Ahali Lokali

İnşallah canım Aslında bitirelim artık dememin üstünden 4 ay geçti neredeyse. O günle kıyaslayınca şimdi bile çok iyiyim ama bu ufak ufak iletişimde kalmalar herşeyi başa sardığı için çok tehlikeli oluyor.
Bu arada engelledim kızlar hayırlısı olsun bakalım

o ufak sandığımız iletişim işte bağımlılığa götürüyor, süründürüyor insanın ruhunu, arafta kalmak gibi. Var ama yok, yok ama var...
Çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Kararlı ol ama dönme bu yoldan, hakkında en hayırlısı en güzeli olsun

Dönmemek için elimden geleni yapacağım Zaten bu noktaya getiren de hep arafta kalmak oldu, hep birşeyleri bahane etti. Ben uzaklaşınca ufak birkaç hamleyle beni geri çekti oyunun içine ama asla gerektiğinden fazlasını yapmadı. Oturup düşününce o kadar çok sebep var ki böyle olması için. Hayırlısı olsun gerçekten

cnu gel sen bacım gel, ne oldu de hele bize de, bir üzgün görünüyordu profilin. Hayırdır?

Kim yaptı kuzum buna sana?
Yaaaaa hiç sormayın dün biri yazdı ya bende hakaret etmeden gayet guzel bi şekilde ağzının payını vermistim bi gunluk banlamıslar beni durduk yere gece de o kadar sıkılıyodum ki sizle sohbet ederim diye gireyim dedim 3 gibi şok oldum sizin yazdıklarınızı okuyup çıktım üslüp hatası mı ne diyodu sanki uyarıda bence gayet güzel yazmıştım ama

Neyse canım,anladık biz olayı.Birileri burayı babasının çiftliği sanıyor.

Bana da uslup hatası demişlerdi banlandigimda sanki küfür ettim etsem gam yemem

Bakıyorum başkaları ne küfürler yazıyor alenen banlanmiyor nedense bitek bize uslup hatası bide küfür etsek atiliriz zahar
Çünkü biz tınlamıyoruz geçiyoruz, onlar peşimizde geziyor ne yapsak da şunlara biz üstün çıksak gibi. Ufacık lafta bir tarafları yemediği için ancak şikayet edebiliyorlar. Iq ve eq yerlerde olduğu için lafta veya zekada yarışamayacakları ortada, ne yapsın zavallılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…