliyorlar. Iq ve eq yerlerde olduğu için lafta veya zekada yarışamayacakları ortada, ne yapsın zavallılar.Bakıyorum başkaları ne küfürler yazıyor alenen banlanmiyor nedense bitek bize uslup hatası bide küfür etsek atiliriz zahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?